Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 81
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    Shikova pak postimet e atij Ergysit.Ai po u cmenka fare moj...
    Megjithse si dihet
    Ju futa edhe une leximit lol.....qe te dy njesoj me shkrimet ne Forum, u be historia si Romeo & Juliete!

Oj Juliana eshte teper e thjeshte pse u ndate, ai kishte shkruajtur ne Anglisht po supozoj qe jetonte ne Amerike. Mosha e juaj ne ate kohe ka qene e vogel e keshtu i kane thene prinderit mjaft prishe paret duke folur ne telefon me ty, s'je i zoti te mbash veten tende kerkon te marresh nuse nga Shqiperia etj.

Nese ja di mbiemrin e jeton ne US me letra te rregullta eshte teper e lehte ta gjesh, mbase numrin e telefonit e ka te fshehur por adresa e shtepise gjindend (nqs ka blere shtepi, por prinderit e tij jam e sigurte do te kene blere s'rrijne Shqiptaret te paguajne rent)

Bej kerkimin tek linku meposhte e gjije. Telefonoje e jipi fund kesaj historie, cfare do lloj fundi te jete.

http://pipl.com/

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    sOni me ke dhene nje pergjg.qe se kisha menduar kurr

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ha maj goc e gjete a jo?

po se gjete gjej naj tjeter
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

e cregjistruar nga trute
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Italia
    Postime
    13
    bone gjo julo? apo akoma vetem tu merzit shoqet me llafe! he hidhu, se jeta te therret!
    kot me bo uf e buf...

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Cdo gje e bukur e ka nje fund te hidhur. Duhet te degjoja zemren time por tani esht teper vone. T.V.T.B.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Jo cdo gje e bukur ka nje fund te hidhur Juliana
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Postime
    302
    Ndoshta stern. Kjo esht eksperienca e pare dhe perfundoi kot fare pa pike kuptimi.

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    si pa pike kuptimi, te duket pak qe ti dha ment ne dore ?

vari lesht mi goc, jeta eshte shume e shkurter ta vrasesh mendjen per traplliqe, ku per me shume s'ke as faj.

si eshte dita jote aktuale, domethene si i kalon ditet, ke ndonje shok, dashnor apo ku di un

Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Ndoshta stern. Kjo esht eksperienca e pare dhe perfundoi kot fare pa pike kuptimi.

Bohhhhhhhhhh imagjino te te bjer ne pjes nai femer si ty ta ben maloreeeeeee

Po leje mi tjetrin rehat edhe vetveten gjithashtu .....
    Hedh nje budalla nje gur ne uje e mblidhen 100 te "mencur" ta nxjerin ?!

Julianna e ke degjuar ate shprehjen -Nese dicka e bukur fillon thjesht per qejf e me vone behet stresuese eshte me mir te besh pa te .....

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    A duhet te pyesesh dike per cfare ndjen ti ?!!!!! > Cfare duhet bere ?! >Cfare duhet thene ?! > Per te marre nje mendim ?! ........

Se di po me duket paksa e cuditshme e gjithe historia jote ! >

Thjesht mendoj se po kerkon vemendje nga anetaret e forumit dhe persa me perket mua, pse jo ! > Ndihesh e vetmuar, ke nevoje per pak dhembshuri, vleresim, perkedheli .......... ?

Do te te sugjeroja te ndiqje ndienjat e tua, pa e vrare mendjen per asgje, pa marre asnje mendim (qofte dhe nga "Perendia e zgjuarsise ne kete bote"), dhe duke e ditur qe mund ta kesh gabim, tek e fundit eshte "sfida jote" .................

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •