Close
Faqja 5 prej 32 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 313
    i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Skandal i vertet!Histeria fashistoide antishqiptare e ushtrise greke manifestohet edhe ne syte e presidentit grek qe ndiqte paraden!Kemi shume te drejte vellezer dhe motra kur shumica e shqiptarve nuk i besojne ''miqesise'' greke.Ata na kane treguar mese njehere se jane armiqte tane!Qeveria dhe shteti grek nga te cilet varet ushtria e tyre kombetare i kane edukuar dhe vazhdojne ti edukojne djemte e rtyre me urrjetje per shqiptaret!Sa turp per kete shtet pseudodemokrat!Greqia ka qene eshte dhe do te jete nje shtet i pjerdhur ballkanik,njesoje si Serbia!Ndersa palacot e saliut ne parlament bejne ligje per hapjen e varrezave greke ne territorin tone.Ne vend qe t'ju thone grekerve,merrini dhe qerojuni me gjithe ta,na i mbjellin keta ushtare armiq ne token tone,te cilen e kemi te paket!Ministri jone i jashtem duhet te therresi ambasadorin tone ne Athine dhe t'i rishikoje mardheniet me kete qelbesire ballkanike.Gjithashtu edhe ambasadorit grek duhet t'i kerkohet te jape shpjegime per thirrjet ksenofobe antishqiptare te ushtrise greke.Imagjinoni se cdo te kishte bere shteti i falimentuar grek po te ndodhte qe ne diten e festes sone kombetare, ushtaret shqiptare te kendonin kenge ksenofobe me thirrje raciste kunder popullit grek!
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

Ushtria greke fyen shqiptarët në parakalim
    26/03/2010 19:30

Ndërsa Parlamenti Shqiptar përgatitej të votonte ratifikimin e marrëveshjes për ndërtimin e varrezave të ushtarëve greke në Shqipëri, ushtarët e forcave speciale të Marinës Greke shokuan opinionin publik me këngë dhe parrulla anti-shqiptare.
    Gjatë parakalimit të përvitshëm që ushtria greke zhvillon me rastin e festës kombëtare greke, ushtarët e forcave speciale të marinës kënduan këngë që minimalisht provokojnë reagime të ashpra prej fqinjëve të Greqisë, Shqiperisë, Turqisë dhe Maqedonisë.

Ne videon e publikuar online nga enet.gr dëgjohen qartë ushtarët grekë të këndojnë këngë fyese për fqinjët. “Grek lindesh dhe nuk bëhesh, dëgjoje këtë o derr shqiptar”, këndojnë ushtarët grekë. Me poshtë ata kërcënojne ushtarët turq të cilët janë të besimit mysliman, duke thënë se do t’i bëjnë t’i perulen kryqit ortodoks, ndërsa pak më vonë dëgjohen të thonë: “I shikoni ata, janë nga Shkupi” dhe “Shqipëria, me lëkurën e tyre do të bëjmë këpucë”.

Qeveria greke ende nuk ka dhënë ndonjë shpjegim lidhur me ngjarjen. Janë fqinjët e vendit helen që kanë kërkuar shpjegime prej palës greke. Ndërsa Ministria Greke e Mbrojtjes, nuk pranoi të komentojë ngjarjen për momentin. Reagime të ashpra kanë bërë emigrantët shqiptarë në Greqi, të cilët kanë shprehur shqetësimin me këto zhvillime.

top channel

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Nesër organizohët nje protest paqësore para ambasades se greqis ne Tiranë.

Ne pergjigje ndaj sulmeve te tyre, eshte mese e nevojshme qe te digjet dhe te debohet qeni i tyre nga tokat tona !

Eshte koha e konfrontimëve ! Do ta mujm Greqin ! Do ta qesim fare !

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Gjera te tilla normal qe do ndodhin, kur ke perballe nje shtet rracist si Greqia. Po nuk me vjen habia nga keta qe shajne, se e kane provuar veten e tyre qe jane edhe me keq se aq, dhe qe demi qe mund te vije prej tyre, mund te jete edhe me i madh se nje tufe fjalesh te thena nga ca ushtare, qe fundja fundit, urdherat i marrin nga te tjere, dhe qe po nuk e kenduan ate kenge te cilen u kane thene, denohen si dezertore....

Une habitem nga Qeveria Shqiptare, e cila ne kunderpergjigje, i jep nje alamet dhurate grekut, qe ia ben zemren mal, aq sa do filloj te kendoj me forte, duke kerkuar tokat ne te cilat jane varrosur ushtaret e tyre....
    Fundja fundit, Shqiperia e madhe eshte, ka vend edhe per disa varreza greke, ku me vone mund te behen Toka greke....(po vazhdoi me kete ritem qeveria Shqiptare)

Por habia me e madhe nuk me vjen nga qeveritaret, te cilet fundja fundit e kane nje cmim, habia me e madhe dhe ajo qe nuk kuptoj eshte se si ky popull, ky komb e lejon veten te neperkembet keshtu, pa bere ze, dhe duke lene te behen pazar mbi vendin ku kane lindur, dhe mbi te cilin ka nje kontrate te pashkruar, nje kontrate zemre! Se kuptoj se si e shesim veten aq lire, sa edhe nje protest per thirrje atyre dreq qeveritareve, qe po te mos ishin per popullin qe do i votonte, do ishin duke mbrehur dhente neper male, e duke pikturuar neper lulishte. Populli akoma nuk e ka kuptuar forcen dhe pushtetin e vet, dhe kam frik se kur do ta kuptoj, do jete shume vone...

E vetmja gje qe pres nga Qeveria Shqiptare te bej, eshte te miratoj ndonje tjeter shkolle greke ne Shqiperi, pasi ketu na kane mbytur gabelte qe flasin greqisht.
    Cdo gje tjeter do te ishte mrekulli!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Mau_kiko : 26-03-2010 më 19:22 Arsyeja: Ortografi, se e kisha shkrutj i fjal po, i fjal jo e i fjale ndoshta! + dy fjali
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    236

Video: Ushtria Greke kendon, Shqiptareve do tjua derdhim Gjakun

Fyerjet dhe kërcënimet e rënda janë thënë përpara Presidentit Papulias.Shqiptarëve do tu derdhim gjakun, me lëkurën e tyre do qepim rrobat tona.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Jane nje tufe pederash qe maksimumi i tyre jane klithmat dhe defilimet neper rruge.
    Pse pedera? A veq pse po ta djegin flamurin ton a?
    Uuuu sha pem vika keq (alla gjakovarqe)

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Pse keta greket na shajn ne shqiptarve ?

Esht deshmu se asnje te keqe su kemi ber , pervec qe na kan ber , por prap institucionet shteterore te Shqiperis sillen sikur shqiptaret i kan borxh dicka Greqis , ndersa e dijm se greket na kan borxh.

Disa analiza te prejardhjes se grekve del se greket jan perzierje : shqiptare , turke , sllave .... ?
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    une nuk e kuptoj pse shteti Grek eshte racist kur nuk janë racë e pastër ariane?

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Pse keta greket na shajn ne shqiptarve ?

Esht deshmu se asnje te keqe su kemi ber , pervec qe na kan ber , por prap institucionet shteterore te Shqiperis sillen sikur shqiptaret i kan borxh dicka Greqis , ndersa e dijm se greket na kan borxh.

Disa analiza te prejardhjes se grekve del se greket jan perzierje : shqiptare , turke , sllave .... ?
    Shqiptare dhe Turke jo, Sllave po!
    Shihet qartë nga shpirti i tyre, nuk deshmohet askund në histori që populli shqiptar ta urrej dikë përkundrazi shquhemi për mikpritje të jashtëzakonshme, ndërsa Sllavët për dallim nga ne në shpirt kanë të ndjellur nazismin dhe shikoj sot nëpër botë si Serbia me Kosovën, Rusia me Çeçeninë, ashtu edhe Greçia me Shqipërinë (Çamërinë) dhe Turqinë, pra Greçia i tejkalon kufijtë megjithse as ato dy të parat asgjë më të mira nuk janë.
    Ketu kemi të bëjmë me një rrezik lufte Shqipëri, Turqi vs Greçi e cila do të ishte fatale për Greçinë jo pse unë po dua të jetë ashtu mirpo shiheni krizën që ka Greçia vetëm edhe luftrat i mungojnë që fara e tyre të zhduket megjithatë lus Zotin që asgjë e keqe të mos ndodh dhe lus Zotin t'i mbroj shqiptarët e Çamërisë sepse ata janë më të rrezikuarit, neve ketu skanë çka të na bëjnë mirpo ata i kanosen rrezikut!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Shqiptare dhe Turke jo, Sllave po!
    Shihet qartë nga shpirti i tyre, nuk deshmohet askund në histori që populli shqiptar ta urrej dikë përkundrazi shquhemi për mikpritje të jashtëzakonshme, ndërsa Sllavët për dallim nga ne në shpirt kanë të ndjellur nazismin dhe shikoj sot nëpër botë si Serbia me Kosovën, Rusia me Çeçeninë, ashtu edhe Greçia me Shqipërinë (Çamërinë) dhe Turqinë, pra Greçia i tejkalon kufijtë megjithse as ato dy të parat asgjë më të mira nuk janë.
    Ketu kemi të bëjmë me një rrezik lufte Shqipëri, Turqi vs Greçi e cila do të ishte fatale për Greçinë jo pse unë po dua të jetë ashtu mirpo shiheni krizën që ka Greçia vetëm edhe luftrat i mungojnë që fara e tyre të zhduket megjithatë lus Zotin që asgjë e keqe të mos ndodh dhe lus Zotin t'i mbroj shqiptarët e Çamërisë sepse ata janë më të rrezikuarit, neve ketu skanë çka të na bëjnë mirpo ata i kanosen rrezikut!

Shqiptar - arvanitasit te besimit krishter te cilet u asimiluan sipas formules greke , cdo kush qe esht ortodoks esht grek.

Turq - e kisha fjalen per popullsin e Anadollit qe ishte ortodokse dhe qe u shperngulen ne Greqi duke u kemby me popullsin muslimane te Greqis , perfshi edhe shqiptaret.

Mjafton te shihen nje hart e shekullit 18 dhe do te shihet se cfar laramanie kombetare ka pasur ne Greqi , sot Greqia paraqitet si nje shtet gati monoetnik.

Per tu kthy ne tem po them : Cka dojn te bejn kto greket , me borxhin e tyre multi miliardesh po demtojn valuten Euro dhe po kercenojn edhe BE-ne , ndersa me keto paraqitje te ushtris se saj , po shkelin mbi parimet e NATO-s , sepse mos harroni se ushtria greke ( antare e NATO-s) po kercenon dhe ofendon popullin e nje shteti antar te NATO-s sic esht Shqiperia dhe poashtu edhe Turqia.

Shteti shqiptar duhet te kerkoj pergjegjsi per ket veprim dhe jo te heshtet sepse tanime kjo po perseritet per te dyten her , behet fjal per USHTRI , jo ndonje shoqat joqeveritare o ku ta di cka.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 5 prej 32 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •