Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 81
    e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Nuk kam nevoj per ilace. Me vjen spontanie te shkruaj italisht pasi gjith diten ne ate gjuh shkruaj. Mos gjyko te tjeret pa pare veten tende perpara.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Mario devo andare anche dal psicologo por prima ciò da dare l'esame del penale giovedì
    Non è assulutamente un problema psicologico,ma si tratta solo di una strategia conscia o inconscia di alcuni individui,per riuscire ad entrare nelle grazie delle persone con le quali interagiscono.

hai un problema d'amore lol.

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Po kam nje problem d'amore

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Shume keq edhe pse skuptova te gjithe storjen, po me vjen keq ne qfar situate kemi ardhur!!!
    nje dashuri virtuale te len plage, po nje dashuri e realshme qfar do te bente.
    Po meshoja rafsh moj se seshte as i pari as i fundit qe ke dashuruar,nje keshill mbylli syte mer fryme thelle dhe thuaj vetes jeta vazhdon.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    po hik e sjarou meqe e dashke kaq shume dhe ndigjoje i her ca ka me te then...jeta vazhdon nuk maro aty mos e vrit shume menjen..edhe nji gje mos shkruja italisht ti mi se nuk dim te gjith italisht ne ketu dhe si te japim nji mendim ne masnej kur nuk edim ca ke shkrujt?!?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 04-04-2010 më 09:35
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    po hik e sjarou meqe e dashke kaq shume dhe ndigjoje i her ca ka me te then...jeta vazhdon nuk maro aty mos e vrit shume menjen..edhe nji gje mos shkruja italisht ti mi se nuk dim te gjith italisht ne ketu dhe si te japim nji mendim ne masnej kur nuk edim ca ke shkrujt?!?!
    Po me ke ta sqaroje? Ai ka vite qe s'behet i gjalle. Mund te jete martuar, me femije...dhe kjo akoma pret kthimin e ''princit te kalkter''.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    po po dhe kjo gje ka mundsi po kush edi ca o bo me ate po qenka akoma i ri ai mo 25 vjec keshtu e ka ketu ne forum sdi gje une a ja ka fut kot...dhe ka shpresa te jet beqar....Julianna na lajmro kur te kesh folur
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Postime
    302
    Ska per te ndodhur ka te drejte mia@. Ika tani se do filloj te mesoj proceduren penale se kam provim te enjten dhe se kam lexuar fare. Ciao

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Po kam nje problem d'amore
    atehere nuk hyn psikologu, pervece te ti beje gjerat corbe akoma me keq.

thuhet qe dashuria e vertete nuk vdes kurre, dhe ti vete je nje shembull, megjithse kane kaluar 6 vjet pa asnje lloj kontakti akoma e do, mundohu ta kontaktosh, ka te ngjare qe te ka dashur me te vertete dhe ai.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    ciò da dare l'esame del penale giovedì
    Juliana, ma tu sai cos'è una "Colonia Penale" ?

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •