Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

“Ibër-Lepenci” punëson 43 veteranë të luftës

Prishtinë, 2 prill - Në kuadër të përkushtimeve të Qeverisë së Republikës së Kosovës për mbështetjen institucionale të kategorive të dala nga lufta, Zyra për Çështje të Veteranëve të Luftës së UÇK-së, që funksionon në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, dhe ndërmarrja hidroekonomike "Ibër-Lepenc", sot kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi për punësimin e 43 punëtorëve sezonalë nga radhët e veteranëve të luftës.

Në emër të Zyrës për Çështje të Veteranëve të Luftës së UÇK-së, marrëveshjen e nënshkroi Faik Fazliu, udhëheqës i kësaj zyre, ndërsa në emër të "Ibër-Lepencit", kryeshefi ekzekutiv Hajdar Beqa.

Marrëveshja parasheh punësimin e 43 punëtorëve, në kuadër të punësimit të punëtorëve sezonalë për nevojat e Njësisë së Ujitjes gjatë vitit 2010.

Përzgjedhja e 43 veteranëve të luftës, të cilët do të punësohen në "Ibër-Lepenc", do të bëhet nga Zyra për Çështje të Veteranëve të Luftës së UÇK-së, në bashkëpunim me Shoqatën e Veteranëve të Luftës së UÇK-së. /koha/

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Prishtinë, 2 prill - Në kuadër të përkushtimeve të Qeverisë së Republikës së Kosovës për mbështetjen institucionale të kategorive të dala nga lufta, Zyra për Çështje të Veteranëve të Luftës së UÇK-së, që funksionon në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, dhe ndërmarrja hidroekonomike "Ibër-Lepenc", sot kanë nënshkruar një memorandum mirëkuptimi për punësimin e 43 punëtorëve sezonalë nga radhët e veteranëve të luftës.

Në emër të Zyrës për Çështje të Veteranëve të Luftës së UÇK-së, marrëveshjen e nënshkroi Faik Fazliu, udhëheqës i kësaj zyre, ndërsa në emër të "Ibër-Lepencit", kryeshefi ekzekutiv Hajdar Beqa.

Marrëveshja parasheh punësimin e 43 punëtorëve, në kuadër të punësimit të punëtorëve sezonalë për nevojat e Njësisë së Ujitjes gjatë vitit 2010.

Përzgjedhja e 43 veteranëve të luftës, të cilët do të punësohen në "Ibër-Lepenc", do të bëhet nga Zyra për Çështje të Veteranëve të Luftës së UÇK-së, në bashkëpunim me Shoqatën e Veteranëve të Luftës së UÇK-së. /koha/
    Hmmmm,O gimche Iber Lepenci a prodhon pjese te automjeteve apo eshte ndermarrje ujitjesh.
    Po hap shume tema LoL e tu kane perzi krejt.
    Hahahahah. Apo ndoshta keta do shkojne ne pune me Ford ose Chrysler.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fattlumi : 02-04-2010 më 15:22

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Hahahahahahahahah edhe unë kam qesh kur e kam parë mirpo keshtu ishte në koha.net fillimisht ishte Faik Fazliu në foto duke nënshkruar marrëveshjen pastaj atje u ndërrua fotoja (në atë link) pastaj edhe ketu, madje edhe tani nese hyn të shikosh e ke këtë foto që e solla unë

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •