Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga Mitrovicali2009 Lexo Postimin
    izraeli eshte armik i ghith botes, krejt keto probleme qe i kemi jan pershkak te zionistve. krejt luftat e amerikes tash jan pershkak izraeli.
    bravo shoku..realist

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga dritek7 Lexo Postimin
    bravo shoku..realist
    Veq 'realist' jooooo, kur dihet se kush po i ben lufterat dhe po ua shtin xekrrat njerezve

Perjashtuar Maska e xnjeri
    Anëtarësuar
    26-12-2006
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Nuk po te shaj, po po them turp per ata qe thone se Izraeli eshte armik i Shqiperise
    Izraeli eshte armik i cdo njeriut mbi siperfaqen e tokes....Kur Izraeli u ndiqte nga e ter bota, muslimanet e Andalusis (Spanja e sotshme) ishin ata qe i strehuan -edhe ti din fort mir kete, por mundohesh ta mohosh- kurse ja tani cfar bejn me muslimanet. Por mos u merzit do vije dita, ashtu siq i perzenem nga GAZA nje dit do t'i perzejm edhe nga ter ai teritor Palestinez edhe do i fusim ne det nje nga nje, edhe kete ti din fort mir ashtu siq e din edhe vet Izraelitet.

Thaci a shkoi ne Izrael, pra si e priten atje megjithese nuk e njohin pavaresine e Kosoves kjo eshte ceshtje e brendshme
    Kur ta kana ty thua qeshtje e mbrendshme. Sa ju kan ndihmuar shqiptaret Izraelitve sa qe mos te ishte bujaria shqiptare ashtu qysh na ka mesu feja jon e paster Islame, ndoshta do ju humbte fare Izraelitve. Kurse tani me thua eshte qeshtje e mbrendshme. Neve Nuk ju tham ateher eshte qeshtje e mbrendshme, edhe pse ajo shqiptarve ju ka kushtuar sepse sikur ta dinin se shqiptaret po i strehojn judat do ju kushtonte shtrenjet. Por ky eshte i njejti Izrael i cili ua ka kthy plumbin muslimanve te cilet i strehuan ne Andalusi ( Sapanjene sodit-e qe prap do te rikthehet ne Andalusi ashtu siq ka qen)ne vend te falenderimit.
    Njerz te poshter si keta nuk lind nana ma. Shqiptaret thojn: ia ke hanger buken edhe ia ke pi ujin, ruaju mo i be keq.

Izraelit nuk i intereson per Vatikanin
    Nese ju interosn vatikani ateher pse e mbyten Papen e para parafundit, i cili nuk ua fali kinse gjakun e Jesuzit qe sipas mesimeve biblike mendohet se Jahudit e kan kryqezuar Jesuzin.

,
    as nuk i intereson as per Ameriken
    Mos e trego injorancen tane. vetem i verberi nuk e sheh Influencene lobit zionist ne amerike.
    Sa qe cdo kryetar amerikan meniher pasi te zgjidhet duhet patjeter te shkoj te muri i vajtimit e me vajtu e me kajt me za e pastaj me ju drejtu popullit izraelit duke ua dhen besen se do punojn per ta dit e nat.

populli e din kend e ka mik e kend e ka armik
    Ketu pajtohem me ty, e di, edhe ate fort mir kan e kam armik edhe kan e kam mik.

, mdoket veq po shkruni me na bo nervoze edhe me u talle me ne
    Flaka te dalt ne te kater anet

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga xnjeri Lexo Postimin
    Izraeli eshte armik i cdo njeriut mbi siperfaqen e tokes....Kur Izraeli u ndiqte nga e ter bota, muslimanet e Andalusis (Spanja e sotshme) ishin ata qe i strehuan -edhe ti din fort mir kete, por mundohesh ta mohosh- kurse ja tani cfar bejn me muslimanet. Por mos u merzit do vije dita, ashtu siq i perzenem nga GAZA nje dit do t'i perzejm edhe nga ter ai teritor Palestinez edhe do i fusim ne det nje nga nje, edhe kete ti din fort mir ashtu siq e din edhe vet Izraelitet.
    Cifutet iken ne Polonine po ashtu katolike, shumica po flas. Po ty historine e meson si deshironi ju.
    Shqiptaret i kane strehu per shkak se jane popull i dhimbshem e kane heq vet, e jo per shkak te fese islame, me ndegju fene islame duhet me i vra edhe me i detyru me u bo myslimane.

Kur ta kana ty thua qeshtje e mbrendshme. Sa ju kan ndihmuar shqiptaret Izraelitve sa qe mos te ishte bujaria shqiptare ashtu qysh na ka mesu feja jon e paster Islame, ndoshta do ju humbte fare Izraelitve. Kurse tani me thua eshte qeshtje e mbrendshme. Neve Nuk ju tham ateher eshte qeshtje e mbrendshme, edhe pse ajo shqiptarve ju ka kushtuar sepse sikur ta dinin se shqiptaret po i strehojn judat do ju kushtonte shtrenjet. Por ky eshte i njejti Izrael i cili ua ka kthy plumbin muslimanve te cilet i strehuan ne Andalusi ( Sapanjene sodit-e qe prap do te rikthehet ne Andalusi ashtu siq ka qen)ne vend te falenderimit.
    Njerz te poshter si keta nuk lind nana ma. Shqiptaret thojn: ia ke hanger buken edhe ia ke pi ujin, ruaju mo i be keq.
    Feja s'na ka mesu, por ka qene vet populli, pra sic e thashe me lart, humanizmi dhe dhembshuria qe t'i ndihmoje njeriut ne nevoje. Normal qe ta kthen plumbin, e raketen, kur deshiron me ia shkatrru shtetin, edhe shqiptaret e Kosoves ia kthyen plumbin Milloshevicit. Po them ceshtje e brendshme jo se ma kana mua, per mua do te ishte me mire qe ta njohin, e ta shofin shqiptaret se islamiket jane armiqte me te medhenje qe spo e njohin, hiquni tyre injoranteve sa me larg aq me mire.

Nese ju interosn vatikani ateher pse e mbyten Papen e para parafundit, i cili nuk ua fali kinse gjakun e Jesuzit qe sipas mesimeve biblike mendohet se Jahudit e kan kryqezuar Jesuzin.
    Keta e paskan mbytur a?! Papa s'ia paska fal gjakun e Jezusit?!?!

Mos e trego injorancen tane. vetem i verberi nuk e sheh Influencene lobit zionist ne amerike.
    Sa qe cdo kryetar amerikan meniher pasi te zgjidhet duhet patjeter te shkoj te muri i vajtimit e me vajtu e me kajt me za e pastaj me ju drejtu popullit izraelit duke ua dhen besen se do punojn per ta dit e nat.
    Lobi punon per shtetin e vet, mundohet te fitoje perkrahje nga senatoret dhe kuvendaret per shtetin e tyre. Kjo eshte normale. Ama Izraeli i thote USA stop kur nuk eshte ne interesin e ketij shteti ajo qe i propozon USA.
    Po keta nuk jane te mencur si ju, me desht me vra ushtare te USA-s si cifti juaj. Ende nuk e kane arritur 'mencurine' tuaj, pra leje qe shkojne ne burg vet, por edhe popullin e tyre e qesin poshte, po me rendesi eshte qe 'rposa mendon se jane te pafajshem ata (e pyet dikush kete shume).

Ketu pajtohem me ty, e di, edhe ate fort mir kan e kam armik edhe kan e kam mik.
    Hajde pra po i pyesim, pergjigjen e fundit do ta japin per jahudite, vatikanin e USA-s, perpos 'ekspertave' paranojak te ciftit tuaj. Ama jo me propagande, por me realitet.

Flaka te dalt ne te kater anet
    Spo me mbet tjetercka perpos me qesh Tung, shalom, salam, peace, paqe

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Amerika nuk kontrollohet as nga Izraeli as nga Kina.
    Amerika i jep voten dhe perkrah Izraelin ne politike,pasi Izraeli perkrah Ameriken ne cdo propozim dhe vendim qe merr Amerika ne Nato dhe OKB.Eshte nje kompromis politik me kushte perfitimi reciproke.
    E njejta gje edhe ne ekonomi.Amerika krijon kushte dhe lehtesira per bizneset izraelite te operojne ne territorin Amerikan.Biznesi cifut ben para,shteti fiton me taksat qe merr dhe ul nivelin e papunesise deri diku.
    Perkrahet biznesi qe hapet nga izraelitet ne Amerike pasi shteti fiton shume me taksa.Ngaana tjeter biznesi cifut do bleje materiale,lende te pare dhe servise per prodhim produktesh nga kompanite tjera amerikane.Kompani te tjera amerikane do bejne para duke u lidhur me kontrata me biznesin cifut.
    Nga ana tjeter shteti izraelit i hap rruge eksporteve,investimeve amerikane,furnizimeve me arme dhe teknollogji ne shtetin e vet.Amerika kontrollohet nga kongresi(ligjet),kongresi perbehet nga senatore.Senatoret fitojne me financim ne zgjedhje.Kush financon per senatoret...?
    Korporatat,bizneset e medha.
    So sentoret perkrahin dhe mbeshtesin interesat e korporatave.
    Prej ketej del konkluzioni qe Amerika kontrollohet dhe drejtohet nga korporatat
    amerikane dhe jo Izraeli.Ai artikulli ne postin e pare shume i vjeter i 2001-shit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 15-04-2010 më 00:33
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Amerika nuk kontrollohet as nga Izraeli as nga Kina.
    Amerika i jep voten dhe perkrah Izraelin ne politike,pasi Izraeli perkrah Ameriken ne cdo propozim dhe vendim qe merr Amerika ne Nato dhe OKB.Eshte nje kompromis politik me kushte perfitimi reciproke.
    E njejta gje edhe ne ekonomi.Amerika krijon kushte dhe lehtesira per bizneset izraelite te operojne ne territorin Amerikan.Biznesi cifut ben para,shteti fiton me taksat qe merr dhe ul nivelin e papunesise deri diku.
    Perkrahet biznesi qe hapet nga izraelitet ne Amerike pasi shteti fiton shume me taksa.Ngaana tjeter biznesi cifut do bleje materiale,lende te pare dhe servise per prodhim produktesh nga kompanite tjera amerikane.Kompani te tjera amerikane do bejne para duke u lidhur me kontrata me biznesin cifut.
    Nga ana tjeter shteti izraelit i hap rruge eksporteve,investimeve amerikane,furnizimeve me arme dhe teknollogji ne shtetin e vet.Amerika kontrollohet nga kongresi(ligjet),kongresi perbehet nga senatore.Senatoret fitojne me financim ne zgjedhje.Kush financon per senatoret...?
    Korporatat,bizneset e medha.
    So sentoret perkrahin dhe mbeshtesin interesat e korporatave.
    Prej ketej del konkluzioni qe Amerika kontrollohet dhe drejtohet nga korporatat
    amerikane dhe jo Izraeli.Ai artikulli ne postin e pare shume i vjeter i 2001-shit.

Shume e drejte qe e shkruajte. Pjesa me e madhe e gjykojn vetem me vizionin sipas fese dhe gabojn cdo here kur nuk marin perspektive interesat ekonomike, politike, ushtarake, shkencat...
    Il Club Più Titolato Al Mondo

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    po qfar tregtie ka izraeli ore zotri 3milion banore ka per ameriken eshte nje pike uje ne dete eshte direkt interesi ameikan aje qe per mese izraelit kontrollon shtetet arabe,ket se fshehin asnjera pale po thuaje qdo vite izraeli merre milarda ndihma nga shba.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Nje pistolete e qelbur qe shitet eshte 500$.Nje radio woki toki shitet 600 $ qe perdoret per komunikime ne ushtri ne distanca te vogla deri 3 milje,prodhuar nga motorola.
    Para shume kohesh ne lajme kam lexuar qe izraeli bleu nga amerika 42 cope helikoptere luftarake.Cmimi i shitjes nuk jepej por thuhej qe kostoja e prodhimit te nje helikopteri te shitur ishte 7.5 milion dollare.
    Ato mund te jene shitur te pakten minimumi 10 miljon$/copa. 2.5 miljon $ fitim per 1helikopterx42=106 miljon dollare fitim,nuk eshte pak.
    Llogarit se sa armatime shiten cdovit,lende strategjike,produkte farmaceutike,makineri,etj,pa permendur suportin expertize teknike nga eksperte amerikane ne Izrael.Nje shembull,inspektimi me themel i nje avjoni per sistemin elektronik,instalimet,testime te qarqeve,testime te pajisjeve te nje avjoni kushton 100mije dollare per nje dite pune.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 15-04-2010 më 17:44
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    para disa vite saktesisht sme kujtohet viti di qe per nderprerjen e vendbanimeve te reja ne teritoret palestineze si shperblim izraeli ka marre 30miliarde dollore ky lajm ka qen ne tv merre me mend se shka mund te ndertohet apo blihet me ate shume.me sa di une edhe ktu ne forum e ka cek dikush se madje qdo vit izraeli merre 10miliard dollare ndihma nga SHBA.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •