- Lum ai që ka pare n'xhep...
- Gjuha t,afron...
Postuar më parë nga Agim Metbala - Lum ai që ka pare n'xhep... -e mend ne koke...
Jarigas
Postuar më parë nga Agim Metbala - Gjuha t,afron... Gjuha t'afron e gjuha t'largon.... Pershendoshje z. Agim!
Postuar më parë nga jarigas -e mend ne koke... Saktë mik i nderuar, ama ekziston edhe versioni i dytë: - Lum ai që ka para në xhep e jo në gjak!
Postuar më parë nga jarigas Gjuha t'afron e gjuha t'largon.... Pershendoshje z. Agim! Saktë, Përshëndetje i nderuar...
Postuar më parë nga Agim Metbala Saktë mik i nderuar, ama ekziston edhe versioni i dytë: - Lum ai që ka para në xhep e jo në gjak! Epo, "sa te rrosh do te mesosh", thote populli! Ketu ku jetoj une, i dashur Agim, kane nje proverb qe thote: "Me mire i pasur ne gjak se sa ne para"!
Postuar më parë nga symphony Jo bac, jo të zgjedhësh por ta përfundosh fjalinë. Pasi t`i kemi përfunduar, atëherë pse jo edhe mund të zgjedhim... haha Përshembull: ç`ndodh kur e ke gruan e mirë? Po kur e ke të keqe? Po të trashë apo të hollë? lol e kështu me radhë... mos u nxito P.s. të përshëndes shumë! 1.E ke belane ne shtepi.....hahaha. 2.E ke per ....vete. 3.E ate here e ke ne dore... Te pershendes,symphony..
[COLOR="Blue"][/COLO Duart e plakes, jan duar te arta.
- Nëse ka lakna pa koqan...
- Qenit të rrafur...
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt