Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 40
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-03-2008
    Postime
    224

A kalohet dot nga shoqëria në dashuri?!

Atehere une them qe jo te gjitha marredheniet femer mashkull kane ne mes interes seksual. Shume nga keto nderveprime behen thjesht per shoqeri dhe asgje me teper. Duke kerkuar arsyet pse, del qe nje femer dhe nje mashkull e fusin njeri tjetrin ne kategorine e shoqeve dhe te shokeve vetem atehere kur nuk e pelqejne kte tjetrin si partner seksual. Ose e kane filluar me shoqeri dhe pastaj nuk kane ditur te shkeputen nga kjo zone e tmerrshme. Ne kete rastin e fundit thoni disa nga menyrat tuaja qe perdorni per te shpetuar nga kjo situate.

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Kolohet si jo.......
    JU NJE HAP - PUNA DY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    po sjell ene un pervojen time, lutmi shum qe mos qieshni me mu se kom qen icik naive kur kom qene e re po nejse, iher kalo miu nmustaqe, heren e dyte tkalo posht shalve.

ka qone mduket viti nondhite e pese, kom qone e re ene punojsha si arktare ne degen e punve tpermrenshme. ene mir, ish i polic aty alamet palloshi, shpi e mire e tgjitha. nejse mo, sikur na njiti muhabeti ene u bome shoke, mthojte qi mka shoqen mo tngushte n'jeten e vet. ene un isha e gzume se helbete, skisha shok tjeter. i nate, po pijshim i kafe anej ka parku rinia, ene mthote qi koht e funit isha zbukuru shume, ene sikur kish fillu me pase ca ndryshime trupore kur mshifte. un isha naive ene smerrsha vesh cer jon kto ndryshime. ene e pyta un budallaqja, cer ndryshimesh mer Gimi? ene ai ka qon tip i shkathte dreqi ene mthote: po ho mi nazlije, ndryshime sasiore ene cilesore. po fol mer cun cer ndryshimesh se spo mort vesh asigjo. nigjo nazlije, ec cona iher se t'tregoj rruges. ene mir u cum ene po ecshim kadal kadal bregut t'lones. ne nji moment, nalet ene mthote: nazlije, du me bo dashni me ty. smun te rri pa ty, ene llafe plot. mu dhims shume ene i thashe: posi jo mer cun, per kaq pak i gjo je ngushtu kshu ti? ene shkum anej ka kodrat e liqenit, ene shtrume i cope gazete pertoke ene fillume muhabetin. fillova tu e pyt se qikur na kish ra mdashni se un skisha kap asigjo, ene mthote qi vallai as ai se dijte po vec dijte qi mdishrojte shume, ene filloj tu mngrit fustonin. cer bo kshu mer pis? hic mi nazlije, mos luj se ka per tpelqy shum, jina apo s'jina shoke? jina mer jina po vallai un s'mor vesh nkto pune. ec mi nazlije se osh kollaj fare, tmso lala ty. ene mir ju futme msimit, ene kur ra zilja e pushimit tgjate, mthote: nazlije, vallai sma murte menja qi je kaq nxonse e mire, i kapke msimet shpejt ti mi dreq.
    ene kshu pra mo, miqsi e dashni aty aty jon, e roncishme osh tkete hyp qefi, se masanej i dreq se nal, cer ka per tu bo do tbohet ene se lu topi.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar më parë nga AJSBERG Lexo Postimin
    Atehere une them qe jo te gjitha marredheniet femer mashkull kane ne mes interes seksual. Shume nga keto nderveprime behen thjesht per shoqeri dhe asgje me teper. Duke kerkuar arsyet pse, del qe nje femer dhe nje mashkull e fusin njeri tjetrin ne kategorine e shoqeve dhe te shokeve vetem atehere kur nuk e pelqejne kte tjetrin si partner seksual. Ose e kane filluar me shoqeri dhe pastaj nuk kane ditur te shkeputen nga kjo zone e tmerrshme. Ne kete rastin e fundit thoni disa nga menyrat tuaja qe perdorni per te shpetuar nga kjo situate.
    Kalohet si skalohet
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e etii
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Vendndodhja
    kosov
    Postime
    12
    po mund te kaloj nga shoqeriia ne dashuri mirpo rrall mund te kaloj nga dashuria ne shoqeri..

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Kalohet per bukuri,po kam frike se nqse dashuria deshton,do te deshtoje dhe miqesia.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e kryenece
    Anëtarësuar
    17-01-2005
    Postime
    167
    Citim Postuar më parë nga AJSBERG Lexo Postimin

Pyet se a kalohet nga shoqeria ne dashuri. Kalohet nga shoqeria ne dashuri, por sic e thane edhe me lart, nese nje dite dashuria shuhet humbet edhe miqesia. Ne lidhje me fjaline e fundit ne postimin tend, e veshtire te shpetosh nga kjo situate nese puqeni te dy si tipa e karaktere, ama nese njera pale vertet ka rene brenda por pala tjeter eshte hala ke cepi ures, nuk kalohet nga shoqeria ne dashuri plus qe edhe ajo shoqeri qe ka ekzistuar nuk ekziston me; eshte vertete e sikletshme per te dy palet e do i shmangen nj-tj e shoqeria merr fund aty.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    del qe nje femer dhe nje mashkull e fusin njeri tjetrin ne kategorine e shoqeve dhe te shokeve vetem atehere kur nuk e pelqejne kte tjetrin si partner seksual
    Jo se nuk e pelqen si partner seksual, por nuk e sheh me ate sy .

Ndodh qe nga nje shoqeri mund te lindi nje dashuri dhe eshte e sikletcme kur te thote tjetri :
    Une ndjej per ty dicka me shume se nje shoqe

Si te dalesh nga situata :
    Be sikur nuk e degjove
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e jesy
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Postime
    639
    po kalohet nga nje shoqeri kthehet ne dashuri
    HESHTJA ESHTE FLORI

FJALA ESHTE ARGJEND

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    eshte e veshtire te kalohet nga dashuria ne shoqeri pa e kunderta eshte shume me e thjeshte
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •