Postuar mė parė nga skender76 Vazhdo...te lutem...... hahaha po dreq ishe kane,LOOOOOOOOOOOL
Postuar mė parė nga skender76 Vazhdo...te lutem...... Kam hall se do te le me pasoja ...
Postuar mė parė nga WALCHIRIA Do te masakroj , je dakort ...???? A ta organizojm nje ndeshje Boksi apo me thyka do dilni ju 2 ne ring te shikojm ne tjeret se cili e masakron - jeni dakort per nje ndeshje ?
Mbi te gjitha Atdheu
Postuar mė parė nga WALCHIRIA Kam hall se do te le me pasoja ... Ore po vazhdo ti.....
paqen, e sjell vetem drejtsia
Postuar mė parė nga Akulli_ch A ta organizojm nje ndeshje Boksi apo me thyka do dilni ju 2 ne ring te shikojm ne tjeret se cili e masakron - jeni dakort per nje ndeshje ? Kto lloj ndeshjesh i bej pv une ,jo me spektator .. Postuar mė parė nga skender76 Ore po vazhdo ti..... Ok , por mos me thuaj qe ste paralajmerova ....
Postuar mė parė nga WALCHIRIA Ok , por mos me thuaj qe ste paralajmerova .... Duhet te kem frik?
Postuar mė parė nga skender76 Duhet te kem frik? Oh yeahhh ........
Postuar mė parė nga WALCHIRIA Oh yeahhh ........ Uhhhh sa m'pelqe frika... Vazhdo!
Postuar mė parė nga skender76 Uhhhh sa m'pelqe frika... Vazhdo! Rob qe ka qef ta perdhunojne me dhune e ta keqtrajtjne fizikisht ti je
Mė ka mar malli pėr kėt Walchirian
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt