ne e dim se kush po e sundon boten po qka tju bejm ketyre te verberve te cilet edhe pse kan sy ende nuk po e shohin te verteten
Po mire edhe sikur ta dime kush e sundon boten.....
Cfar duhet te bejmee çlirojme boten...
Na mungojne dhe partizanet.
Asgje s'eshte e vertet, gjithmon sipas mendimit tim.Izraelin amerika e perdor sipas deshirave te saj dhe dihet qe i duhet ta mbroj.Izraeli te ishte kaq i forte nuk kishte ate lloj nivel jetese.![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
eshte mir te dish te dallosh te miren nga te keqen
eshte mir ta dallosh terroristin nga jo terroristi
eshte mir qe te jesh ne anen e viktimes e jo ne anene e terrorit
eshte mir qe se paku te folesh realitetin apo te heshtesh dhe te mos dolesh per ate qe nuk ke njohuri
eshte mir qe te dallosh okupatorin nga i okupuari
nuk ben te quhet viktima terrorist e terroristi qlirimtar sepse ket asnje fe nuk e lejon
une jam musliman mirpo nese nje musliman ja ben nje padrejtsi nje jomuslimani une do e mbroj ate jomusliman dhe nuk do e quaj terrorist por do e ndihmoj edhe fizikisht por nese nuk mundem fizikisht ather sepaku do e mbroj me fjal ate jomusliman
Hiqni dore nga keto mendime te kota.Ameriken e drejtojne Amerikanet.Mos mbani shenim leksionet e Ahmadinexhatit se eshte e kote.
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
nese je mbi moshen 18vjeqar ti duhete te dish shum mir se kush eshte terrorist
nje femij i cili eshte nen moshen 12 vjeqar nuk mund te jet terrorist edhe nese e gjith bota e quan per mu femija nuk eshte terrorist nese nuk e din me qindra femij nen moshen 12 vjeqar mbahen neper burgjet jehude
okupatori eshte terrorist e jo i okupuari
edhe ne kemi rastin e njejt ku mbi gjysma e territorit te shqiperis gjendet e okupuar nga greket serbet maqedonet e malazezet si ta merr menja ty a jan shqiptaret terrorista apo keta qe kan okupu keto vende
Krijoni Kontakt