ja pergjigja shqiptare, na falni per fjalorin e pahijshem
ja pergjigja shqiptare, na falni per fjalorin e pahijshem
Ndoshta grekt e prishur e kishin sulmuar shqiprin , por a e dini se kand e kan pas shpinde, keni harru ?
Mezi pret qe vetem te qoj pak koken dhe ta rrafshit per tok niher e pergjithmon.
Mesa duket, vlerat e qyteterimit te lashte Grek jane harruar nga Greket e sotem. Greqia e Aristotelit, Platos, Sokratit, Homerit, Arkimedit dhe Aristofanit nuk ekziston me.
jeni te ftuar te beheni fan i My name is Aristotle and I am NOT from Greece ne Facebook, si pergjigje kunder deklaratave rraciste te ushtareve Grek.
Qe greket jane racista e nuk duan asnje pervec vetes se tyre kete e di gjithe bota, por a e dime ne Shqiptaret qe dhe ne nuk jemi me pak racista se Greket? Ne te duam vetem per interes, dhe atje ku nuk shikojme interes, perbuzim e percmojme.
Duke kerkuar ne youtube per kenget e ushtareve grek ku shanin shqiptaret e shqiperine, u cudita qe kishte shume me teper kenge te shqiptareve qe shanin greket dhe greqine, te kenduara keto ne greqisht, ne greqisht dhe shqip, ose vetem ne shqip
Po postoj njeren dhe aty i gjeni edhe te tjerat ne te njejten faqe ne youtube
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Pajtohem me ty.
Ajo qe bene ishte e turpshme dhe fyese, por mendoj se nuk duhet tu japim me shume rendesi se c`meritojne.
Pastaj u rritet mendja e pandehin se c`jane.
Une do vija ca grupe djemsh te digjnin nje dyzine me flamuj grek, te kendonin edhe keto kenget qe gjeta ne youtube dhe kaq.
Perndryshe greket do na e marin si dobesi.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Po dalin tere diten zyrtaret grek ne tv e po kerkojne falje publike.
I kane mare nen hetim ushtaret dhe oficerin pergjegjes,
Qeveria jone beri note proteste.
Ambasadori grek kerkoi falje publike.
Ca duhet te ndodhe tjeter?
tu hapim lufte?
le te pirdhen me gjithe ushtare e me gjithe qeveri greke.
Vetem sa treguan se nuk jane ata greket e kulturuar qe reklamohen me histori mijravjecare. por nje grusht lapangjozesh rugace qe kan mbetur pa brek ne by.the perpara evropes
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt