tulipani je kthyer pergjithmone ao thjesht per pushime
Po
Jo
Mbase
Nuk e di
tulipani je kthyer pergjithmone ao thjesht per pushime
JO SEKS PARA MARTESE
Patjeter qe po. Do te emigroj drejt Shqiperise sepse sipas qeverise Berisha, Shqiperia ka nje ngritje shume te larte ekonomike.
infinity ty sdo te japim vize ne demokratet se na shan kryeministrin![]()
JO SEKS PARA MARTESE
Pas kaq vjetesh ne emigrim vendlindja sa do e keqe te jete te duket parajse ,,pershendetje te gjithve atyre qe ju mungone vendlindja APO JO
un jam nga kosova dhe po ti kishim ne pagat sa i merrni ju ne shqiperi veshtir qe do te emigronte nje pjes e madhe e popullsis.
Disa kohe me para ne regjimin komuniste per shqipetaret emigrimi ishte i detyrueshem, per arsye te shumta , politike ekonomike sociale etj.etj.
Aktualishte emigrimi i shqipetareve eshte "LAKMI" per nje jete me te lehte dhe luksoze.
Per t'a leshuare atedheun aktualishte eshte nje kushte : Probleme ekonomike ! Per tu kthyere ne atdhe, per fate te keqe paraqiten nje mije kushte.
EMIGRIMI I SHQIPETAREVE ESHTE LAKMI.
kur do e kuptoni se liberalizimi i vizave konsiston vetem ne nje leje qendrimi ne vendet e BE per nje afat kohe te caktuar por jo per te emigruar,une per vete do shkoj vetem sa per te vizituar disa vende te cilat nuk kam pas mundesi ti vizitoj,sa per punen e emigrimit nuk kam ndermend te emigroj,ketu kam ndertuar jeten time dhe ketu kam ndermend ta vazhdoj
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Krijoni Kontakt