Close
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 131
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    Ti koke ma se analfabet , dhe shum i keq koke ,

Ti mendon se shkolla te ban te menqur ore i gjor ?

Kush leshin je ore ti shajsh dijetart e islamit ?

Pse spe pranon qe je nga sufit , ? vetem sufit (e trent ) ishajn dijetart dhe nuk i pranojn hadithet , pos atyre qeju konvenojn.

pse vjen dhe ishan muslimant ne forum ?

ti a mendon se muslimant jan budall te vin mbas mendimeve te qmedura ?
    Edhe dicka se nuk tu pergjigja me pare, sa per info nuk jam SUFI.
    Nuk jam as SHIA, nuk jam as SUNNI, nuk jam as Druzhe, as Ismailite, nuk jam AS... AS.

Jam vetem nje musliman qe mundohem te ndjek rrugen e drejte pa mos pas lidhje me sektet e ndryshme.
    Ju pretendoni se profeti ka perhaper filan fene ( sunnit those sunizmin, shiat shiizmin etj etj ) ndersa une pretendoj se profeti perhapi ISLAMIN PA SEKTE!!!

Dhe sa per info kesaj feje i perkas une , dmth ISLAMIT PA SEKTE!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Po kush e shan dijetarin e Islamit?!! Ti me mbron dijetarin e Islamit dhe nuk me mbron nderin e profetit?!!!
    Me cfar ftyre me thau se shaj dijetaret e Islamit?!!! Ik ore bab, une po i mbroj ata , prej gabime te tyre, e ti i mbyll syte tek gabimet e tyre dhe lejon qe dikush qe ka inat fene tone ti shfrytezoj ata gabime PER TE NEPERKEMB EMRIN E PROFETIT!!
    Me cfar ftyre qendron i qete dhe lejon njerezit te perbuzin emrin e tij , emrin e Muhamedid Alejhi Selam bazuar ne disa hadithe , si ta lejon ndegjegja?!!

Ti mbroje personalitetet e Imameve, ndersa une DO TE MBROJ PERSONALITETIN E PROFETIT!!!!

Me Respekt
    GV_USA
    A qka koke i keq , apo dim more se qka po shkrun,

kuna more i gjen ti gabime ore i mar , dijetarve ti po ju gjen gabime ?

kush je ti mi gjet gabime dijetarve , mendo pak ,

Kush je ti me komentu hadithe ?

ti mundesh vetem thjesht mendimin tand me than , dhe me pyt nese dikush din me te komentu hadithe e jo ti ti korigjosh hadithet , se ske kok per at pun.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    A qka koke i keq , apo dim more se qka po shkrun,

kuna more i gjen ti gabime ore i mar , dijetarve ti po ju gjen gabime ?

kush je ti mi gjet gabime dijetarve , mendo pak ,

Kush je ti me komentu hadithe ?

ti mundesh vetem thjesht mendimin tand me than , dhe me pyt nese dikush din me te komentu hadithe e jo ti ti korigjosh hadithet , se ske kok per at pun.
    Dijetaret Jane njerez si puna jone. Ne bejm gabime, ata bejn gabime!
    Sa I perket komentimeve te haditheve, cfar te te them vecse ate qe thash me lart.
    Hadithet kane gabime. Disa nga ato to solla me lart. Do besoi , nuk do, mos I beso!
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Sa I perket komentimeve te haditheve, cfar te te them vecse ate qe thash me lart.
    Hadithet kane gabime. Disa nga ato to solla me lart. Do besoi , nuk do, mos I beso!
    ne fakt ashtu eshte.Njerez si puna jone jane.Veēse nuk mendoj se jane nje dhoji ata qe e kalojne diten me agjerim dhe duke lexuar e studjuar fene e Allahut 25 ore ne dite dhe kalojne naten ne Namaz ,me ata qe as namazin nuk e falin te plote.Apo per faktin qe Allahu na ka obliguar te pysim dijetaret per ate qe nuk e dime,apo qe Allahu i mori dijetaret si deshmues pas melaikeve per njesimin e tij,apo per faktin qe islamit nuk do ti vij fundi veēse kur ky umet te ket ngelur pa dijetar dhe njerezit te fillojne te marin fene nga injorantet dhe te helmuarit

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Un ste besoj, per derisa ti nuk i beson pejkamberit s.a.v.s. dhe dijetarve,

per muj je ni kurgjo hiq.

edhe skam deshi te diskutoj me kesi njerz , besom.

kush i kundershton hadithet dijetart , direkt kom per te reaguar edhe at ne mnyr mete ashper , sidomos me armiq te mbrendshem (sufist)

Robi i All-llahut
    Anėtarėsuar
    09-01-2008
    Vendndodhja
    Nė Itali
    Postime
    1,774
    Selam alejkum we rahmetullahi we berekatuhu!

Ebu Hurejre rrėfen se Resulullahi s.a.w.s., ka thėnė;

’’ Kini kujdes nga paragjykimi sepse paragjykimi ėshtė gėnjeshtra mė e madhe. Mos hulumtoni gabimet e njėri tjetrit, mos spiunoni njėri tjetrin, mos kini zili njėri tjetrin, mos ia ktheni shpinėn njėri tjetrit dhe mos e urreni njėri tjetrin, por bėhuni qė tė gjithė robėr tė Allahut, vėllezer midis vete, ashtu si ju ka urdhėruar..." Buhariu dhe Muslimi.

Selam alejkum!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Ma me vler asht te mbyllet kjo te se disa tjera,

ketu bahet fjal per ndyshimin e fjalve te profetit s.a.v.s.

dhe kundershtimin e sunnetit

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Pse vetem ne Islam kur ti kundershtojsh dijetart je qafir , je i pafe etj ejt ??

Pse ne gjithe boten tjeter kundershtimi eshte i mireseardhur , pse jeni kaq mendje ngushte??

E di kush nuk e do kundershtimin ?? Ai qe nuk di , ai qe nuk eshte i pergaditur .

Uakii Ibn Xherah njiher ka thėnė : ''Njeriu intelegjen ėshtė ai qė i kupton rrugėt e Allahut,e jo ai qė kupton rrugėt e kėsaj dunjaje''

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Pse vetem ne Islam kur ti kundershtojsh dijetart je qafir , je i pafe etj ejt ??

Pse ne gjithe boten tjeter kundershtimi eshte i mireseardhur , pse jeni kaq mendje ngushte??

E di kush nuk e do kundershtimin ?? Ai qe nuk di , ai qe nuk eshte i pergaditur .
    Dijetaret kane debatuar ne mes veti per shekuj te tere , e si pasoje kemi kaq medh-hebe ne islam .

Kundershtimi eshte i dobishem vetem atehere kur vjen me argumenta e te kete force llogjike ne te .

Ndersa kundershtimet qe vijne nga xhahilet(injorantet) , eshte idiotllik ti marresh seriozisht, prandaj ne islam eshte e papelqyeshme qe nje njeri ordiner te debatoje rreth meseleve te fese.

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •