Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Kisha idene se tė pakten gjysma e Shqiptareve e kishin Italishten si gjuhė tė dyte prandaj e dergova !!!
Gjithsesi eshte nje monolog shume i lezeēėm qe spjegon rrelatat femėr-mashkull .....
Me vjen sinqerishte keq qe smund ta kuptosh pasi mendova qe do te pelqente pa mase dhe do qeshje me gjith shpirt .......
Perfekte eshte vetem ajo qe nuk mund te ken kurre.
Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
Xkč lascia un poco di se..
E prende un poco di me.
o ēuna o ēuna pyetje ime ishte e thjesht
si e mendoni ju femren idela ?!
dhe jo a ekziston apo jo
si ska dhen askush 1 pergjigje tamam ?!
apo se dini as vet se kush esht idealja per ju ?!!!!!!!!!!!!!!!!!
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Ja se po te pergjigjem une Albela:
Femra ideale eshte ajo qe pervec bukurise se jashtme, ka edhe bukurine e brendeshme edhe me te madhe. Te kete kulture te pergjithshme dhe te jete e kualifikuar ne profesionin e saj
Nje femer ideale eshte
1 - Zonje ne rruge
2 - Amvise ne shtepi.
3 - Kur.ve ne shtrat
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Femra perfekte?
"Nuk egziston asnje femer merita e te cilave zgjat me shume se bukuria e tyre"
Duke u nisur nga ky kendveshtrim i sakt shkruaj i bindur se femra eshte nje qenie kontradiktuese dhe si e till perfeksioni tek femra eshte vetem nje hije e bere ne kohe me re.
Femra qe dua une e kam njohur dhe cdo here qe e kujtoj festoj me vetveten me nje buzqeshje te embel. Per mua ka te bej shume kompalibiteti i karakterit dhe shenja e respektit. Bukuria vlen ne menyr dytsore, por nisem gjithmon nga aspekti fizik per te njohur nje femer, jetgjatesia e raportit varet nga ajo qe shkruajta ne fillim (karakteri)
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Krijoni Kontakt