Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 81
    luftëtare
    Anëtarësuar
    23-05-2009
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    157
    Juliana,
    unë të këshilloj të vizitosh një psikolog,
    jo se je diçka e sëmurë mos më keqkupto,
    por në këto raste vizitohet psikologu.

Janë gjendje që je e vetëdijshme se duhet të ndryshohen, por që nuk ia del dot,
    sikur është gjithçka më e fuqishme se ty.

Psikologët kanë mënyrat dhe taktikat e tyre se si të veprojnë me këto lloj rastesh. kjo është puna e tyre.

Provoje edhe këtë.

të përshëndes.
    Mos i trego Zotit sa i madh është problemi, por tregoi problemit sa i madh është Zoti.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Shko kerkoje ti tani te njerezit e humbur...bojeni me rradhe

p.s Po ti mi e shkrete, 6 vjet pa te dashur paske mbetur...kaq e pameshirshme paska qene natyra me ty?
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Boy nuk kam pse te shkoj ta kerkoj tek njerez te humbur nuk bej ate qe beri ai. Nese kam dicka per ti thene nje njeriu ia them duke e pare ne sy. Pastaj me mire vetem sesa te hapesh plage. Gjeja e pare tani per mua esht te mbaroj ate qe kam filluar pastaj se di cdo te ndodhe me pas.(asnje se di te ardhmen ndoshta dhe mund te jem..........)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Julianna ca moshe ke ti nje here?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Juliana edhe une kom pas te njejten rast por e kalova at perjudh me menyren me te mire ,kure te harrojn harroi.Nuk i the tamam shkaqet e ndarjes,sepse do te ipja nji pergjigje qe besoi do ndaheshit e knaqur dhe e arsyshme.Tani qe je ne forum ishalla do isqaroni gjerat deri ne total.Mose e mundo veten shum edhe nese ndjen keqardhje se mund te ishe fajtor ,sje e vetmja qe tradhton ,nese vertet ke tradhtuar,por edhe ai mund te ket filozofuar se dashuria ne internet mbetet me shum ne net se per net(naten).Shpresoi se me kuptuat andaj mose u merr veq me te kaluaren edhe pse at nuk e ke leht ta harrosh.Hec me kohen moj Juliana se do e humbesh hapin ,Dashuria e re esht shpesh me e mire sikur makinat veq don pak tu pershtatesh.

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    24 i mbusha ne shkurt

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Ne 2003 duke chatuar u njoha me 1 djale,i cili esht ne f.sh. Une jetoja ne shqiperi ndersa ai jasht. Mbas pak kohe lindi dashuria e para per mua se di e sata per ate. Cdo gje ne fillim shkonte mire por pasjaj filluan problemet pak nga mua e pak nga ai. Ne 2004 ma shkruan me sms qe é finita. Pa te dhene nje shpjegim,pse? Kam vuajtuar dhe vazhdoj te vuaj. Cte beja ne ato momente? Vendosa te mos e hapja me f.sh.ne menyre qe mos ti lexoja postimet qe bente ai,dhe keshtu bera. Kaluan 6 vite dhe u rregjistrova perseri. Shikoj qe ai me kishte kerkuar tek Njezer te humbur, per te ditur se si jam. Cne ky interesim ne 2007? Ia kam bere vetes me mijera here kete pyetje A me ka dashur ndopak ky njeri apo ka qen thjesht nje kalim kohe? Nuk kam bere ate qe bejn 99% e njerezve kur ndahen qe hedhin kujtimet qe kan nga i/e dashura. Unazen dhe foton e tij e kam akoma. Kjo gjendje po me shkaterron me shume se perpara. Nuk e di cte bej. Dhe pse gjithe diten e kam te zene me shkollen dhe punen mendja vetem tek ai. Si te dal nga kjo gjendje?
    Problem i madh u dashka me nderhy interpoli ne kerkime. E di cte shpeton ty moj vajz nje Psikoterapi e mire po me seanca ditore se nga kto te voglat aha ste bejn derman shkurt fjala nuk behesh mo

Degjo Keshillat e Forumistave Dhe Shko Bej Nje Vizit Tek Psikologu
    Ndryshuar për herë të fundit nga [MaRiO] : 04-04-2010 më 04:59
    Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Postime
    302
    Ganimet as une nuk e di kush ishin shkaqet. Ndoshta largesia nuk e di cte them.(jo tradhetia)

e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Postime
    302
    Mario devo andare anche dal psicologo por prima ciò da dare l'esame del penale giovedì

i/e regjistruar Maska e [MaRiO]
    Anëtarësuar
    29-01-2008
    Vendndodhja
    Ne Zemren e Asaj Qe Dua :)
    Postime
    1,127
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Mario devo andare anche dal psicologo por prima ciò da dare l'esame del penale giovedì

mos te dukem gje si italian ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj mentalmente malata shqip se ky quhet forumi shqipta jo forumi italian ben mire qe para esames te shkosh ne farmaci te marresh ilace per trunin se te gjith kan nga 1 derras mangut ti moj shoqe paske 1 meter kub
    Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •