Close
Faqja 20 prej 32 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 313
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    habitem se si ata shqiptar jetojne atje!!! shume te fort jane. Si mund nje femi shqiptar te mesoj ne shkolle greke e pa imagjinueshme per mu.

Po shikoj qe ca shqiptarve qe jetojne ne greqi su paska bere pershtypje fare, ju eshte trash lekura, dhe sikur me shkop gome tu bjer greku, ju duket sfungjer.

gjynah

Me pak fjale sa shume qe ke thene!!!!
    Kjo eshte e verteta keshtu u katandisem ne ketej!!!!!!!!!
    Edhe nje , te gjithe qeshim perpara ketyre poshtersive. Edhe nese fillon te diskutosh faktin me shqiptaret e tu, pergjigjja eshte : - Hajde moj , ti do e shpetosh Shqiperine....... Sa keq per ne qe nuk na mbron askush dhe as ne veten. Nuk jane fajtor greket, fajtor jemi NE.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Citim Postuar më parë nga Ariel2 Lexo Postimin
    Me pak fjale sa shume qe ke thene!!!!
    Kjo eshte e verteta keshtu u katandisem ne ketej!!!!!!!!!
    Edhe nje , te gjithe qeshim perpara ketyre poshtersive. Edhe nese fillon te diskutosh faktin me shqiptaret e tu, pergjigjja eshte : - Hajde moj , ti do e shpetosh Shqiperine....... Sa keq per ne qe nuk na mbron askush dhe as ne veten. Nuk jane fajtor greket, fajtor jemi NE.
    ------------------
    shpotitsi ironiku qe mbyte qdo ide qe ne nisje esht armiku i jetes
    se kombit,
    mendjemadh dhe vrases i qenjes e kombit t e vet te qdo lloj levizje per te mire
    keta na kan marr ne qaf autist te dekteshem te pa emocion
    egoist te qelbur ,

me mire esht te besh diqka te pa vlere kot se sa te mohosh gjithqka
    ,
    mohuesit jan qenje injroruese kurkushat dhe askushat jan ata

jan injorant barbar ,
    thot fjala popullore gure gure behet l kalaj a
    te gjith ngapak bejm diqka por injrouesit jan barazi me armiqt
    , injroruesit mohuesit jan kunder qdo lloj ideje
    ,
    sepse jan injorant barbar nuk durohen ata jan njerz te pa emocion ,

teprica teknologjike defekte qe nuk i perveshen asnji pune per diqka,

jan defekti i shoqerise lloj smundje emocioni ,
    te pa ndjenja dhe kunder diqkajes se dobsihme ,ata nenqmojne dh ndalin qdo lloj ideje ,te thuash eja te bisedojm per nje hall tonin qe e kemi si shqiptar , me mire te bisedojm se sa te mos bisedojm ata te thone ik or q te duhet muhabeti kot , mos ja fut kot ata jan

njerz te degjenruar te pa emocion egist por nuk di pse jetojne mbi dhe
    Ndryshuar për herë të fundit nga angert : 29-03-2010 më 03:44

Citim Postuar më parë nga Gameness Lexo Postimin
    Mo daj, mos kshtu se nuk bon kshtu!!

Mo daj, se pi i jet hatri dikujt!

Mo daj, se me qen i moderuar dhe internacionalist osht nder!

Mo daj, se me qen shiptar i VETEDISJSHEM osht keq, dhe osht jo-funkcionale per marrdhanjet me fqinjet tane, me "vllezerit tane"!

Mo daj, se kemi asi lloj "vllezer" qe po dojn me bo lidhse per kepuca me zorrt tona!

Mo daj, se me mos me qen internacionalist, automatikisht je patriot pra nacionalist!

Mo daj...

Mo daj, se Greqia po na jep buk, e n'Tirane kuzhina serbe pe anashkalon piten e kingjin n'tave!

Mo daj, se ektremistat gjeografikor-jetsor malokt e çamet pe dojne te miren e Shqipris, e kshtu nuk bon, se, nuk ka qef serbi e greku.

Mo daj, mos t'nin dikush!

Mo daj, na duhem me qen "largpames", mo se na duhem mi zhvesh pantollat e duhemi m'u perkul...edhe ato duhet ta bemi me buzeqeshje, jo jo, menjeher je i etiketuar si agresiv, si shqiptar. Mo daj!

Mo daj, se gjuhen, kulturen, traditat madje edhe fustanellen na i japen greket!

Mo daj, se kishat ortodokse n'Kosov na i japen serbet, se n'Kosov s'paska pas shiptar krishter - kur osht e kjart si kjo dit me diell ktu te une qe krishtin e perhapi Konsantini - aj me gjak iliro-shqiptar!

Mo daj, se e vetmja menyr per me egzistu osht te jesh internacional keshtu qe e anashkalon nacionalizmin tond dhe rrjedhimisht nuk egziston.

Paramendo daj, me egzistu...per mos me egzistu...

Mo daj, se edhe "ne" internacionalistet kemi te drejt te enderrojme per nje te ardhme ne Bashkimn Evropian!

Mo daj, se "ne " internacionalistet kemi te drejt te enderrojme ti shperdorim parate e pecarktuara te Bashkimit Evropian per zhmilimin ekonomik!

Mo daj, se "ne" dhe gjithnje "ne" kemi te drejt te hyjm ne borxhe deri ne gush, dhe te pretendojme ndihma nga bota - sikur lypesa!

Mo daj, se "neve" kur Gjermonia nuk na i jep ndihmat, "ne" i thojmi gjermonve RRACISTA, pro-Hitler!

Mo daj, se "ne " enderrojme te dalim ne parade ushtriake per pervjetorin e shtetit ton, dhe ti i thojm fqinjeve tane "Shiptare lind, nuk bëhesh kurrë, gjakun tënd do të derdhim, mor derr grek”!

Mo daj, se me qen nacionalist nuk bon!

Mo daj, se perkundrazi me qen i moderuar, me qene i hapur - budall, me qen i kulturuar, me qen internacionalist do te thot te jesh demokrat, do te thote ta kesh ndergjegjen e paster prej cfardo lloj rracizmi...!

Mo daj, se internacionalistet e dijne punen e tyre!

Mo daj, mos u trego kaq patriot, kaq nacionalist, kaq i "prapambetur"...

Mo daj, se pi i jet hatri dikujt.

Dialog me vetveten = momolog

Ky lloj dialogu ku gjithsecili degjon vetveten dhe shpreh vetem se ate qe ai mendon, pa mundur te kete nje largpamesi ,asnje lloj rezultati nuk mund te nxjerr ne pah ....
    Patriotet e vertete jane ata qe mbijetojne ne tilla situata dhe nuk kane frike te bertasin se jane Shqiptar, ata qe vijojne racizmin grek deri ne palce dhe perseri gjejne forcen tju tregojne se cdo te thote shqiptar i vertete, jane ata qe ne abasaden shqiptare ne Athine kane forcen te durojne poshtrimin e vet perfaqesuesve te tyre qe pa pike turpi dhe ndjesie i drejtohen qyqareve shqiptar " Cfare doni more derra " ...Shqiptar kunder Shqiptarit ne prani te grekeve, Tmerr............

Problemi eshte shume me i thelle se aq sa ne mund te shohim.............

Mosni keshtu se po i jet hatri dikujt, ka njerez qe i bren padrejtesia dhe ata jane ne berthame te problemit..........

VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anëtarësuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    habitem se si ata shqiptar jetojne atje!!! shume te fort jane. Si mund nje femi shqiptar te mesoj ne shkolle greke e pa imagjinueshme per mu.

Po shikoj qe ca shqiptarve qe jetojne ne greqi su paska bere pershtypje fare, ju eshte trash lekura, dhe sikur me shkop gome tu bjer greku, ju duket sfungjer.

gjynah
    E di pse i eshte trash lekura?
    Sepse kan bler shtepi ne greqi,
    kan mar passaporta greke si borioepiriotas,
    nuk i kan mesuar kalamajnave te din Shqipe dhe te duan atdheun Shqipetar
    Edhe i vjen inat sepse shikojn Shqiperin te heci per para dhe e din qe ata
    nuk do ken kthim na menyra qe kan per te vuajtur sepse una qe jetoj ketu ne Greqi nje na nje i shikoj keta tradhetar "Shqipetar" qe me hiqen si Greke kshu qe neser do jemi tek shteti ime dhe kam per tja ...

PS: Nuk flas per te gjithe emigrantet por flas per shumicen qe kan harruar qe jan Shqipetar ose nuk duan te jen Shqipetar se e kan per turpe ....
    Shqipëri, o jetëgjatë, ty të kemi mëmë e atë dhe për ty do të luftojmë gjersa të të trashëgojmë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    Te Ben Pershtypje Kur Shef Nji Shqiptar Ne Greqi Qe Nuk Do Te Flas Shqip Medet Qfar Kohrash Kam Ardhur Ati As Nuk Mund Ti Thuash Mir Dita Me Ket Shprehjen Qe U Hap Tema Ne Forum

Vetevendosje & kuq e zi Maska e ABytyqi
    Anëtarësuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Keng kushtuar grekeve dhe ushtarve te tyre !!!

Kosova është Zemra e Shqipërisë !

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Ndëshkohet ushtaraku grek pas skandalit antishqiptar

Tiranë, 28 mars - Pas skandalit me videon raciste greke kundër shqiptarëve vjen dhe reagimi i zëvëndës Ministrit të Mbrojtjes greke Spiros Vujas. Në një njoftim të Ministrise të Jashtme të Shqipërisë thuhet se zyrtarisht diplomati grek dënon si të papranueshme thirrjet raciste dhe ksenofobe kundër shqiptarëve që forca speciale greke lëshuan ndërsa parakalonin ne Athinë për festen kombëtare të Greqisë.
    Zv/ministri i mbrojtjes greke Spiros Vujas tha se “qeveria greke ka ndermarre per ngjarjen nje hetim te plote dhe ka pezulluar nga detyra oficerin që drejtonte kontigjentin”.
    “Unë besoj se këta persona nuk kane vend në trupën e Marinës Kufitare e cila po ndryshon dhe organizohet në një mënyre të ndryshme nga këto sjellje dhe mentalitete”, tha zv ministri grek.
    Një dite me pare reagoi dhe ambasadori grek, në Tiranë Nikolaos Paziosi cili i kërkoi zyrtarisht falje Ministrit të Jashtëm Meta në emër të qeverisë greke. Ambasadori grek tha se qeveria greke do t’i shkojë deri në fund hetimit dhe autoret do ndëshkohen sipas ligjeve në fuqi.
    Reagimi vjen pas videos skandaloze ku në një ditë të shënuar për Greqinë, atë të festës Kombëtare, ushtarakët kanë kënduar këngë si dhe kanë bërë thirrje antishqiptare në mes të Athinës. “Grek lind, nuk bëhesh kurrë, gjakun tënd do të derdhim, mor derr shqiptar”, që në greqisht thuhet “Elinas gjeniese, dhen gjinece pote, to ema su tha hisume, guruni Alvane”.
    Ajo çka rëndoi incidentin ishte se ne paradë kishte të pranishëm dhe politikanë grekë. /koha/
    Mire qe paskan reagu greket te pakten se shteti jon ka probleme me te rendesishme.

i/e regjistruar Maska e kleos
    Anëtarësuar
    28-04-2006
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    426
    TIRANE- Forcat e Njësisë së Gardës Bregdetare të Greqisë, që kërcënuan shqiptarët nga bulevardi kryesor i Athinës kanë vizituar Shqipërinë 7 muaj më parë.

Në kryeartikullin e sotëm të Gazeta Shqiptare “Parada Antishqiptare, zbulohet stërvitja në Sarandë e togës greke” të gazetarit Tedi Blushi shkruhet se- të paktën 20 nga 36 komandot ksenofobë që u filmuan teksa klithnin: "Grek lind, nuk bëhesh kurrë, gjakun për ty do derdhim o derr shqiptar", kanë zbarkuar në portin e Sarandës në datën 15 shtator 2009. Koha përkon pikërisht me periudhën kur mbarë opinioni publik ishte përfshirë në debatin për marrëveshjen e përcaktimit të kufirit detar mes dy shteteve.

Madje "Gazeta Shqiptare" jep detaje ne kryeartikullin e publikuar sot ku publikon ekskluzivisht dhe fotot e 20 marinsave dhe të të paktën tre anijeve të kësaj Njësie. Për 24 orë anijet kanë patrulluar brenda ujërave territoriale shqiptare me misionin e koduar "Albania 2009".

Incidenti ndodhi në parakalimin e forcave speciale së ushtrisë greke, gjatë festës kombëtare të Greqisë, 25 mars. ushtarët grekë kënduan këngë dhe lëshuan thirrje antishqiptare. Thirrjet e ushtareve ishin "Elinas genise, dhen ginese pote, to ima su tha hisume, guruni albane", që e përkthyer në shqip do të thotë: "Grek lind, nuk bëhesh kurrë, gjakun për ty do derdhim o derr shqiptar".

http://bw.balkanweb.com/homepage/gre...ande-8949.html

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763

gjynah
    Gjynaf per ty me kete mendje qe ke .
    Degjo jetojme kaq vjet ne greqi ashtu sic ka raciste ka dhe joraciste .A e di ti shoku se ne shqiptaret me njeri tjetrin ne greqi jemi me racista se greku , themi na alvanoja?????????????
    A e di ti se shqiptaret kane cmiren ne bark nqs nje atdhetar i tyre ben dicka ne jete?
    Ne nuk jemi ata qe vemi raportojme ne polici se kush ka dokumenta fallco ose kush eshte pa dokumenta?
    Nje vajze nga dibra kur i erdhen prindrit ne greqi vajti lajmeroi policine qe ishin pa dokumenta , u kenaq valle qe prindrit ja futen ne burg dhe i derguan ne shq me autobuza?
    Ne nuk e ulim kurrizin aspak , aty ku duhet jau kthejme shume mire.Ato thirrjet e ushtareve nuk me trembin as qerpikun.Ne mes te grekerve jemi gjithe diten dhe sna thone as plac me goje.

Faqja 20 prej 32 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •