femra ideale nuk mund te mendohet, as te imagjinohet. ajo thjesht mund te ndjehet kur je afer saj.
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Per mua femen Ideale do te ishte nje femr qe ka dashurin ndaj Zotit xh.sh.te kete bukuri mesatare,pasuria nuk me intereson,dhe ta kete familjen si duhet,pastaj te tjerat.vec edhe nje gje nuk me pelqejn femrat qe lypin shum,si bjema kete,birma qate,a e pave kjo cfar alltani kishte e ku e di une ju femrat i dini ma mire.....hahahah
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mujoislam : 02-04-2010 mė 09:59
ne pritje te nje pergjigje te bukur e te vertete nga ndonje mashkull ... sikur nje te vetme Albela ? lol
Femer ideale s'ka. O do jete e bukur, intelektuale, seksi dhe baxhelle. O do jete si nene dreqit, me mjeker, dhe e ndershme. Zgjidh e merr. Une do shkoja me kete me mjeker per nuse, dhe me opsionin baxhelle per dashnore.
Without deviation from the norm, progress is not possible
kjo eshte pergjigje me e sakte qe ata skane guxim te ta thone ne sy
edhe ksanthi ka dhene nje pergjigje qe ploteson kete ketu
duan nje grua, sexy,nikoqire,mama,dashnore,
dua te duket ata gjithmone me te zgjuar edhe pse e dine dhe vete qe jane vetem vitrina dhe mbas nje burre te forte gjithmone nga mbrapa jemi ne
ah falenderoj zotin qe jam femer se ndryshe do isha hedhur nga shtatekaci......![]()
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Krijoni Kontakt