Close
Faqja 22 prej 32 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 313
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    ahaha,pakistanezët unitet?
    edhe nese eshte unitet eshte i pashembull edhe barbar shum çudi pom vjen kur shqiptarët marrin shembull këto vende të cilët bën rremujë shtetin e tyre.
    Oj shqipe.....
    Nuk me intereson se cfar i bejn vendit te tyre dhe jam kundra cdo lloj dhune.
    Uniteti eshte unitet qofte ky barbar apo jobarbar.
    Le te organizoheshin pra edhe shqiptaret te protestonin ne menyre paqesore para parlamentit aty ku u be edhe parada.
    Fane frike apo.......... ????????
    Apo mos valle ata qe hiqen si kryetare shoqatash nuk jane shqiptare apo jane te shitur.
    Bravo studenteve dhe te gjithe demostruesve ne shqiperi.
    Por pergjigja me e mire do ish nje demostrim paqsor ne Greqi.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Oj shqipe.....
    Nuk me intereson se cfar i bejn vendit te tyre dhe jam kundra cdo lloj dhune.
    Uniteti eshte unitet qofte ky barbar apo jobarbar.
    Le te organizoheshin pra edhe shqiptaret te protestonin ne menyre paqesore para parlamentit aty ku u be edhe parada.
    Fane frike apo.......... ????????
    Apo mos valle ata qe hiqen si kryetare shoqatash nuk jane shqiptare apo jane te shitur.
    Bravo studenteve dhe te gjithe demostruesve ne shqiperi.
    Por pergjigja me e mire do ish nje demostrim paqsor ne Greqi.

Frike nuk kane, organizimi mungon.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Digjen flamuj grekë në Gjilan

Gjlan, 29 mars - Në shenjë pakënaqësie me provokimet dhe fyerjet e ushtrisë greke ndaj shqiptarëve, disa të rinjë gjilanas, në mbrëmjen e të hënës janë mbledhur para Teatrit të Qytetit dhe kanë djegur disa flamuj grekë. Djegien e flamujve grekë në platonë e Teatrit të Qytetit e ka konfirmar edhe Policia e Gjilanit. Zëdhënësi i Policisë së Kosovës (PK) për rajonin e Gjilant, togeri Ismet Hashani, ka thënë se rreth 15 të rinj gjilanas, duke përfshirë edhe veteranë të UÇK-së, kanë djegur diss flamuj grekë. Hashani bëri të ditur se nuk ka pasur incidente tjera dhe as fyerje në baza etnike.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Digjen flamuj grekë në Gjilan

Gjlan, 29 mars - Në shenjë pakënaqësie me provokimet dhe fyerjet e ushtrisë greke ndaj shqiptarëve, disa të rinjë gjilanas, në mbrëmjen e të hënës janë mbledhur para Teatrit të Qytetit dhe kanë djegur disa flamuj grekë. Djegien e flamujve grekë në platonë e Teatrit të Qytetit e ka konfirmar edhe Policia e Gjilanit. Zëdhënësi i Policisë së Kosovës (PK) për rajonin e Gjilant, togeri Ismet Hashani, ka thënë se rreth 15 të rinj gjilanas, duke përfshirë edhe veteranë të UÇK-së, kanë djegur diss flamuj grekë. Hashani bëri të ditur se nuk ka pasur incidente tjera dhe as fyerje në baza etnike.
    Përshëndetje Tirana, përshëndetje Gjilani, pa dyshim edhe ne Prishtina duhet të solidarizohemi me ju dhe ftoj të gjithë që janë nga Prishtina që edhe ne ta veprojmë një gjë të tillë

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Përshëndetje Tirana, përshëndetje Gjilani, pa dyshim edhe ne Prishtina duhet të solidarizohemi me ju dhe ftoj të gjithë që janë nga Prishtina që edhe ne ta veprojmë një gjë të tillë
    Bile ne ne Prishtine jemi edhe te mesuar te djegim flamuj.Kemi djegur flamurin dardan e lere mo kete lecke greke.

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    info:komandanti i repartit te ushtrise qe na fyen dhe dy ushtare te tjere qe orzanizuan thirje e tyre u zhveshen dhe u hoqen nga detyra e tyre...
    o nesto nese dikush hidhet nga ballkoni do hidhesh edhe ti ?
    secili tregon nivelin e tij o shoku komunist....
    Te ka pjelle mami ndonje komunist,moj Helene e Tropojes? Do te vije aty ne Gerqi dhe do te shaje ''per c'te permban''!Cfare do te beshe ti?M'u pergjigje moj vajze me emrin Helene e Tropojes!
    Ndryshuar për herë të fundit nga nestorp : 29-03-2010 më 15:49
    If friends were flowers,I'd pick you!E]

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Bile ne ne Prishtine jemi edhe te mesuar te djegim flamuj.Kemi djegur flamurin dardan e lere mo kete lecke greke.
    O çfarë flamuri dardan pashë Zotin qe je tu than, po kur e kan pas dardanët atë flamur more? kush ishte prej dardanëve të atëhershëm që e zgjodhi atë flamur?
    Ai flamur osht i Rugoves edhe bashkë me to ka vdek edhe flamuri, ma qojke mallin si i ashkalive.
    E sa i përket t'kallnit aaaaaaaaa haj medet qysh u dhizke zjerrmi me to

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Dinjiteti e as respekti nuk fitohet me kallje te flamurave,kemi rastin e palestinezeve, ka menyra tjera por fatkeqesisht jemi popull ashtu si jemi(si jemi kemi edhe qeverite)dhe ky nenqmim nga ana e grekeve nuk ka ardhur rastesisht ,me nje fjale e meritojme.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    O çfarë flamuri dardan pashë Zotin qe je tu than, po kur e kan pas dardanët atë flamur more? kush ishte prej dardanëve të atëhershëm që e zgjodhi atë flamur?
    Ai flamur osht i Rugoves edhe bashkë me to ka vdek edhe flamuri, ma qojke mallin si i ashkalive.
    Po de, e ky flamuri i ri spo te duket i ashkalive a?

me 5ose 6yje?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Ne nuk e kemi traditw pwrdorimin e letrws as tw harrnit, por kisha prpozuar qw me flamujt grekw tw fshihen prapanicat.

Faqja 22 prej 32 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •