Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 47 prej 47
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2009
    Postime
    5
    Jam Krenar Me Partin Demokratike Te Kosoves rroft perjet i madhi zotri Hashim Thaqi ky kryeminister e shpalli kosoven shtet ky kryeminister po e qon kosoven perpara kadal dale shkojn kto pun eju qe jeni kunder thaqit nonen jav cifsha me rend qa bani ramush ofqari e bajram kosum hajduki

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Citim Postuar më parë nga veli44 Lexo Postimin
    Meritat e Hashimit se ja futi Kosoves termin "multietnike" qe nuk e bene as tradhetaret si Ali Shukria,Sinan Hasani apo Rrahman Morina dhe kjo do te kete kosekuenca afatgjata per tere kombin.
    Me te vertet je shume papak,,,po nuk e di ka ti gjithe kete trimeri ej,,,po a je ti qaj i djeshit si ju qiteshe pite e pule miliceve te sllobes e sot del dhe me shete mende para forumistave aaaaaaaa.....
    po ti te ishe vetem nje per qinde se pari per te afermit tu ti ishe tjeter po ti gjithe jeten ja ke kushtuar te kaluares e sot ,,patriot" aaaa shume keq ej ku se kishim pas dite se sa trimat i kishte kosova ej,,po ti kishte gjithe keta athere nuk kishte pasur nevoj nato te interevenoj aj,,,turpi qofte me ju dhe ata te cilet mendojen si ti.
    Me keq ardhje po te them ,po parap nuk behem si ti se ti qese te gjtiha ato ti dhe te tjeret qka i keni ba para vitev 99 ,,po leje ma
    Ndryshuar për herë të fundit nga kruja78 : 01-07-2010 më 15:51

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    hashim thaqi ka punu boll ato te cilet jemi mundu mi arrit me shekuj ai i ka shkatrru per dy vite
    e kalli flamurin me shqiponje ne qender te prishtines
    naj ndrroj flamurin dhe naj beri nje flamur me ylla
    nuk ke ne gjendje te bashkoj mitrovicen
    ne mes te kosoves ne graqanic shterpc etj serbet kan formu mini shtete ku llogari i japin beogradit e askujt tjeter e ky ske i zoti me pas kontroll mbi to
    e mohoj 28.nentorin dmth e hoqi nga festat zyrtare
    me nje fjal po mundohet te naj humb identitetin kombtar e fetar don me kriju nje komb te ri e gjitha kto jan tu shku ne favor te serbis dhe gjith keto eshte duke i ber per para

e harroj presheven e tash po na lidh me beogradin permes autostrades

o vlla une nuk du pare nuk du asfalte nuk du rrym uj etj une du liri jo per vete se une jam i liri po per te gjith ata qe luftun per ket komb

nuk na vyn neve liria kur ata qe luftuan per ket liri kalben ne burgjet serbe e maqedone e kosova as qe i permend

nuk na vyn bankat botrore nuk na vyn bashkim evropian nese presheva spastrohet nga shqiptaret nese mitrovica na humb etj

dhe po e tregoj nje rast besoj se e keni pa ne tv gjat fushates ne ferizaj thaqit ju afru nje gru e cila kishte nje hall te madh dhe at hall deshi qe te ja shpreh edhe kryeministrit qe ti ndihmoj mirpo shka veproj kryeministr ne vend qe se paku ta degjonte aii e shtyu gruan e shkret dhe i tha skam koh se jam dal me mbledh vota a eshte kjo drejtsi a eshte njerzore kjo
    Me keq ardhje edhe ti si veli44 ,,,ti lirin e kishe po e ke humbure qe ne vitin 99 po mesove tashti ne ralitetin e krijuar ne kosoven e pa varene dhe mesohesh se veshtire ekeni po qka me ju ba jeta e juaj eshte kjo..
    e sa per thaqin nese i jep zoti ymer edhe naj vjet ky thaqi jo qe ka me bashku mitrovicen siq thuani ju po ka me bashku deri tek molla e kuqe edhe naj vjet e jo shume large .....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Citim Postuar më parë nga Kasumi Lexo Postimin
    per kete se a vidhet ne Gjermani mos e ki at problem se ketu policia e zene lepurin me veture por qaja hallin Kosoves ku vidhet i gjithe dokumentacioni droga dhe mjete te medha e per kete nuk MERRET ASKUSH AS NE PERGJEGJESI?
    zaten sa per viza nuk e kam problem serioz kete une dhe familja ime por siq gjdo shqiptar tjeter qe ka nipa e daje axhallare e kusheri bile te pakten ti jipet mundesia ti vizitoje te afermit ne perendim dhe ta kalojne njeher Shkupin dhe Ulqinin ..,,
    A mire po me vjen pasi po mendojesh per nipa dhe axhallar ,,se sot ka shume pak te cilet mendojen per nipa dhe azhallar me keq ardhje po te them dhe at jam shume i sigurte ne kete ,,,ka shume atje si ju te cilet thojen ishall nuk i hiqin vizat per kosove se na shurdhojen tu ardhe ne gjermani eeee ku tjeter,

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Vec nese ka dikend qe ia lexon e ia shpjegon se tybe Taci se merr vesh letren.
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga Arb Lexo Postimin
    Vec nese ka dikend qe ia lexon e ia shpjegon se tybe Taci se merr vesh letren.

Nese nuk e merr vesh, e nxjerr kallashin edhe e vran letren. I rrezikshem eshte komandant hardhuca, deshta me than gjarpni.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    nji popull kure prishet Zoti ja qon nji udheheqs qe i pershtatet popullit thoshte i Derguari i All-llahut xh.h. profeti Muhamed a.s.Ja ben popullit nji pris genjeshtar nuk perkujdeset per mir qenjen e tij vetem kure tu perendo dielli e kerkojn arsyen e ateher dalin ne shesh genjeshtrat e tyre,pore do jet von .Urrejtja nuk esht qellimi im e as lavdata per Hashim Thaqin po edhe gjarper ti thuhet me duket nenqmim madje shum i pa merituar sa une si femij dikur i zenja ua terheqsha gjuhen madje edhe dhembet helmues me maje te thenjve ,luaja me ta sa dikure kure lujes ja merja qefin e shkilja ne trup e krye edhe mbetjet sja njihte njeriu ishte gjarper apo zorr e deleve qe mund ti ket len ujku te ndo i delje viktim.Njeriu duhet gjykuar me kok e jo me zemer .Per gjdo dit po flasin faktet edhe per Thaqin edhe per Ramushin edhe per ate qe pretendo se do punoj me mir .Deri tani ishin deshtak kush me shum e kush me pak po nuk jon as nji prej liderve tan ashtu siq kemi pritur.Thaqi si qeveritaret tjer po vazhdo me e vjedh popullin po e genje e kjo nuk esht jo patriotizem esht tradhti e nji tradhtije te till ti heshtet esht krim esht faqezillak fund e krye madje edhe me i madh se turpi i Hashim Thaqit.Pse ti mveshet suksesi i pamvarsis
    Ku mbet gjaku i atyre deshmorve e martirve
    Ku mbeti kontributi i gjenerat e gjeneratav te kombit ton
    Nuk erdhi si flija pamvarsia e kosoves prej gjarpnojve po i njerzve te kti trolli pra edhe i Hashim thaqit.Edhe pse e konsideroi njeri te fisit tim
    kure jon interesat komtare as vellaun nga nena nuk e njof.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 01-07-2010 më 17:18

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •