Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 92
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga white-rider Lexo Postimin
    jo aspak, njerezit duhet te identifikohen, nuk dihet cfar ka brenda perces, mund te kete tritol, mund te jete burre.
    Nqs shoqeria behet aq paranoide , sa mendon se qe te gjithe njerezit mbajne titrol brenda ''perces'' apo brenda mbathjeve , atehere asaj shoqerie i ka ardh fundi.

Ne keto raste nuk eshte e nevojshme sjellja e rregjimit totaliterian por nje revolucion do ishte me i vlefshem.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Nqs shoqeria behet aq paranoide , sa mendon se qe te gjithe njerezit mbajne titrol brenda ''perces'' apo brenda mbathjeve , atehere asaj shoqerie i ka ardh fundi.

Ne keto raste nuk eshte e nevojshme sjellja e rregjimit totaliterian por nje revolucion do ishte me i vlefshem.
    nuk eshte pune paranoje, poshte kesaj maske mund te fshihet cdolloj krimineli, eshte problem identifikimi.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    krimineli fshihet edhe duke bere operacion plastik , ose duke modifikuar aparencen e tij. ne teknologjine e sotme , ka me mijera menyra sesi te ndryshosh identitet per te mos u kapur nga policia.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    nje shoqerie i vjen fundi nese vishen te gjitha grate me perce ke parasysh afganistanin!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    Ne fakt me duhet te them se 7 dite burg jane shkelje e rende e lirise individuale. Tani qe e mendoj thelle nuk eshte aspak e pershtatshme nje gje e tille.

Une do propozoja eliminim fizik, totalisht fizik, dmth pas ekzekutimit djegje te trupave ose shkrirje ne acid.
    Kjo sjell uljen e shpenzimeve te 7 diteve burg, si dhe kursen 2 m katror varr.
    Nje tjeter avantazh eshte dhe ulja e numrit te popullsise parazite.

Eliminimi fizik eshte shume here me dinjitoz se sa mbajtja ne burg duke i hequr lirine dikujt.
    qka q e ke anton kqiren ti ?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    krimineli fshihet edhe duke bere operacion plastik , ose duke modifikuar aparencen e tij. ne teknologjine e sotme , ka me mijera menyra sesi te ndryshosh identitet per te mos u kapur nga policia.
    Pse te beje gjithe ato shpenzime, kur i mjafton vetem dy metra cope?

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    haha
    shume qesharake ...

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    vetem 7 dite.
    futi nja 7 vjet te mbledhin mendjen :

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    Ky ligj i perket ne te vertete pak qindra Femrave qe perdorin velon, nga 500 mije Musliman qe jetojne ne Belgjike.

«10 Vjet me pare nuk kishte as edhe nje», deklaroje Daniel Bakuelain, ai qe e propozoi kete ligj, tha me te drejte gjithashtu qe: eshte nje fenomen politiko-ideologjiko ne rritje «kunder dinjitetit te Femres dhe me mosperputhje te nje shoqerie te hapur dhe tolerante».

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    http://e-edition.metro.co.uk/2010/04/01/

ketu eshte lajme i djeshem. zoom in to view world news. lexo ne faqen 27

Kodi PHP:
    Ty te duket ekstrem ky qendrim
    aspak, ne ditet qe po jetojme ne sot me terrorista
    Ndryshuar për herë të fundit nga davidd : 02-04-2010 më 15:44
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •