Close
Faqja 13 prej 32 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 313
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    kur fillonte loja e talljes fillonte grushti nuk kishte meshire aty.. mbase duhet tja mesosh dhe ti cupes tende qe mos ju lere shume perithorio shokeve...
    dhe ti mendon se kjo eshte zgjidhja e problemit??????????????

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Po e dime me qe u be ne nje feste kombetare po u be nga ushtaret edhe jo se i eurdherovi shteti
    konsulli grek ne tirane kerkoi falje,ketu lajmet thone jo ne racizmi nuk ben mire per asnje njeri po kto e dashur nuk i thote dikush ketu sepse ka frike se i thone grekofil
    Shiko neve tani na intereson shume hyrja ne evrope ,dhe jo te prishim lidhjet
    D.m.th. Rruga e Shqiperise per ne Evrope kalon permes Athines apo?A duhet marre dore Shqiperija te Greqia per ne Evrope apo?
    Sepse ata na jane popull me i "civilizuar"sesa ne shqiptaret apo?

Ushtaret kane disipline kur jane ne ushtri,e ajo disipline urdherohet nga gjeneralet e tyre,e ata gjeneral jane ata qe mbrojne interesat e atij shteti,e ai shtet eshte Greqia,per te cilin edhe po flasim ne ketu.
    Sa per informacion,Serbija e ka njohur gjenocidin ne Srebrenice,e Greqia ende mohon se jane vrare e masakruar 8000 njerez.Ketu shihet se sa jane raciste ky popull.

Nejse me mire se u terhiqe ,mirepo nuk bere mire pasi nuk na e sjelle anen tjeter te monedhes.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Besoja Lexo Postimin
    Me poshte besoj se nuk kemi ku shkojme kur nuk bejme dot asnje note proteste pale te tjera gjera qe ne fakt duhen bere!!!
    Frikesohen nga ndonje "ndeshkim" besoj,dhe me falni nese ju duket fyerje por ky servilizem ndaj te tjereve(huajve),si nga ana e qeverise ashtu edhe nga ana e popullit shqiptare te Shqiperise e ka vetem nje emer :fukarallek,mendoj qe varferia qe kane kaluar shqipetaret e Shqiperise ne te kaluaren i ka lene me pasoja.Duhen disa gjenerata te qe kalohet kompleksi i inferioritetit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Ju shqiptaret ne greqi qe e ndjeni veten keq per disa dukuri negative te emigranteve shqiptar ne greqi duhet te mesoni nje gje dhe tju permendni grekeve, sikur shqiptaret viteve te 90 qe i mesyen greqise poashtu greket i mesyen amerikes me heret dhe pastaj ne vitet e 60 70ta gjermanis dhe evropes perendimore.Ne amerike sot e kesaj dite nuk gezojne ndonje simpati nga amerikanet ,bile me heret nga extremistat djathtiste kan qene te radhitur ne listene urrejtjes si rase jo preferuese!
    Te gjitha gjerat e pahjishme qe sot behen nga disa shqiptar ne greqi e evrope greket i kan ber ne fillim te migrimit por as gjermanet e as tjeret nuk kan ber ndaj grekve ate qe bejn greket ndaj migranteve shqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga MARGUS : 27-03-2010 më 19:07

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    cupa ime e di me mire se ti historine e shqiperise << e dashur ωραια ελενη>>
    dhe duke qene se deklaron me krenari qe eshte shqiptare , prandaj dhe tallet dhe vihet ne loje nga greket. Dhe behet fjale per femije 9-10 vjecare.

1- ushtria eshte shteti
    2- shikoji mire lajmet se jo te gjithe i thone jo racizmit
    3-nese per hir te hyrjes ne EU duhet tu perulemi grekeve , atehere me mire te mos hyjme ne te
    ushtria eshte shteti e domethene sipas teje kur bejne du ne egeo turqit ushtria pyet papandreun cte bej kete do te na thuash
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    ushtria eshte shteti e domethene sipas teje kur bejne du ne egeo turqit ushtria pyet papandreun cte bej kete do te na thuash
    Me fal qe po te citoj po sp mor vesh, ca eshte tamam tamam fjala 'du' dhe 'egeo'?

per 'egeo' po jap i supozim e po them qe eshte egjeu
    po 'du' cmund te jete valle? duhan? duralumin? dukat? dumdum?
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Asnjeri nga ne ne nuk i mun ti detyroje greket te na duan. Sepse u kemi shkuar atje dhe u kemi mar punet. Le te na shajne ata, ne fund te fundit ata jane ne toke te tyre. Por ne kesi raste shqiptaret kurre nuk duhet te reagojne. Mospergjigja do ishte injorimi me i madh.
    Kam frike se ato protestat sot ne tirane jane te nxitura nga pro-greket.

Senior Member Maska e IL_DON
    Anëtarësuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    ne mal
    Postime
    163
    Ca behet keshtu !!
    Po si nuk dolen ato qe grine sallate gjithe diten ketu ne forum duke shajt sa te majte dhe te djathte e te thote mendimin e vet si e mendon? po ca legenash qe jeni, po jeni shqiptar a ca jeni? po prej jush qe bertisni gjithe diten neper forume "rrofte partia demokratike" dhe " hapni kutite" ka mbetur mbrapa shqiperia jone e dashur. or legena njerez qe e keni mendjen sa tek Saliu dhe sa tek Edi qe spo e qethin fare per popullin e vet dhe per dinjitetin e ketij populli. Dhe ky Albo pse nuk del me fol ketu nje here si e mendon?
    T´ju vi turp se per pune parti-sh hypni perpjese sikur te kishin ndonje spec djeges mu ne B... kurse per ceshtje kombetare se rruani fare.
    T´i vi turp dhe politikaneve tone qe jane bere si k..urva dhe nuk dijne cfare eshte dinjitet kombetar por kane mendjen vetem te pasurohen per veten e tyre.
    Mjer shqiperia cfare ka ne kryer dhe ne opozite.
    Une se dua fare hyrjen e shqiperise ne BE po qe se me ulet dinjiteti im si shqiptar.
    TURP PER TE GJITHE
    GABIM 404

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    zonje/zonjushe e nderuar:
    Pa urdherin e Venizellos dhe te Papandreut ushtria nuk mund te bej asgje kunder turqeve nese bejne du (shqip=sulm)
    Boll i mbrojte, te pakten per kete ceshtje, greket.
    Nese ushtria nuk eshte nje organ i shtetit atehere ceshte?
    Kur keta njerez parakalojne perpara presidentit dhe politikaneve grek me thirrje rraciste atehere me thoni ju <> se cfar eshte!!!!!
    Mund ta quaj normale per ty te kesh simpati per greket , se sic shkruan edhe vet ke ikur dhjete vjec nga shqiperia dhe ndoshta e harrove buken e misrit qe hengre sa ishe aty.
    Por nuk mund te quaj normale te vazhdosh te na ofendosh akoma me kete qendrim progrek, per nje ceshtje kaq serioze.
    PS: Mos harro se per greket sapo u kthen kurrizin fjala e pare qe te thone eshte<> dhe kjo fjale do te te ndjeke per tere jeten ty edhe femijet e tu ne Greqi.Kuptohet, kjo vlen edhe mua dhe gjithe shqiptaret nese do te qendrojm akoma ketu

Faqja 13 prej 32 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •