Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 23
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Vetem sa e shkruajti Gimchja,pra nga deshira e madhe qe tja kalojme Serbise.
    Ne letra ne i kemi kaluar me kohe
    Edhe në fakte
    Nga CIA

Rang-lista CIA

Slovenija 49 107

Hungarija 64 124
    Kroacija 70 157
    Bugarija 87 100
    Rumunija 97 79
    Crna Gora 108 146
    Makedonija 112 181
    BiH 130 185
    Albanija 131 130
    Srbija 103 163
    Edhe vet gazeta Serbe shkruan njëjtë : http://www.alo.rs/vesti/25450/CIA_Srbi_najgori_ste

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Shqiperise i duhet te ndertoje semaforet njehere pastaj te kapemi me serbine ekonomikisht.
    pas 50 vjetesh edhe mundet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Qenka dhe Serbia 3rd world country kshu?

i/e larguar
    Anëtarësuar
    08-06-2004
    Postime
    105
    jo vetem kaq,por nganjeher ne na iken truri dhe themi:se dhe po te mos kish nderhyr amerikani ne kuften e kosoves,shqipria dhe kosova bashke do e kishin mund ushtarakisht serbin!!!!!!
    Shoke dhe patriotizmi me karar behet,me kam ne toke.Ndoshta doni te thoni qe Shqiperia KA MUNDEI TIA KALOJ SERBIS,por jo se ia kemi kalu.Ndoshta po ti shtojshim dhe paret qe vjedh Berisha dhe Ed rama,si dhe gjith kollaret e tjera qe na qeverisin,he ndoshta haeshim me serbin.
    Ne na duhet dhe nja 15 vjet tjera te arrijme rrjetin rrugor te serbs (dhe 30 vjet nese rruget tona do ti merte persiper ajo firma qe po perpelitet tek tuneli i kalimashit)

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    GDP Shqiperia ne vitin 2008 e paska pase rreth 21 miliarde dollare.

Serbia ne po kete vit GDP e paska pase 50 miliarde dollare.
    GDP-ja e përgjithshme e Shqipërisë shkon në 21 miliardë, ndërsa ajo nominale në rreth 12 miliardë dollarë. Tek Serbia treguesit mbeten përherë 4 herë më të lartë, si tek e përgjithshmja, 80 miliardë dollarë, gjithashtu edhe tek GDP nominale që shkon gjer në 50 miliardë dollarë.

Shqipëria nuk eksporton pothuajse asgjë tek fqinjët përreth, madje edhe kashtën e bagëtive e importon nga Maqedonia. Gjithsesi për të shuar kureshtjen, çfarë mallrash ushqimor na qënkan këto që eksportohen nga Shqipëria, në vende perëndimore si Austria, Zvicra, Italia dhe Gjermania?! Sepse vetë mallrat bazë ushqimor, Shqipëria i importon nga Greqia, Maqedonia dhe Serbia.

Prandaj pretendime të tilla janë non sens.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 05-04-2010 më 05:30
    relata refero

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Hënor_ Lexo Postimin
    Serbia zotëron një pjesë të mirë të ekonomisë konsumatore shqiptare, ka një GDP gati katër herë më të lartë, si dhe thith investime të huaja tre herë më shumë, si pasojë e një tabani më të sigurtë ekonomik për investitorët e huaj. Është ndjesi e ëmbël të jetohet në ëndrra, e sidomos nga ato me sy hapur.
    vetkenaqesia eshte gje e mire lol, te ndihmon te jetosh....e ke degjuar shprehjen,sa mir ishim atehere kur ishim me keq ka nje doze realiste kjo shprehje.....gjithmone injoranti eshte me i lumtur, kur nuk i di gjerat eshte me mire.

leri robt te kenaqen me boom-in ekonomik shqiptar

dikur enver hoxha i bente njerzit te besonin qe shqiperia ishte parajsa boterore, gjithe pjesa tjeter e botes vuante ne mjerim, dhe ne fakt ishte shume efikas, njerzit ishin te lumtur, dhe pse ja fusnin nje tas me grosh dhe buk misri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 05-04-2010 më 06:07

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    Shqiperise i duhet te ndertoje semaforet njehere pastaj te kapemi me serbine ekonomikisht.
    pas 50 vjetesh edhe mundet
    Ke të drejt duhet të shkojmë tek D&B e t'ju themi: "Hej ju jeni gabim, ndegjojeni SKARPARI-n sepse ky din më mirë se ju"
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Industria me e fuqishme shqiptare eshte Fasoneria. Qepja e kemisheve dhe kepuceve. Lenda e pare importohet, produkti final eksportohet.
    Kurse zeri me i fuqishem i eksportit eshte caji i malit.

Therritini kaplloqes mer se late nam. Me keto shperthime atomike te ekonomise dhe pak edhe do ju kete zili Kina.
    -

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Industria me e fuqishme shqiptare eshte Fasoneria. Qepja e kemisheve dhe kepuceve. Lenda e pare importohet, produkti final eksportohet.
    Kurse zeri me i fuqishem i eksportit eshte caji i malit.

Therritini kaplloqes mer se late nam. Me keto shperthime atomike te ekonomise dhe pak edhe do ju kete zili Kina.
    .....lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Shqipëria ekonomikisht para Serbisë ??

Me siguri ka dashur te thot te kunderten.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •