Postuar mė parė nga tetovarja87 pse a ndalohet e qeshura ketu lol.....(ate usa me pelqen si ekeni spejguar tek nje tem cfare dmth ka niku juaj)..nejse pardon..... helena....... Adem gashi...pas fol fol ktu ka qe ta ndalojne te qeshmen e sekulldisur.
E qetash vjen Serafimi me nje pershendetje per busavaten.. paska ardhe para 1minute...
Postuar mė parė nga tetovarja87 pse a ndalohet e qeshura ketu lol.....(ate usa me pelqen si ekeni spejguar tek nje tem cfare dmth ka niku juaj)..nejse pardon..... helena....... Pershendetje,e dija se e din per kete per ate arsye te thash cka eshte per tu qeshur une edhe atehere bera shaka edhe tash LOL pra Tetovarja
Erdha vetem,qe mos dalesh genjeshtar....haha..
Postuar mė parė nga The Clown Adem gashi...pas fol fol ktu ka qe ta ndalojne te qeshmen e sekulldisur. tash do te vij Terminatori dhe thot : - Hasta la vista Baby Serafimi
Postuar mė parė nga busavata Adem Gashi po mendohet te postoj apo jo .. por une po e pershendes dhe mendone: sa inteligjente qe qenkan...si e gjejn me te paren se kushe do postoje hahahha......... the clown
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Ne linje jane : USA NR1, SERAFIM DILO, tetovarja87, busavata njeri prej tyre
Ketu tek kjo teme;nuk gjehet ai qe eshte perpara....lene pastaj ai qe vjen mbrapa.
Postuar mė parė nga Kronikė Ne linje jane : USA NR1, SERAFIM DILO, tetovarja87, busavata njeri prej tyre Ke haruar moderatoret...
Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Ketu tek kjo teme;nuk gjehet ai qe eshte perpara....lene pastaj ai qe vjen mbrapa. hahaha ja ke qellu,ta provoj mos po funksionon Kronike pas
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt