Postuar më parë nga Agim Metbala - Femna ka tri palë fre, dy nga baba... ...një nga bashkëshorti? Mjer femra për Zotin! :d
Love has no limits
Postuar më parë nga SinFoni@ ...një nga bashkëshorti? Mjer femra për Zotin! :d Fare e saktë e ndertuar...
Postuar më parë nga SinFoni@ Më sqaron pak të lutem çfarë nënkupton fjala "terak"? Të falënderoj paraprakisht. Epo është e vetmja fjalë shqipe, por Ju jap kuptimin - ka i pa tredhur...
Postuar më parë nga Agim Metbala - Vdekja e të varfërit dhe dilinxhillëku i të pasurit... ......nuk bejne buje!
Jarigas
- E shiti Medinën...
Postuar më parë nga jarigas ......nuk bejne buje! Po, ashtu i bie, por përdoret edhe ky version: - Vdekja e të varfërit dhe dilinxhillëku i të pasurit, janë të shkurtër!
Postuar më parë nga Agim Metbala - E shiti Medinën... Në një fjali/mënyrë tjetër thuhet: Kanë shitur gomerët kanë blerë biçikleta dhe kush e di ç`u duket vetja! lol Ky që paska shitur Medinën hiç nuk ia kam idenë se ç`mund të ketë blerë... ia lë radhën dikujt tjetër që ia pret mendja.
Postuar më parë nga SinFoni@ Në një fjali/mënyrë tjetër thuhet: Kanë shitur gomerët kanë blerë biçikleta dhe kush e di ç`u duket vetja! lol Ky që paska shitur Medinën hiç nuk ia kam idenë se ç`mund të ketë blerë... ia lë radhën dikujt tjetër që ia pret mendja. Edhe unë do presi radhën, besoj se edhe dikush tjetër e di, pastaj, pastaj do ta zbuloj unë...
Postuar më parë nga Agim Metbala - E shiti Medinën... i hoqen kaptinen
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Postuar më parë nga Agim Metbala - E shiti Medinën... ...per nji xhamadan!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt