Qysh s'po ja qellon bre Nete,po ti a e din se une po te pres sa te dalish ti dhe te shkruaj?????
Pas meje Ajo enigma e Mitrovices qe nuk e njohim (E pa njohura)
Qysh s'po ja qellon bre Nete,po ti a e din se une po te pres sa te dalish ti dhe te shkruaj?????
Pas meje Ajo enigma e Mitrovices qe nuk e njohim (E pa njohura)
Ja qellon nganjehere!
Alem
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
mikja e alemit hah
oj nete hajde se u rregullova,tamam si per nje xhiro me tractor haha
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Erdha te te marr me tractor
Eja tetovarja ose enigma e pazgjidhur
Mendo dhe Pasurohu
enigma ka shku me u rregullu me ardhe edhe ajo me neve...
sueda ose nete
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Ah Sueda flen deri mbas dite.Nete erdhi dikush me traktor e e mori.Vec une kam mbet ketu.
Pas meje ka me ardhe tetovarja ose e pa njohura.
e pa njohura eshte tuj ndegju muzike...ah nete,nete,si ma boni sherin,paskan ike ati dy,ka rruga tjeter i paskan rene,e une prite ne dritare se po kalojn e te shkoj dhe une me to..hah
prap ju....
Jo moj Tetovare jo,se ty vi une me kerr e te marr.Leri ato me trektor te bejne qefin e vete.
Pas meje ma a mira e Tetoves.hah.
s'e gjete......
" me e keqja"
prape ti,tani me kerr hah
Ce erdha Tetovare,sa ta qes kerrin prej obori.
![]()
Pas meje Tetovarja ...
Krijoni Kontakt