Postuar më parë nga Agim Metbala - Kush është i zoti... Tek ne dikur lashtë thoshin: Kush është i zoti lopën e kulloti ;-D
Love has no limits
Postuar më parë nga gloreta shkon te porta Pershendetje, dhe pse e kam gabim te pershendes Z. Metbala. Përshëndetje z. Gloreta, mendim i bukur logjik... Kjo fjalë e urtë, përdoret kështu: - Kush është i zoti, mos t'i koft i zi moti! Prandaj tema është tutulluar - "Argëtohu e mëso"!
Postuar më parë nga SinFoni@ ...se sa një vit sorrë. (kështu ishte më duket lol) Saktë z.SinFoni@... Përshëndetje!
- Kush nuk ka mend në krye (kokë)...
Postuar më parë nga Agim Metbala - Kush nuk ka mend në krye (kokë)... ...ka tek këmbët Lol
Pershendetje te gjithve.Kam nje pyetje keta gjus fjalit qe po i plotsoni a jane fjale te urta?
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë! Agim Metbala" ♥
Postuar më parë nga Sueda Pershendetje te gjithve.Kam nje pyetje keta gjus fjalit qe po i plotsoni a jane fjale te urta? Po Sueda, duhet t`i plotësojmë fjalitë e urta nga të cilat njëkohësisht edhe mësojmë. Përshëndetje edhe për ty dhe argëtim të këndshëm në vazhdim. (:
- Mikun mbaje për mik...
Postuar më parë nga Agim Metbala - Mikun mbaje për mik... ...armikun për armik. Mikun mbaje afër, armikun...
Postuar më parë nga SinFoni@ ...armikun për armik. Mikun mbaje afër, armikun... (Vraje)Armikun sa me larg!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt