Close
Faqja 31 prej 32 FillimFillim ... 2129303132 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 313
    i/e regjistruar Maska e soldierly
    Anëtarësuar
    04-03-2010
    Postime
    60
    Nuk na frikesojne aspak me thirrjet e tyre. Greket jane Karkalca

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Pavarësisht euforisë tënde unë do të mundohem të pergjigjem sa ma qetë që të jetë e mundur.
    Nuk bëhët fjal për shajre me nënë apo moter, thjeshtë tregonin armiqësinë e tyre ndaj nesh dhe Turqve me anë të "zorrëve" dhe "lëkurave" tona.
    Po të ma thotë këtë dikush sinqerisht do të isha prekur mirpo nuk do ta kisha sulmuar (jo për derisa nuk prek në nderin apo moralin tim).
    Një fjal e urtë thotë "Sipas vendit, është kuvendi" ndalu dhe shikoje pozitën e Shqipërisë para botës.
    Shqipëria një vend i dalur nga komunizmi (që 20 vite), ishte vend pro-lindor tani donë të bëhët pro-perendimor, shtet i cili i ka bërë 1 vit në NATO (pra përpara nuk ka qenë) dhe shtet i cili synon të integrohet në BE dhe është në rrugë të mirë.
    Greçia një shtet i cili edhe pse është në NATO dhe BE ballafaqohet me probleme jashtëzakonisht të medha, borxhet greke besoj që ska nevoj t'i permendim shifrat ngase dihet që janë marramendëse, nga të cilat borxhe rrezikon t'i humbë tokat, vend i cili ka probleme me Maqedoninë për ç'ështjen e emrit dhe paramendoje si ndikojnë keto deklarata në sy të botës!
    A mendon se ne do të duhet të hyjmë në luftë me Greçinë shkaku i asaj parade ose të paktën të bënim kërcenim?!
    A mendon se ne do të duhet t'i shkëputnim marrëdheniet diplomatike dhe ta tërhiqnim ambasadorin nga Athin?!
    Sa do të ishte në të mirën tonë kjo?!
    Plus kësaj neve nuk na nxorren zorrët, as lekura nuk u zhvesh nga trupi e as nuk na detyroi kush të përkulemi para Kryqit dhe Kishes pse të reagojmë me eufori dhe emocione?!
    Pa pikë dyshimi kjo do të përbënte pikë të keqe nga ana jonë, ne duhet ta perdoim këtë rast për t'i treguar botës ja se çka janë greket, t'i tregojmë se kongresi i Berlinit ishte në dëmin tonë dhe se shikoni edhe pas copëtimit të trojeve tona prapë greket nuk ndalen me sharje dhe fyerje?!
    Ne fajtor nuk jemi, jemi viktimë në këtë rast dhe nuk bënë të bëjmë gjeste që do të ishin pikë në disfavor të vendit tonë (e kam fjalën si qeveri shqiptare), ndërsa popullata duhet ta shpreh pakënaqësinë lidhur me këtë rast dhe thuajse kjo ka ndodhur në Tiranë, Gjilan dhe Prishtinë.
    Ti nuk mund t'a gjykosh se sa jetojmë me nderë, sepse jo gjithëçka çka mendon ti është e saktë, ndershmëria ndaj teje dikujt i pengon, mirpo edhe ndershmëria ndaj dikujt ty të pengon, mendo rreth kësaj që të thashë.

Respekt!
    Ndryshuar për herë të fundit nga EdiR : 04-04-2010 më 11:35

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    a kemi ndonje dekllaratë mo nga shoki edvin per keto ceshtjet ushtaro-greke?
    po ma gjetet ma sillni pake..
    As Saliu dhe as Edvini nuk e kane komentuar kete gje jo. Kjo tregon qe qe te dy i njejti *** jane.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2007
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    187
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Kerkojn falje po kujt i kerkojn! Shqiptarit!!

Budallek me te madh se ca beren ata ushtar nuk ka. Truri im se koncepton dot me ca llogjike vepruan. Dihet qe bashk me shqiptaret ka dhe shume grek qe jan komplet kundra ca ndodhi. Por menyra qe shumica e shqiptarve po reagojn tregon shume shume nivel te ulet. Nevend ti lem greket te tregojn fytyren se kush jan...ca bejm ne? U pergjigjemi me sharje dhe ofendime dhe tregojm dhe ne te njejten fytyre me ta. Po te ishim ne si shqiptar me te mire dhe me te zgjuar se greket do shfrytezonim kte rast dhe do linim boten te shikonte se kush jan greket dhe si na trajtojn neve shqiptarve pa ulur veten ton ne nivelin e tyre.
    Mos more ai te shan ai te perull dhe çfare jo e ti te rrish duarkryq

Bravo keshtu ata kan deshir te jemi budallenj.

jo moj zonje(ushe) kurre ata shajne ne do ia kthejme njejt
    nese shkojne prej fjaleve ne veper ne ta dijne se do ta gjejne njejt gjithashtu.

kjo eshte testi i tyre po na masin pulsin.
    "Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia"

Je vais bien quand l'Albanie va bien

i/regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Vendndodhja
    Pistoia
    Postime
    580
    DIKTATURE!

vetem keshtu Shqiperia do te mund te ruaje Integritetin e tij e te robve qe e perbejne ne kushtet aktuale ne te cilat ndodhet, kjo do te thote, ne kushte te Pabarabarta me komshite agresive edhe ligjet qe ndermerr Shteti nuk duhet te jene te Barabarta me ta.
    Pra, neqofte se greku e njeh dyshtetesine, Shqiperia nuk duhet ta njohe, ata qe behen greke, ose te tjera kombesi (per çfaredo aresye te kene) duhet Direkt te dergohen atje, domethene te konsiderohen si greke e ne Shqiperi te kene po aq te drejta sa çkane turistet nga mbare bota, bile dhe ketu nuk kemi pse respektojme ligjet nderkombetare kur nuk jetojme ne rrethana nderkombetare.
    Nje shqiptar nuk del dot pa vize, nje i huaj nuk duhet te hyje atje Pa Vize, e keshtu me rradhe
    kurveria fillon nga koka, drejtuesve pa (b)ole Shqiptare (Sala & Klani tij), e vargezohet deri poshte duke u perzjere me akoma me mizerje.

Shqiptareve (shtoj) u mungojne njerezit me Tru, kjo eshte vertete fatkeqesia me e madhe.
    Ndryshuar për herë të fundit nga i/regjistruar : 03-04-2010 më 15:58

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Ca leshin do shtypin greket se po vdesin per buke.Ngelen si lypsar ne EU.

F.. OFF.
    greket nuk jon te fort po ne jemi shum te dobet.Me e rendsishmja ne jeten e njeriut esht qe te punoi dhe ta njoh takatin e vet ,E keqja edhe nese vonohet vie me koh.Pra ne sjemi hiq kerkund sa i perket fyrjeve te tjerve nda nesh po edhe ne nuk jua bejm me bumerag te njejt .Greku na i mori mbi 18000 kilometra katror e ne si shqiptar nuk kemi te drejt morale ndaj fmive tan tu themi greku esht hiq gje se i bie se po i genjejm ose me te paren ose me te dyten ,pastaj edhe femijet mesohen te genjejn si babi e gjyshi .Ne duhet te punojm me shum per kombin se sa per veti ,tek ne po ndodh e kunderta sa disa e marin ket thenje si apstrakte.Nji njeri i madhe ka then me armikun mund te hysh me te ne luft vetem nese ska rrug tjeter ,me hy ne luftu armikun duhet me qen i barabart te pakten .Lufta me armikun preferohet veq kure je me i fortne gjithnji kemi luftu veq kure lufta na trokiste te dera.Po ta dinte greku se per fyrjet qe po na i be se do i trokisnim te dera kish hesht.Nji gje e kom te fiksuar ne mendje se tjeret i njohin me mire shqiptaret se sa vet ne njohim vetveten.

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Qenka zemeruar te gjithe. Vetem mua me qenka dukur per te qeshur kenga e ushtareve?!
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ja dhe reagimi ne sport.

Aman se jam pak kurioze ta di: "Pse nuk i kerkoni llogari qeverise shqiptare dhe atyre pseudo-politikanve qe keni votuar, per qendrimin skandaloz qe mbajten apo e keni lene gangsterllekun ta beni neper forume?" Keshtu ne virtualitet jeni te tmerrshem ju se ne realitet keni 20 vjet qe lini nje Sal qe tall menderen. Prandaj keni zgjedhur perfaqesues ne parlament qe ta ngrene zerin per shqiptaret por ja qe nuk ju beka pershtypje qe qenkan bere te gjithe memeca se ashtu i ka urdheruar nena parti. Ajo qe ju beka pershtypje eshte se si ushtria e nje vendi qe nuk ja ka dashur asnjehere te miren Shqiperise ben thirrje anti-shqiptare. Wow, cfare surprize!!! Megjithate nuk ju ben hic pershtypje qe ne te njejten dite, ata perfaqesuesit tuaj ne parlament aprovuan nje dhurate per grekun. Wow, cfare surprize dhe kjo!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga INFINITY© : 04-04-2010 më 01:55

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anëtarësuar
    06-01-2005
    Postime
    550

Faqja 31 prej 32 FillimFillim ... 2129303132 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •