Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25

Tema: Fol..!!

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    TE FLAS???
    Une flas por e di qe ti sme degjon...E pse duhet te me degjosh?
    Ti e di me mire se une si ndihesh tani, ketu, vetem, pa te... Si ishte kur ishe me te?Crendesi ka me tani?Tani ti je vetem...jo vetem fare...Kujtimi i dikujt qe ishte "sweet angel" nuk do te largohet prej teje (edhe sikur sado pak vlere te kete pasur)...ne fund te fundit ne kala kujtimesh jemi...nuk harrojme edhe pse shume gjera duhet ti harrojme...
    Une flas por e di qe flas per vete dhe per te "logjikshmen"... por zemra sdo logjike....ku ka zemer ska logjike dhe prape ti kerkon te flas dhe te flas...cmund te thuash ne keto raste?-Me vjen keq?
    -Ste meritoi?-Do vije nje tjeter? ok.ti thashe.po tani qe i thashe a do te ndryshoje dicka kjo per ty?jam e sigurt qe jo...
    Prandaj foli ti vetes!Do te te degjoje me mire ty sesa Ate apo te tjeret qe te rrethojne...Foli vetes dhe binde!Qesh!!!...Si maine e o zi...
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

LarG Maska e Flava
    Anėtarėsuar
    22-01-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    547
    E me e , te qesh...nejse me, uroj qe ashtu sic hyri ne jeten time ashtu te dali..se nuk e kam punen mir, perndryshe apo jo?:P
    Te dua se s'te urrej dot......

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Dai se je si rrush!!!Rrushi do te shikoje rrushin te piqet!prandaj gjej nje rrush(jo ktu vec pls) dhe piqu dhe ti!!!
    hajt me te mira
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

LarG Maska e Flava
    Anėtarėsuar
    22-01-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    547
    Goce e di qe jam rrush:P po permbaju temes aty se te vrava!! Foli edhe ti dashuris tate, se na vdiqe Ufffff

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Te quaj zemra ime e vogel, shpirti im i bukur, zogu dhe fjale te tjera qe me vijne ne mend qofte edhe pa ndonje kuptim te krijuara nga truri im ose te dala pa dashje!
    dhe te flas dhe te flas...ti rri ashtu dhe me shikon si pa dashur te me nderpresesh!buzeqesh nganjehere si per te konfirmuar qe me degjon dhe kupton se cte flas!Sa cudi!ti gjithmone buzeqesh!
    Pse nuk me kundershton njeher?Pse gjithmone me degjon me vemendje sikur ke frike te thuash-Jo!Keshtu jo! dhe une te terhiqem nga fjalet e mia dhe te ndrojme rolet!te te degjoj te me flasesh!!!
    Me fol...qofte edhe dy fjale te vetme me fol...mos me rri ashtu si statujat e perendive te grekeve antike...mos me buzeqesh ashtu se me duket se qesh me ato qe te them...me kundershto!me bertit!me shaj po deshe por vetem mos hesht...fol...me thuaj cte duash...Me fol zemra ime e vogel,shpirti im i bukur, me fol zogu!
    Me fol...
    Dhe hap syte!!Dreqi ta mare ca ender ishte dhe kjo?qenkam ber qull ne djerse...me duket se po te enderroja ty shpirti im?me duket se po flisnim?per cfar?ah po!po te kerkoja te me flisje por si gjithmone ti je teper i zene per te bere kete gje!!sme flet?ok...
    sdo te flasesh...hesht ateher dhe do hesht dhe une me ty...kush do flase?zemra nuk di te flase...ky ishte gabimi im...nuk i mesova te flase...do flasesh ti tani?????

LarG Maska e Flava
    Anėtarėsuar
    22-01-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    547
    Eh...ai kushedi cdo jet duke ber, ti thua ol..
    Ajo qe flet, gjithmon un do jem..po nejse me!!!

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    do flas, do flas dhe prape do flas...
    do ta bind qe gjerat duhet ti thuash me emer edhe pse edhe une sdua tju ve emer shum her...si mund te bindesh nje qe as nuk te degjon e as nuk te shikon???ufff!!!i urrej keto qorrsokaket e "filozofise time te lire" ne keto ore te vone!!dhe une prape flas...
    flas flas dhe nuk pushoj...

p.sani mjaft te fola ty...dua ti flas vetes"GOCE SHKO MESO SE LE NAM!!!

LarG Maska e Flava
    Anėtarėsuar
    22-01-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    547
    Asnjeri nuk arrin t'a kuptoje dot shpirtin tim..asnjeri pervec Zotit..Edhe pse u mundova te te shpjegoj ty shume gjera, ti ike e kurre s'arrite te me kuptoje..Duhej te hyje, qofte edhe per 1 dite te vetme ne shpirtin tim qe te shihje, ta dije edhe ti se si ajo dhome e madhe qe dikur ishte si nje lendine ku une dhe ti luanim, e ecnim, shetisnim bashke, uleshim, putheshim, e prape luanim...tani eshte kthyer ne nje germadhe, ku asgje nga keto s'existon me, eshte e ftohte dhe gri..
    Ike dhe bashke me ty more dhe ngjyrat, i more te gjitha, e per mua s'te interesoi me..Me le aty..aty ku jam edhe sot, do jem edhe neser, edhe pasneser..E vetme, me duar bosh, me kembe te zbathura dhe zemer te zbrazur e te plagosur...duke te pritur...
    I more te gjitha, mbase pa e ditur as vete tu dhe ike larg...shume km. larg meje..
    E harrove jeten qe jetonte pas teje, harrove shpirtin e trishtuar dhe te vrare...nga ty!!! Mbase as kete s'e dije, si shume te tjera qe kurre nuk i more vesh dhe s'i kuptove...prandaj nuk e ktheve me koken mbrapa...Sa i keq u tregove me mua??!!!
    Sa shume me lendove o dashuria ime..:-(
    E prape une jam gati te te fal, vetem ti kthehu perseri tek une..beje te kuqe e plot sens jeten time edhe nje her..Vetem eja, se kurre nuk kam per te te lene te ikesh me prej meje...cfaredo te ndodhi!!!!....

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...ufff!!!te gjitha i thashe!
    tani dua te hesht...u lodha se foluri!!!
    do heshtim te dy??

LarG Maska e Flava
    Anėtarėsuar
    22-01-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    547
    ca do te thuash ti me? edhe kujt????

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •