Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 72
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    per mua dote ishte nje femer i deale po te ishte me moral dhe te jet nje nene e mir ne te ardhmen dhe mos te ket ne te kaluaren ndonje lidhje me ndonje nderkombetar seeee
    Qe Beni merre pa te kaluar me askend!

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga e panjohura : 05-04-2010 mė 02:34
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anėtarėsuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Si do tė doja unė tė ishte:

Paraqitja
    Tė ketė njė paraqitje mesatare, jo shumė tė bukur. Tė jetė rreth 1.58 – 1.70 cm, me trup tė hollė dhe flokė tė gjatė.

Sjellja
    Tė mos jetė e vrazhdė dhe tė mos pėrdorė fjalė tė pista. T'i bindet burrit dhe tė mos e kundėrshtojė. Nėse do tė japė mendimin e saj, ajo duhet tė dijė ta bėjė kėtė pa u grindur dhe tė gjejė ēastin e duhur. Mendimin ajo mund ta japė, por ėshtė burri ai qė duhet tė vendosė, sepse familja nuk mund tė ketė dy udhėheqės.

Dashuria
    Nė shtrat ajo tė jetė e nxehtė, t'i pėlqejnė lojrat dashurore dhe tė mos ketė kufij. Kam qejf pėr shembull qė ajo tė rrijė sipėr meje, duke mė puthur ngadalė nė tė gjithė trupin dhe ta pėrdorė gojėn dhe gjuhėn nė njė mėnyrė tė tillė, qė tė mė lejė pa frymė nga kėnaqėsia.

Jeta
    Ajo duhet tė bėjė jetė shtėpiake. Tė bėjė punėt e shtėpisė, tė gatuajė, e tė rrisė fėmijėt, ndėrsa pasditeve ose nė fundjavė, tė dalė me mua.

Zgjuarėsia
    Nėse i ka kėto qė thashė mė lart, atėherė ajo ėshtė njė vajzė e zgjuar, qė vepron ashtu siē duhet, pėr tė mirėn e saj, pėr tė mirėn e familjes, dhe nė pėrputhje me ligjet e natyrės.

.
    bato e ke gjet ket femer kaq perfekte ti ?
    apo je duke e kerkuar ?!
    nqs po per ta gjet e ke
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Femra ideale eshte ajo femer , qe eshte e vetedijshme qe mashkulli ideal s'ekziston dhe anasjelltas....
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga stern Lexo Postimin
    Femra ideale eshte ajo femer , qe eshte e vetedijshme qe mashkulli ideal s'ekziston dhe anasjelltas....
    Per ate s'po e kerkoj fare,te humbi kohe kot!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Per ate s'po e kerkoj fare,te humbi kohe kot!
    e panjohura ke shume te drejte
    Nuk besoj se mund te kete nje person 100 % ideal ne boten reale. Mendoj se deri ne nje mase njeriu mund te lejoj te mendoj per personin ideal por nuk eshte mire qe te fokusohesh se tepermi sepse gjithere diēka do te mungoje qe te permbush ate qe ti e ke te fiksuar ne koken tende.
    Por kjo nuk don te thot qe ti nuk duhet ta dish se ēfar kerkon dhe ketu eshte e tere esenca qe neve na ndalon te zbrapsemi nga ajo qe neve e konsiderojme si IDEALE.
    Then ndryshe ate dite qe ti ke kuptuar se ēfare kerkon realisht, mendoj se je shume afer cakut, por kujdes sepse ne kete rast vlen ajo thenja: Ate dite kur i ke kerkesat me te medha se sa mundesite reale je plotesisht i/e varfer.
    Prandja mundohuni te gjeni mesataren mes ideales dhe joideales e parasegjithash une do te thoja gjejeni vetveten qe te jeni te kenaqur.

Te Pershendes
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Nuk besoj se mund te kete nje person 100 % ideal ne boten reale. Mendoj se deri ne nje mase njeriu mund te lejoj te mendoj per personin ideal por nuk eshte mire qe te fokusohesh se tepermi sepse gjithere diēka do te mungoje qe te permbush ate qe ti e ke te fiksuar ne koken tende.
    Por kjo nuk don te thot qe ti nuk duhet ta dish se ēfar kerkon dhe ketu eshte e tere esenca qe neve na ndalon te zbrapsemi nga ajo qe neve e konsiderojme si IDEALE.
    Then ndryshe ate dite qe ti ke kuptuar se ēfare kerkon realisht, mendoj se je shume afer cakut, por kujdes sepse ne kete rast vlen ajo thenja: Ate dite kur i ke kerkesat me te medha se sa mundesite reale je plotesisht i/e varfer.
    Prandja mundohuni te gjeni mesataren mes ideales dhe joideales e parasegjithash une do te thoja gjejeni vetveten qe te jeni te kenaqur.

Te Pershendes
    Te pershendes edhe un ty,sepse me pelqeu ky koment,i drejt

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga Albela Lexo Postimin
    apo je duke e kerkuar ?!
    nqs po per ta gjet e ke
    Ela tani spo te marr vesh ty une!

NE ca postime me pare ke kerkuar qe tema ska te bej ne ekziston apo jo ajo femer thjesht pershkruajeni , kurse tani ti po ben te njejtin gabim. Batua pa pershkruar femren ideale sipas mendimit te tij kurse ti i thua e ekziston apo jo
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750

Te Pershendes
    Flm.per keshillen dhe komentin,por une pasi e gjeta veteveten e theme qe nuk do kerkoj asgje me teper!

Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Burri punon jashtė ndėrsa gruaja nė shtėpi. Burri kur mundet, ose pėr punė qė gruaja si bėn dot, ndihmon edhe nė shtėpi.

Nė kėtė temė ėshtė bėrė njė pyetje pėr meshkujt dhe nuk ka nevojė tė hysh ti e tė mė hakėrrohesh pse nuk mendoj si ty.

Sa pėr varjen dhe rrjepjen e lėkurės, unė e di qė atė "mikun" ti e var mirė nė dorė dhe ia heq lėkurėn, jam i sigurtė pėr kėtė.

.
    Sa per mikun nese ti do ta trajtosh gruan si kafshe edhe ta nxieresh xhiro si qeni fundjave ta jap une garancine qe do kete kapur mikun e hasapit sepse eshte e kote te pres mikun tend dhe jam e sigurte qe as qe do e kete mare malli per ty pa per mikun jo e jo
    Ti gjithmone injoron femrat po kjo nuk tregon zgjuarsi BATO po injorancen e karakterit tend......
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar mė parė nga Albela Lexo Postimin
    apo je duke e kerkuar ?!
    nqs po per ta gjet e ke
    Albela problemi nuk qendon se a gjendet nje femer e tille
    po menyra se si ai shprehet per nje femer...
    une njoh shume femra qe jane nikoqire ,rritin femijet e tyre me shume edukate te mire,jane gra te ndershme ndaj burrit te tyre
    po ai jep info si e do sexin ne krevat me te dhe atje injoron femrat
    problemi qendon se si ai shprehet per to jo per kerkesat qe ka ai ndaj tyre
    sepse edhe mua me pelqen qe gruaja te jete vertet grua ndaj burrit me te gjithe kuptimin e fjales grua....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •