Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 62 prej 62
    ALLAHU EKBER Maska e unejsa
    Anėtarėsuar
    08-02-2009
    Vendndodhja
    SHIJAK
    Postime
    695
    Citim Postuar mė parė nga xnjeri Lexo Postimin
    Thelbi i ketij diskutimi eshte krijimi i nje kaosi te madh. Thelbi i ketij diskutimi eshte t'i paraqes njerzit te cilet luftojne per te mbrojtur fen, vendin, indentitetin dhe nderin e tyre extremist, khavarixh njerz te devijuar jo musliman etj.

Me fal z. kur kam potencuar apo prentenduar se kam njohuri te shumta.

Keta njerez qe i bejn keto gjera jane xhahila jan khavarixh jan te devijuar biles nuk jane musliman fare. Harron i ndjeri qe keta burra ne mesin e tyre kan shum hoxhollare qe ter jeten e tyre e kan kaluar ne kerkim dije dhe ne xhihad per ta mbrojtur kete dije dhe kete fe.

Fare nuk dallon prej mesazheve te Bushit Putin dhe te Obames. Neve ju vrasum ju masakrojme ju abuzojme ua bejm t'gjitha t'zezat e ju nuk guxoni te kundershtoni biles nese dikush vetem nese tenton te kundershtoj eshte i obligim i juaji t'i denonconi kete gjera.
    Prandaj edhe ky tipi ka dal me moten "Denoncojme shperthimet ne Rusi"

Vallahi ti se bashku me keta tipat tu keni ra ne kurthen e shejtani biles te iblisit

Dhe nuk pranon t'iu nenshtrohet askujt tjeter. Per kete ata burra po luftojne qe te mos i'u nenshtrohen sllaveve qafira

Nuk jane akte teroriste por martire

Ummetit te derguarit alejhi selam don te thuash, sepse Ummet i Allahut nuk thuhet

Islami eshte fe e paqes dhe e shpates ne te njejten koh. Omeri -Allahu qofte i knaqur me te- E ka then nje fjale shume te meqme "ate qe nuk e edukon Kur'ani e edukon Sulltani

Ti a e kuptove thelbin e ketij diskutimi. Nese ende nuk e ke kuptuar, kurr nuk keni per ta kuptuar.

Pajtohem, ama pse kerkoni vetem nga une nje gje te tille, kurse te ghith me disa perjashtime perdorin po te njetat tereme, Tavagit, Khavarixh, Xhahil etj
    Shume faleminderit qe ma lehtesove punen qe mos te merrem me shpjeguar shume gjera per nje person qe nuk ka dijet e mjaftueshme per te bashkbiseduar rreth temes aktuale te paraqitur per diskutim dhe nese po te dua une qe ti zgjeroj keto njohuri ne menyren sa me te lehte te jete e mundur eshte e pamundur sepse ti vete e ke pranuar dhe ripranuar disa here ne diskutime qe shkalla jote e inteligjences eshte nen mesataren e nevojshme per te bere nje diskutim te till.
    Ne lidhje me The Boy ai i ka aq njohuri dhe aq dije sa nuk ja ben dote persiper as ti dhe as njeri tjeter me fjalet e juaja boshe. Ai eshte nga te paktet persona ketu ne forum qe ia vlen te bisedosh me te dhe eshte nje person qe din se cfar thote. Ti nuk e kuptuar as titullin nga tema qe ai ka hapur se cfar kuptimi ka dhe se cfar domethenie ka e jo te kuptosh gjera te tjera.
    Keshtu qe kalofsh mire dhe faleminderit qe e tregove kapacitetin tend mendore se sa eshte i afte te mbaje. Kalo sa me mire dhe mundohu ta rritsh shkallen e inteligjences.
    Ti pra lartesoje Zotin tend duke falenderuar dhe kerko nga Ai falje.

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anėtarėsuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Dikush nga ju ketu vellezer e motra eshte ankuar per mua per shkrimin tim,i cili ju bente thirrje mos ta vrisni mendjen se cfare ndodh ne Rusine,armiken e kombit tone,i cili po lengon akoma nen cizmen e shkijeve te Gruevskit e gjithe evskerve te majt e te djathte qofshin.Une nuk e vrase mendjen shume se me terheq vemendjen nje tradhetar ,por mjere ju per mendjet tuaja te mykura.Sigurisht pjesa me e madhe prej jush nuk jetoni ne trevat shqiptare dhe diskutoni per probleme fare te parendesishme,kur vellezrit e motrat tuaja,prinderit tuaj,te aferm e te njohur vuajne akoma nen cizmen sllavomaqedonase.I therrisni mendjes ju apo nuk ju preken intewresat tuaja personale dhe nuk e qethni fare.Po nuk pate mire situaten ne shtepine tende,eshte marrezi e idjotesi te mendosh per ata qe jetojne jashte deres se shtepise tende.Ruset duan te na shfrosin,juve ju vika keq per ta.A e dini mor mjeraner se shkijet duan t'ju paraqesin si ekstremist myslyman para botes?Pse i bini fyellit ne nje vrime vellezer e motra?Shikoni ore shtepine tuaj qe ka marre flake e mos shikoni zjarrin mijra km larg!Po ju tregoje nje si tip historie qe tregohet nga anet tona.
    Ndodhi dicka e keqe ne krahine dhe njerzit thane larg nga fshati jone,erdhi e keqja ne fshat,njerzit thane larg nga shtepia ime,erdhi ne shtepi e tyre e dini se c'thane te gjithe me radhe brenda shtepise:''larg nga byt*a ime''Kush ka tru e kupton se cfare dua te them.Juve u lendokeni me shume per fene se sa per dinjitetin kombetar?Jeni shume te prapambetur,ju keni tradhetuar atdheun tuaj,ju shikoni vetem intewresat tuaja te vogla personale,ju coni uje ne mullirin e Gruevskit, nqse vertete mendoni keshtu!Ai qe eshte ankuar per mua eshte nje njeri njeqelizor, mendjembyllur e i mykur.Une as qe e qeth fare as nga ai qe me heq pike nga reputacioni im.Kundershtaret ate zanat kane!Ata duan t'ju mbyllin gojen atyre qe luftojne me aq sa munden per lirine dhe dinjitetin kombetar.A i ke pare mor mjerane qe ankohesh per budallaleqe filmimet ne fshatin Brodec,ku shkijet nga Beogradi e Shkupi vrane 6 djem te pafajshem?I vrane sic tha nje nene e atij fshati,sepse luftonin per flamurin kuq e zi.Po ti mor mjeran cfare bene per te ndaluren doren vrastare te gruevskit me shoke?Shkon e falesh ne xhami.Falu sa te duash,Gruevski do t'ju vrase perseri sic ju ka vcrare gjer tani.Do te kisha deshire qe ta pesoje ti o mjeran ankues nga shkijet e gruevskit e jo ata te pafajshem.A e pe se si e kishin enjtur e nxire djalin e burgosur nga Brodeci shkijet e Gruevskit.Une te akuzoje ty or ankues se je vene ne ndihme te shijeve!Turp te te vije!
    Nuk po zgjatem me por po ju kujtoje kete thenie te nje rilindasi:

Mos pyesni me kisha e xhamia,se feja e shqiptarit eshte shqiptariaKiji parasysh ti or ankues me mendje te trullosur keto dy vargje qe jane thene gati 135 vjet me pare.Po ti or mjeran cfare po bene sot per vendin tend.Ha dendesh e falesh??Ti jeton kot.Ti nuk me tremb dot me ankesat e tua.Ti je askushi!
    Vellezer shqipetare te FYROM dhe nga Kosova une ju dua shume dhe nuk kam dashur te ofendoje askend.
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •