hik ore se mire ja kan bo qe ja kan djeg flamurin se na hypen nervat fare flamuri grek as nuk duhet te respektohet i her per cfare nuk ja vle as nji sec....bobobobobobobobobo sa mi hypen nervat greket tani para se te flej rrace e poshter![]()
hik ore se mire ja kan bo qe ja kan djeg flamurin se na hypen nervat fare flamuri grek as nuk duhet te respektohet i her per cfare nuk ja vle as nji sec....bobobobobobobobobo sa mi hypen nervat greket tani para se te flej rrace e poshter![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
amon mer se na hoqen menjen keto greket asnjiher nuk do na dun dhe asnjiher nuk do i dum....nuk meritojn gje tjeter ato sa me keq ti shikojm po pat mundsi...
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Po ken e duan ata ? Ka komb që duan ata ? Fillo prej fqinjëve të tyre , i vetmi shtet në botë që është në probleme me të gjithë fqinjët ..
Posht jevgjit e jo ''grekët'' se këta nuk janë ''grek'' , këta janë gabel të Azisë![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Iliri. : 28-03-2010 më 20:18
Ja dhe nje video tjeter na ato qe beren greket:
PERKTHIM VIDEOS:
I shikoni ata?
E kan emrin Shqipetar
Rrobet e mja do i qep
Me lekuren e atyrve
PS: Dhe juve na thoni mos te djegim flamurin e atyrve? hahaha
sa njerez injorante qe jeni ...
Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.
Nuk d.m.th. qitash qe se don dike po u dashka me kercenu me lufte. Na s'mujm me i detyru te na duan, por ata nuk duhet te bejne asi cmendurina me urrejtje me fole kunder popullit shqiptar, se u pa trimeria e tyre, dulen myslimanet ia dogjen Athinen per nje Kuran, qitash mundohen trimerine ta kallxojne me ne shqiptaret se me te tjeret nuk ua mbane. Une nuk i urrej Greket, por normal kur disa ekstremiste te ma poshterojne popullin tim e Heroin tone kombetar Gjergj Kastriotin ta quajne 'JORGI' normal se keto s'mujm me i duru.
Me mbrojte shtetin e kane per detyre Ushtria Shqiptare por edhe i gjithe populli cdo here gjate historise ka qene i ndezur per lufte vetmbrojtese.
Ne i respektojme ne ato vajza qe dashurohemi dhe kur te martohemi me to i duam, e dashuria ndaj nje vajze nuk eshte frike, po s'dojme me pas keq ne familje se martesa nuk shkon me frike por me respekt e dashuri. Ashtu ndodhe edhe me motrat, mbesat, nenat tona etj. pra i ndegjojme brengat e tyre, e jo se i frikesohemi atyre. As grekeve nuk iu frikesohemi e as vdekjes, ata frikesohen nga ne se i kane futur ne paranoja disa politikane te tyre e qitash mundohen me barbarizma me ngrit moralin. Tung Helena e Shqiperise.
Ne Patriotizmin dhe Moralin kur eshte nevoja e ngrisim me kenge te nderit kushtuar Zotit dhe atdheut, dhe normalisht heronjeve qe nuk e kursejne jeten e tyre, ne nuk jemi aq 'trima' dhe 'te mencur' sikur ata qe thone se me zorre do bejme litare, pra te mirremi me budallallaqe sikur ata
http://www.youtube.com/watch?v=u2pBLeM7QpA
...zemren Dardani, gjakun Shqiperi...
Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 28-03-2010 më 21:20
what the ..... ????????
Arsyeja qe cuditem nuk ka te beje me ate qe kenduan apo thirren disa Greke, por me pergjigjet dhe mendimet e atyre qe mendojne se "vetem" Greket jane rraciste kundrejt nesh.
Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!
I papranueshem eshte jo vetem çfare ka ndodhur ne paraden zyrtare greke nga forcat speciale, por edhe reagimi i politikaneve tane te djathte e te majte, qe mesa duket per interesat e tyre duan ta kalojne si ngjarjen e rradhes. Meta e mbylli me nje deklarate, pa nje note proteste as Greqise, as NATO-s. Po keshtu ne heshtje u kalua edhe nga PS-ja, qe eshte gati te protestoje ne pafundesi, por jo kete here! Nje reagim me i ashper ndaj kesaj ngjarjeje nuk do te thote te prishen maredheniet me Greqine, as ne s'i heqim dot nga harta e as ata ne. Si do e trajtojne greket eshte pune per ta dhe mbetet per t'u pare. Politika shqiptare duhet te mbante qendrim, pasi keto jane incidente qe nuk mund te mbyllen syte dhe te kalohen.
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
habitem se si ata shqiptar jetojne atje!!! shume te fort jane. Si mund nje femi shqiptar te mesoj ne shkolle greke e pa imagjinueshme per mu.
Po shikoj qe ca shqiptarve qe jetojne ne greqi su paska bere pershtypje fare, ju eshte trash lekura, dhe sikur me shkop gome tu bjer greku, ju duket sfungjer.
gjynah
Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 28-03-2010 më 23:04
po kjo faktohet edhe me at se popujt apo civilizimet e vjetra nuk kan qen monoteiste dhe do te zhdukeshin me perpara se qe do te beheshin te krishtera apo islame,dhe tjetra qdo rac apo popull apo kultur qe e ka mbri gjat historis civilizimin shpejt eshte shuar dhe eshte ripopulluar nga popujt e uritur e te pacivilizuar,dhe tjetra krishterizmi katolik eshte lind me racen gjermane,krishterizmi ortodoks eshte lind me racen sllave kurse ne greqin e sodit shumica jan sllav dhe pak ilir dhe fise aziatike,kurse ne shqiptaret kemi fatin qe kur skemi qene shume te civilzuar se perndryshe do te shuheshim nga faqja e dheut,dhe me vjen mir qe nuk integrohemi ne europ se edhe kjo kultur ka mbri civilizimin dhe nja 30 vite dhe s(ipas natalitetit qe ka ) do te pershendetet nga kjo bote
Krijoni Kontakt