Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    Kur te perfundojne andej, ke te vijne edhe ne Kosove pak

Plumbat i siguroj une
    Ruji per serbin plumbat mor illyrian. Nuk eshte trimni me vra kafshe te pambrojtura.

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    Ruji per serbin plumbat mor illyrian. Nuk eshte trimni me vra kafshe te pambrojtura.
    A eshte trimni me i leju kafshet e pambrojtura me i mbyt femijet e pambrojtur?

Keto organizatat joqeveritare qe mirren kinse me mbrojtjen e kafsheve jane organizata qe synim kryesor e kane thithjen e donacioneve te ndryshme per perfitime personale.

Nese punojne sinqerisht ateher OK, por kjo eshte pak e besueshme sepse shihen rezultatet ne terren.

P.S. Kam mjaft edhe per Serbin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 31-03-2010 mė 12:42

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga illyrian rex Lexo Postimin
    A eshte trimni me i leju kafshet e pambrojtura me i mbyt femijet e pambrojtur?

Keto organizatat joqeveritare qe mirren kinse me mbrojtjen e kafsheve jane organizata qe synim kryesor e kane thithjen e donacioneve te ndryshme per perfitime personale.

Nese punojne sinqerisht ateher OK, por kjo eshte pak e besueshme sepse shihen rezultatet ne terren.

P.S. Kam mjaft edhe per Serbin
    Nuk kane si me u pa rezultatet se nuk po i lejn me punu. Kushton me shume me i vra se me i sterilizu. Po te kishin marre masa me heret nuk do kishim pase kaq shume qen neper rruge

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Qent e rrugeve duhet shfarosur, sa me pare aq me mire!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    shifni mor firmosni peticionin mos te vriten njerez ne mes te rruges me par pastaj kaloni ke qent e ke mizat.....ishte ba nami tu vra miza vjet ke plazhi i durresit ..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Kush duhet te qellohet, qeni apo njeriu qe e debon qenin ne rruge? Qeni qe nuk ka arsyetim si njeriu, apo njeriu qe ka logjike e arsyetim, por prape e debon qenin ne rruge?
    Hahahahahah, shihe kulmin e injorances.

Oooo Edvinoo, nese sje humanist me njerez sbehesh dot per kafshet.
    Ne vdesim per buk, menzi mbajm familjet ky na tregon se duhet ti ushqejm edhe qent e rrugve.
    Ikni more se lat nam, njerzit ane e mban botes mbyten si minj dhe nuk firmos askush peticion, ktyre i ka ra ne mend per qent e rrugve.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681

Qeni im Tomi 1994

Ai ne fakt nuk ishte qeni im por i nje mikut tim, me sakt ishte qeni i Pirro Manit, por meqe une punoja si teknik telefonash ne lagjen Ali Dem linja te gjitha veglat e punes tek oborri i Pirros (sot restorant Pirro Mani) dhe lozja me qenin e tij te vogel e kam perkedhelur e ushqyer qe kur ishte i vogel fare, i ēoja cdo dite mish dhe kocka me vone i blija edhe mish apo salcice dhe ai duke tundur bishtin i llufiste menjeher. U lidhem shume bashke dhe kur i fishkelleja une kudo qe te ishte vraponte drejt e tek un ishte shum i zgjuar dhe i forte kur i thoja hajde me mua rrinte mbas meje gjith diten, mjaftonte vetem ti thoja te ikte dhe nuk te besdiste me ikte ne shtepi. Kur kalonin policet para shtepise se tij ai i sulmonte gati sa nuk i hante aq inat i kishte nuk e di perse por i urrente shum. Kurse ne lagje nuk linte pule ne kembe vetem puplat i gjenin pulave.
    Nje dit shkoj per ti cuar mishin i fishkellej por nuk po vitne, fishkelleva perseri por prap asgje hyj brenda ne shtepi dhe pyes Pavlinen, ku eshte Tomi ? Ah mor Ben me thot Tomi po ngordh, po ngordh ! i them po me pergjigjet po ngordh, nuk e dim se cfar ka ngrene dhe ka dy dite qe po lengon ne fund te oborrit tek pemet. Dua ta shof i them , dhe nderkoh del edhe Pirro ku mbasi me pershendeti, disi i merzitur me coi tek Tomi. Ai sa me pa ngriti koken donte te cohej por nuk mundi dhe tundi vetem bishtin pastaj uli edhe koken mbi bar, une i afrova mishin ,ai e nuhati por nuk hengri.
    Kthehem nga Pirro dhe i them qe do ta cojme tek veterineri qe ta sheroj , ēa flet mer Ben , me thot po tallesh apo si, jo i them e kam me te vertet do ta shpetoj Tomin dua vetem te bej nje telefonat dhe ta cojme me makinen tende. O Ben me thot ketu po vdesin njerzit se ska ilace ti do me shpetu Tomin , kush te nigjon do te marri per budall, e di i thash qe ketu kushtu mendojne por mua nuk me intereson mendimi i njerzve une dua te shpetoj Tomin dhe pik. Mir me tha bej cfar te duash po pate nevoje per mua ketu jam. Aq desha une dhe menjeher mora ne telefon drejtorin e IKV (insituti i kerkimeve veterinare) e kisha mik dhe kisha besim se do bente dicka, i thash qe kam qenin e nje mikut tim te semure duhet patjeter ta shpetoj urgjentisht se mund te jete helmuar hajde me thot jam ne insitut po te pres, marr Pirron e i them behu gati me makinen se do marrim tomin e ta cojme tek IKV. Hajde tha ta mcefim mbrapa se kush e shef do tallet me ne keshtu qe e mora ne krah dhe e futem ne bagazh te cilin e lash pak hapur. Kur vajtem ne insitut Pirros i vinte zorr te dilte me qenin nga makina dhe preferoj te qendronte ne makine, une dola fola me drejtorin qe ishte edhe veteriner, por ai filloj te me bente pyetje per qenin , si psh ; kur i ka ndodhur si del jashte, etj.. dhe une per tiu pergjigjur shkoja nje her tek Pirro pastaj tek ai njeher tek Pirro pastaj tek ai derisa ai me tha more po kush eshte ai i zoti i qenit qe nuk vjen te flase vete ? Eshte Pirro Mani i them , po thuaj Pirros te vije ketu se nuk hame mor jo tha. Vajta tek Pirro perseri dhe i thash se duhej te vinte e te fliste vet me veterinerin. Shfryu pak dhe doli nga makina sapo hym tek IKV ne te majte ishte nje klub ku ishin disa vete duke ngrene e pire , sapo pane Pirron filluan me batuta , O Sali Protopapa, ku e ke ate dashin more, se dua ta shkoj ne hell. Pirro i pershendeti dhe nderkoh arritem tek veterineri.Mbasi i beri disa pyetje te tjera u fut brenda dhe doli me disa ilace , do provojme kete ilac tha po qe se nuk e nxjerr pra nuk vjell shpeton ne te kundert po e nxorri nuk mund te bejme asgje.Kjo tha eshte ilac per kuajt dhe eshte shum i forte nuk gjen ne asnje vend mund te jete dosa e fundit ne gjith Shqiperine, prandaj shpresoj qe te beje pune dhe te mos e harxhojme kot. Ja dham Tomit nga goja dhe e lame te shtrire , kur Tomi brenda 15 min u cua ne kembe dhe filloj te hante fije bari , ja hodhi tha do sherohet, merri keto ilacet dhe jepja per 5 dite o sa u gezova, edhe Pirro u gezua por nuk e dha veten. E cuam Tomin ne shtepi dhe ja besuam Pavlines ilacet por kur shkoj diten tjeter Pavlina me thot se ilacet ja japim me zor se nuk do ti pije , por nuk don as te haje, prandaj provoje njeher ti me thote dhe me jep nje cope bifteku te pa pjekur, une e marr dhe ja jap , ai e hengri te gjith e llufiti si i thon dhe filloj te tundte bishtin, isha shum i gezuar mora edhe 3 copa te tjera dhe ja dhash pastaj ika. E bera kete pune per dy dite se nuk hante nga dora e asnjerit vetem nga dora ime, prandaj diten e trete mbasi ja vura mishin ne hunde nuk ja leshova por ja dhsh Pavlines dhe ai hengri edhe nga dora e saj, keshtu qe nuk ishte me nevoja te shkoja cdo dit atje.
    Nga kjo kuptova se dikush e kish helmuar , dhe ai nuk i besonte me askujt pervec meje qe e ushqeja qe te vogel dhe lozja me te. Qe nga ajo dite u lidha edhe me shum me Tomin deri diten qe ika per ne Itali. Ne Itali qendrova 4 vjet pa u kthyer ne Shqiperi dhe shpesh mendoja edhe Tomin, ai gjate ketyre viteve ishte bere mik i ngushte me ēunin e Pirros Benin, megjithse edhe me pare loznin shum bashke por pas ikjes sime ai shkonte pas ņunit te Pirros qe punonte ne nje diskoteke andej nga qendra. Kur u ktheva ne 2000 shkova tek Pirro dhe i futa nje fishkellim por Tomi nuk erdhi , u futa brenda takova Pirron pas kaq vitesh biseduam pak dhe pastaj me tha se Tomin e kishin vrare, e kishte vrare nje Polic tek diskoteka ku rrinte qe priste ēunin tim Benin. Me erdhi shum keq, sepse kisha deshir ta pekedhelja e te lozja me te.

E tregova kete ndodhi qe te kuptoni se edhe ata qente jane te zgjuar, kane ndjenja, dhe dashuri, por ne kushtet qe jetojne nuk mund ti shfaqin ato.
    Une nuk jam per vrasjen e tyre por nuk jam as per lenien e tyre te lire per shum arsye. Vertet qe ka probleme me te rendesishme se problemi i qenve, por nese dikush deshiron ti mirembaje vullnetarisht le te ndihmohet edhe ligjerisht nga shteti dhe te mos i nxirren pengesa.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •