Close

Rezultati i Sondazhit: Liberalizimi i vizave: A do tė emigroni drejt Bashkimit Evropian?

Votues
343. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

107 31.20%
  • Jo

184 53.64%
  • Mbase

29 8.45%
  • Nuk e di

23 6.71%
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 131
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    tulipani je kthyer pergjithmone ao thjesht per pushime
    JO SEKS PARA MARTESE

Patjeter qe po. Do te emigroj drejt Shqiperise sepse sipas qeverise Berisha, Shqiperia ka nje ngritje shume te larte ekonomike.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    infinity ty sdo te japim vize ne demokratet se na shan kryeministrin
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    infinity ty sdo te japim vize ne demokratet se na shan kryeministrin
    Vetem demokrate do punojne ne ate departament mo goldi? Eh shyqyr qe e pranoni vete te pakten.

S'me duhet vize o jo se e kam ne sirtar pashaporten shqiptare (te paskaduar lol), pikerisht per dite te tilla.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    Pas kaq vjetesh ne emigrim vendlindja sa do e keqe te jete te duket parajse ,,pershendetje te gjithve atyre qe ju mungone vendlindja APO JO

un jam nga kosova dhe po ti kishim ne pagat sa i merrni ju ne shqiperi veshtir qe do te emigronte nje pjes e madhe e popullsis.

Citim Postuar mė parė nga european Lexo Postimin
    un jam nga kosova dhe po ti kishim ne pagat sa i merrni ju ne shqiperi veshtir qe do te emigronte nje pjes e madhe e popullsis.
    Pse mer ju nuk merrni rrog fare ?
    Revolution 1848

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Disa kohe me para ne regjimin komuniste per shqipetaret emigrimi ishte i detyrueshem, per arsye te shumta , politike ekonomike sociale etj.etj.

Aktualishte emigrimi i shqipetareve eshte "LAKMI" per nje jete me te lehte dhe luksoze.

Per t'a leshuare atedheun aktualishte eshte nje kushte : Probleme ekonomike ! Per tu kthyere ne atdhe, per fate te keqe paraqiten nje mije kushte.

EMIGRIMI I SHQIPETAREVE ESHTE LAKMI.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    kur do e kuptoni se liberalizimi i vizave konsiston vetem ne nje leje qendrimi ne vendet e BE per nje afat kohe te caktuar por jo per te emigruar,une per vete do shkoj vetem sa per te vizituar disa vende te cilat nuk kam pas mundesi ti vizitoj,sa per punen e emigrimit nuk kam ndermend te emigroj,ketu kam ndertuar jeten time dhe ketu kam ndermend ta vazhdoj
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    kur do e kuptoni se liberalizimi i vizave konsiston vetem ne nje leje qendrimi ne vendet e BE per nje afat kohe te caktuar por jo per te emigruar,une per vete do shkoj vetem sa per te vizituar disa vende te cilat nuk kam pas mundesi ti vizitoj,sa per punen e emigrimit nuk kam ndermend te emigroj,ketu kam ndertuar jeten time dhe ketu kam ndermend ta vazhdoj

Boll me shqipetaret me valixhe ne shpine, duke u maltretuare rrugeve te botes si emigrante te pa shprese .

Ndertoni jeten ne vendin tuaj.

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •