Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25

Tema: Fol..!!

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Ne fakt kam shume per te thene por sjam e sigurt se ne kete ore dhe ne kete gjendje do gjej fjalet qe dua ti gjej!nuk esht puna se do lodhem te gjej fjalet e medhaja se asnjeher nuk e coj neper mend ti gjej...me pelqejne te thjeshtat!por sidoqofte...mjaft kam folur!dua te degjoj naten tek flet...yjet...ose me mir te tjem mjegullen se as yje spati sonte...ca heshtje varri!!!
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

LarG Maska e Flava
    Anėtarėsuar
    22-01-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    547
    Cdo dit qe kalon eshte me e veshtir se kjo qe jetoj ...Cdo moment qe kalon me duket sikur te largon dhe te afron ne te njejten kohe..Tani je shum larg, e di..me km...duke qeshur,duke festuar mbase..e un duke te menduar..duke forumuar me kot nr.tend duke kujtuar se zeri jot do bej mrekulline..do me coj nga gjumi monoton qe kam ren..do me gezoje!!E ti s'di asgje nga keto...as me mban mend me,mbase...Sa keq...
    E un lodh akoma veten time..duke sjelle ndermend ate "A....." qe me dukej si kalama,qe kujtova se do kujdesej per mua..qe tani nuk existon fare...Cdogje qe me dukej si perfekte, tani nuk jeton me...tamam si ajo keshtjella prej rere qe prishet sapo shiu fillon te bjere...
    Ti je larg (my baby)...as sheh , as degjon gje.. as kupton c'kam dashur te te them....e as ke per t'a kuptuar kurre...Naten e mir!!!...
    Te dua se s'te urrej dot......

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...dhe vazhdimisht me duket se degjoj zerin tend neper rruget e ketij qyteti ku ti neser do ecesh pa mua...

Flava,
    ta them neser cdo doja te te thoja tani!
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Te flasesh eshte argjent,heshtja eshte flori!
    Imagjinata mund te shkaterroi krejt nje njeri,i lini kohe fatit t'ju buzeqesh mos e zini rrugen e tij me mendimet e kaluara qe nuk jan asgje tjeter....vec nje iluzion.

Miqesisht Bledi!
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Ulu prane meje...cdo dite afrohu me shume...mos fol...se gjuha eshte burimi i gjithe keqkuptimeve... ne heshtje me miqeso...

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •