Close
Faqja 12 prej 32 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 313
    Citim Postuar më parë nga Albela Lexo Postimin
    helena nqs e lexove te thash nuk behet fjal per individ
    e di shum mir ckan ber aty apo ktej nga jam un apo itali
    problemi qendron se u be ne 1 fest kombetare publike
    dhe me shum se me greket problemi qendron
    tek politikanet tan te famshem qe u bejn favore dhe mbyllin syt
    para ktyre veprimeve te pafalshme
    racizmi esht ku do kush me shum apo me pak te gjith e kemi provuar helena
    po asnji sdel me kaq idjotizem si greket
    Po e dime me qe u be ne nje feste kombetare po u be nga ushtaret edhe jo se i eurdherovi shteti
    konsulli grek ne tirane kerkoi falje,ketu lajmet thone jo ne racizmi nuk ben mire per asnje njeri po kto e dashur nuk i thote dikush ketu sepse ka frike se i thone grekofil
    Shiko neve tani na intereson shume hyrja ne evrope ,dhe jo te prishim lidhjet
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    ska pyll pa derra, ashtu edhe jo te gjithe shqipetaret qe kane vajtur ne greqi kane punuar ne menyre te paster.
    nuk mund te besh nje krahasim me krimet e pallogaritura te shqipetareve, si psh:
    plakave 80 vjecare ,dhe njerezve te tjere qe jane vrare nga kriminelat tone....
    me krimet e grekeve te tipit

Shtator 1997 Në fshatin Paramithia të Janinës, Lambro Dhimu vret 13 vjeçarin shqiptar Adriatik Domaniku si dhe plagos 16 vjeçarin Milian Llapi

(Eleftherptipia 30-09-1997)
    kete po e bej duke marre shembuj banal, nga shkrime te zhvilluara ne kete teme, pa marre parasysh krimet qe kane i kane bere greket shqipetareve qe jetojne ne tokat greke, shqipetareve qe jetojne ne tokat shqiptare nen sundimin grek, dhe shqipetareve qe jetone nen truallin shqiptare dhe qe jane si synime per tu marre nga greku. Pra eshte injorantizem te behen krahasime te tilla, pasi greket e kane fyer, po e fyejn dhe ka shume gjasa qe do ta fyejne shqipetarin dhe shqiperine edhe ne te ardhmen.

shqipetari, edhe kur ka vrare ne greqi e ka bere per hakmarrje te ndonje padrejtesie te cdo lloi, dhe rastet e te cmendurve vrases, jane shume shume shume shume..... te vogla.

Tani, rasti ne fjale i thirrjes se grekeve qe do te "bejne kepuce me lekuren tone" tregojne pikerishte se me c'rrace te qelbur kemi te bejme, dhe ata shqipetare qe krijojne iluzione qe greket justifikohen per ato qe i kane bere shqipetareve, jane disa ksenofobe te deshperuar.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    po ti cupes tende nuk i ke mesuar te ktheje pergjigje?
    se mua nje her nuk e dinin qe isha shqiptare edhe erdhi muhabeti per shqiptaret dhe ju thashe qe jam edhe une shqiptare ...
    duke diskutuar te gjithe thone ne cdo vend ka njerez te mire dhe te keq ....
    cupa ime e di me mire se ti historine e shqiperise << e dashur ωραια ελενη>>
    dhe duke qene se deklaron me krenari qe eshte shqiptare , prandaj dhe tallet dhe vihet ne loje nga greket. Dhe behet fjale per femije 9-10 vjecare.

Po e dime me qe u be ne nje feste kombetare po u be nga ushtaret edhe jo se i eurdherovi shteti
    konsulli grek ne tirane kerkoi falje,ketu lajmet thone jo ne racizmi nuk ben mire per asnje njeri po kto e dashur nuk i thote dikush ketu sepse ka frike se i thone grekofil
    Shiko neve tani na intereson shume hyrja ne evrope ,dhe jo te prishim lidhjet
    1- ushtria eshte shteti
    2- shikoji mire lajmet se jo te gjithe i thone jo racizmit
    3-nese per hir te hyrjes ne EU duhet tu perulemi grekeve , atehere me mire te mos hyjme ne te
    Ndryshuar për herë të fundit nga prenceedi : 27-03-2010 më 18:44

Toni po kujt ja mban te te shaj para syve ..
    hahha nga njere mar metro me motren edhe dalim xhiro athinen dhe flasim shqip une ngrihem donjere te ulet ndonje i moshuar plakushi shikon dhe habitet u ngrit shqiptarja te uleshe ai edhe asnje grek se respektoi edhe e le ne kembe...
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Është ushtri zyrtare që përafaqson shtetin jevgj =''GREK'' , e nuk brohëritën të dehurit aty që filluat gati edhe ti qajni .
    As nuk është hera e parë .
    Vazhdoni ju tregoni ''mirësin'' e tyre

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Para se me mu referu mu, kqyre postimin ton
    Ti thu "Një tufë pederash nëpër rrugë" dhe paraqet flamurin Grek duke u djegur, tash logjikisht ti po ju thu pedera atyre që po e kallin flamurin apo mos jom gabim?!
    Je gabim, por tani po e shoh se nuk ke pas faj.

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    cupa ime e di me mire se ti historine e shqiperise << e dashur ωραια ελενη>>
    dhe duke qene se deklaron me krenari qe eshte shqiptare , prandaj dhe tallet dhe vihet ne loje nga greket. Dhe behet fjale per femije 9-10 vjecare.
    ah nuk besoj se ka te beje a di a po jo une historine tone
    edhe une 10 vjec isha kur erdha po kur fillonte loja e talljes fillonte grushti nuk kishte meshire aty...mua babi ne fakt me riti pak si djale me tha kush ta ben borxh futja mbase duhet tja mesosh dhe ti cupes tende qe mos ju lere shume perithorio shokeve...

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    po ti cupes tende nuk i ke mesuar te ktheje pergjigje?
    se mua nje her nuk e dinin qe isha shqiptare edhe erdhi muhabeti per shqiptaret dhe ju thashe qe jam edhe une shqiptare ...
    duke diskutuar te gjithe thone ne cdo vend ka njerez te mire dhe te keq ....
    Papapa i paske befasu aq shum maxhupt me sjelljen tende sa qe paskan ardh ne perfundim se nuk qenkan krejt shqiptart e keqinj por paska edhe shqiptar te mire sikur Helen.

Hapu toke se ka zbritje...

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    1- ushtria eshte shteti
    2- shikoji mire lajmet se jo te gjithe i thone jo racizmit
    3-nese per hir te hyrjes ne EU duhet tu perulemi grekeve , atehere me mire te mos hyjme ne te
    Me peqleu jashtazokinsht kjo pjese.
    Nqs duhet te futemi ne EU duhet te futemi me dinjitet, te tregojme qe edhe Shqiperia ka dinjitetin e vet, dhe qe nuk e le asnje vend ta preki, qofte ky edhe nje shtet i Bashkimit Europian si Greqia apo kushdo tjeter. Ne EU duhet te futemi ball larte, dhe jo si by**lepires te grekut e te te tjereve te te njejtit kaliber.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    ah nuk besoj se ka te beje a di a po jo une historine tone
    edhe une 10 vjec isha kur erdha po kur fillonte loja e talljes fillonte grushti nuk kishte meshire aty...mua babi ne fakt me riti pak si djale me tha kush ta ben borxh futja mbase duhet tja mesosh dhe ti cupes tende qe mos ju lere shume perithorio shokeve...
    un kam fillu ta mesoj djalin time qe tani keshtu qe eshte 1 vjec e gjysem,

i thash te keqen babi sa te shkoshe te kopshi shiko kushe eshte me i forti dhe afroju dhe futja me laper

qe keshtu ta mesoj direkt ca eshte shqiptari
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

Faqja 12 prej 32 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •