Postuar më parë nga SinFoni@ ...dalin edhe pesë a gjashtë të tjera. E thashë... meqë janë femërore... :P ...ahahahahaha....e bukur kjo, por nuk eshte ai kuptimi i fjalise.....! Pershendetje !
Jarigas
- Ujtë e detit dhe punët e hyqimetit (pushtetit)...
Postuar më parë nga Agim Metbala - Ujtë e detit dhe punët e hyqimetit (pushtetit)... -nuk kane "Aman"
"Suksesi më i madh i kundërshtarit tënd është në qoftë se edhe ty të bind për atë që flet"
Postuar më parë nga Agim Metbala - Ujtë e detit dhe punët e hyqimetit (pushtetit)... ...s`kryhen kurrë ose ...s`kanë mbarim/fund. P.s. Jarigas, jam kureshtare të di si përfundon fjalia.
Ndryshuar për herë të fundit nga symphony : 08-07-2010 më 03:30
Love has no limits
Kjo temë, paska qenë në "pushim dimëror"... - Lehtë është të jesh terak mes lopëve...
Postuar më parë nga Agim Metbala Kjo temë, paska qenë në "pushim dimëror"... - Lehtë është të jesh terak mes lopëve... ...vështirë është për t`i udhëhequr ato. Po? haha
Postuar më parë nga SinFoni@ ...vështirë është për t`i udhëhequr ato. Po? haha Përshëndetje e nderuar, pjesa e dytë apo e tërë fjala e urtë është kështu: - Lehtë është të jesh terak mes lopëve, por vështirë të jesh terak mes terakëve!
- Vdekja e të varfërit dhe dilinxhillëku i të pasurit...
- Femna ka tri palë fre, dy nga baba...
Postuar më parë nga Agim Metbala Përshëndetje e nderuar, pjesa e dytë apo e tërë fjala e urtë është kështu: - Lehtë është të jesh terak mes lopëve, por vështirë të jesh terak mes terakëve! Më sqaron pak të lutem çfarë nënkupton fjala "terak"? Të falënderoj paraprakisht.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt