Postuar më parë nga lafazane Kur shkon gjirmoni e fiton marka shume Po, atëherë e lyen...me kos... Një mendim shumë i bukur metaforik, t'ju them të drejtën, më pëlqejnë mendimet e tilla të fhënë nga lexuesit dhe komentuesit... Ju lumtë z.lafazane !
Postuar më parë nga Agim Metbala Z. SinFoni@, përafërsisht e keni dhënë mendimin e saktë, duke marrë parasysh se jeni e kujdesshme dhe indirekt keni dhënë përgjigjen... ...hahaha pikërisht... P.s. përshëndetje të përzemërta baci Agim.
Love has no limits
Postuar më parë nga Roi Kur jevgu behet pasha................? ....therr t'ane!! Kur ben dasem fukarai....
Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 07-07-2010 më 11:42
Jarigas
Postuar më parë nga jarigas ....therr t'ane!! Kur ben dasem fukarai.... I qahet daullja.....
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Po e zgjedh une.. Postuar më parë nga Roi Edhe terri........Ka sy..........
Postuar më parë nga Roi Po e zgjedh une.. ....zgjidh....!
Postuar më parë nga jarigas ....zgjidh....! Hë pra, zgjidh... Përshëndetje z. Jarigas!
Postuar më parë nga Agim Metbala Hë pra, zgjidh... Përshëndetje z. Jarigas! Pershendetje z. Metbala! Terheq me shume nje qime femre.....
Postuar më parë nga jarigas Pershendetje z. Metbala! Terheq me shume nje qime femre..... ...dalin edhe pesë a gjashtë të tjera. E thashë... meqë janë femërore... :P
Postuar më parë nga jarigas ....zgjidh....! gjith e mlidh .
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt