Close
Faqja 11 prej 32 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 313
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    HELENA ti cfare raporti ke me greket aty, a e ndihet kete racizem kaqe te theksuar qe kane greket ndaj popullit shqiptar ?

apo eshte thjeshte nje ezagjerim i medjave?
    para pak kohesh kur doli ne TV greke lajmi per perfitimin e nenshtetesise greke per emigrantet dhe femijet e tyre,isha ne shtepi dhe po shihja lajmet
    Prane meje ishte dhe vajza ime 9 vjecare, e cila sapo degjoi lajmin tha:
    Epitelus(me ne fund) nuk do me tallin me ne shkolle
    jane shume te thella rrenjet e rracizmit ketu
    Keto jane mardheniet tona me greket i dashur toni

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    para pak kohesh kur doli ne TV greke lajmi per perfitimin e nenshtetesise greke per emigrantet dhe femijet e tyre,isha ne shtepi dhe po shihja lajmet
    me pelqen gjithmon ti di rethanat nga pervoja personale dhe jo nga gazetat se here pas here i rumllakosin gjetat ne menyren qe jy pelqen atyre.

edhe ketu ne itali ku jetoj un racizmi eshte ne maximum dhe duhet me luftu dita dites me tregu vlerat qe kemi , sepse nje gabim i vogel i ndonje patrioti ose nje lajme i keq qe ka te bej me shqiptaret keta e ezagjerojne dhe na etiketojne te gjithve ashtu.nuk them qe jan te gjithe racista por shumica jan injorant dhe njerez te mbyllur ndaj reagojne ne kete menyre ndal gjerave qe degjojne neper medja.
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

HELENA ti cfare raporti ke me greket aty, a e ndihet kete racizem kaqe te theksuar qe kane greket ndaj popullit shqiptar ?

apo eshte thjeshte nje ezagjerim i medjave?
    Ti je nje njeri qe mund ti pergjigjem seriozisht...
    I dashur ne fillim po ndjenim pak racizem sepse ishte hera e pare qe keta shikonin nje shifer kaq te madhe emigrandesh
    besoj se edhe ne do ishim me shume se racist nese nje dite e linim deren hapur edhe dikush hynte ne shtepine tone pa leje ....

edhe cfare emigrantesh e ke parasysh fytyrat tona te egera .....kete e them sepse shumica e tyre nuk e njihmin shtetin tone dhe u frikesuan kur na pane ...... duke kerkuar buke strehim edhe cdo gje qe mund te kete nevoje nje refugjat...
    tani kta si njerez kane zili njeriun e tyre e jo ne....
    ne erdhem ketu dhe nuk nderuam as emerin as mbiemer sepse ishim krenar per ate qe ishim
    tani edhe ne ketu nuk kemi bere edhe pak cudira te themi dhe te drejten emrin e keq na i nxoren nje % ufo qe nuk kishin pare trotuar me sy edhe e vetmja gje qe dinin te benin ishte te vidhnin edhe te vrisnin.....

ajde nje xhiro mo te pime nje kafecke
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga Albela Lexo Postimin
    helen ktu po flas per 1 rast pa précédent o goc
    e jo per individ, nuk esht problemi po trembemi apo
    cfar do na bejn se skan B.... te bejn gje jo
    po esht anormale ne nji parad festive para pallatit presindencial te parakalohet duke kenduar ato idjotsira.
    peshoj pak gjerat , para se te komentosh per individ ckan ber shqiptaret
    jo me shum sec kan ber dhe greket jo
    me behet qefi per ty qe se ndjeke racizmin aty ku je
    cudiiiiiiiiiiiiiiii
    une thashe qe eshte normale per ate qe bene?besome se ti nuk u ndjeve me keq se mua ...po cdo gje ne kohen e duhur i duruari i fituari thote nje fjale
    mos u cudit fare sepse vendin vetes mud tja besh vetem ti ...
    o ALBELA ty po te te hunte nje ajdut ne shtepi cdo beje do i thuaje mirseerdhe?
    17 vjet u lodha duke degjuar albanozi vodhi ,vravi vetem emri tone degjohet ketu po lena rehat vet e kemi fajin.....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Ti je nje njeri qe mund ti pergjigjem seriozisht...
    I dashur ne fillim po ndjenim pak racizem sepse ishte hera e pare qe keta shikonin nje shifer kaq te madhe emigrandesh
    besoj se edhe ne do ishim me shume se racist nese nje dite e linim deren hapur edhe dikush hynte ne shtepine tone pa leje ....

edhe cfare emigrantesh e ke parasysh fytyrat tona te egera .....kete e them sepse shumica e tyre nuk e njihmin shtetin tone dhe u frikesuan kur na pane ...... duke kerkuar buke strehim edhe cdo gje qe mund te kete nevoje nje refugjat...
    tani kta si njerez kane zili njeriun e tyre e jo ne....
    ne erdhem ketu dhe nuk nderuam as emerin as mbiemer sepse ishim krenar per ate qe ishim
    tani edhe ne ketu nuk kemi bere edhe pak cudira te themi dhe te drejten emrin e keq na i nxoren nje % ufo qe nuk kishin pare trotuar me sy edhe e vetmja gje qe dinin te benin ishte te vidhnin edhe te vrisnin.....

ajde nje xhiro mo te pime nje kafecke

flm per ftesen , e kam pi kafen aty per 2 jave rreshte ne 2003shin

prap ti ju deviove pyetjes qe te bera me larte,

a e ndihen ti racizmin ne jeten tende private te perditshme aty ?

them ti ne raport me greket ??

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    po ti cupes tende nuk i ke mesuar te ktheje pergjigje?
    se mua nje her nuk e dinin qe isha shqiptare edhe erdhi muhabeti per shqiptaret dhe ju thashe qe jam edhe une shqiptare ...
    duke diskutuar te gjithe thone ne cdo vend ka njerez te mire dhe te keq ....

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    helena nqs e lexove te thash nuk behet fjal per individ
    e di shum mir ckan ber aty apo ktej nga jam un apo itali
    problemi qendron se u be ne 1 fest kombetare publike
    dhe me shum se me greket problemi qendron
    tek politikanet tan te famshem qe u bejn favore dhe mbyllin syt
    para ktyre veprimeve te pafalshme
    racizmi esht ku do kush me shum apo me pak te gjith e kemi provuar helena
    po asnji sdel me kaq idjotizem si greket
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

flm per ftesen , e kam pi kafen aty per 2 jave rreshte ne 2003shin

prap ti ju deviove pyetjes qe te bera me larte,

a e ndihen ti racizmin ne jeten tende private te perditshme aty ?

them ti ne raport me greket ??
    Toni besoj se e kuptove pergjigjen time
    ishte pak e gjate por ..desha te te shpjegoja perse ata jane racista me ne ...
    une per vete nuk e ndjej edhe nese dikush shan shqiptaret para meje e mer pergjigjen ne vend .........

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    me pelqen gjithmon ti di rethanat nga pervoja personale dhe jo nga gazetat se here pas here i rumllakosin gjetat ne menyren qe jy pelqen atyre.

edhe ketu ne itali ku jetoj un racizmi eshte ne maximum dhe duhet me luftu dita dites me tregu vlerat qe kemi , sepse nje gabim i vogel i ndonje patrioti ose nje lajme i keq qe ka te bej me shqiptaret keta e ezagjerojne dhe na etiketojne te gjithve ashtu.nuk them qe jan te gjithe racista por shumica jan injorant dhe njerez te mbyllur ndaj reagojne ne kete menyre ndal gjerave qe degjojne neper medja.
    O Toni,nuk eshte puna ketu per ndonje rast individual.Ketu eshte urrejtja gjenetike dhe patologjike qe greket kane ndaj shqiptareve si popull dhe komb.
    Ne kemi vrasje individuale edhe te shqiptareve ndaj shqiptareve per qeshtje te ndryshme ,mirepo keta greket ,keta i meson historija e tyre,i meson kisha e tyre,i mesojne akademiket e tyre,i mesojne gjeneralet e tyre se si duhet ti urrejne shqiptaret.
    Nuk pom them se duhet nisur lufte kunder grekeve,mirepo s`mund as te jemi aq te moderuar kur nje ushtri moralin e vet e ngrit vetem duke kenduar kenge gjenocidiale kunder shqiptareve.
    Keta ushtare nese di qka eshte disiplina ushtarake,nuk kendojne ashtu prej qejfit,keta i urdheron dikush,ose me mire dirigjon dikush me ta,pra gjeneralet e tyre.Pse nuk kendojne kenge tjera?Sepse vetem duke folur dhe kenduar kunder shqiptareve ata mendojne se do te behen me te forte,per te ruajtur racen e flliqte sllave qe kane ne gjakun e tyre.

P.S.Helen of Troy,une jam shqiptar nga Kosova dhe sdo kem mundesin dhe as deshiren te te quaj ty greke,me dhimsen te gjithe ata emigrant shqiptar dhe ai popull cam atje qe per nje kafshat goje per femijet e tyre duhet te perbiejne dhe perballojne gjithqka.Prape pres te na e sjellesh anen tjeter te monedhes.

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    O Toni,nuk eshte puna ketu per ndonje rast individual.Ketu eshte urrejtja gjenetike dhe patologjike qe greket kane ndaj shqiptareve si popull dhe komb.
    Ne kemi vrasje individuale edhe te shqiptareve ndaj shqiptareve per qeshtje te ndryshme ,mirepo keta greket ,keta i meson historija e tyre,i meson kisha e tyre,i mesojne akademiket e tyre,i mesojne gjeneralet e tyre se si duhet ti urrejne shqiptaret.
    Nuk pom them se duhet nisur lufte kunder grekeve,mirepo s`mund as te jemi aq te moderuar kur nje ushtri moralin e vet e ngrit vetem duke kenduar kenge gjenocidiale kunder shqiptareve.
    Keta ushtare nese di qka eshte disiplina ushtarake,nuk kendojne ashtu prej qejfit,keta i urdheron dikush,ose me mire dirigjon dikush me ta,pra gjeneralet e tyre.Pse nuk kendojne kenge tjera?Sepse vetem duke folur dhe kenduar kunder shqiptareve ata mendojne se do te behen me te forte,per te ruajtur racen e flliqte sllave qe kane ne gjakun e tyre.

P.S.Helen of Troy,une jam shqiptar nga Kosova dhe sdo kem mundesin dhe as deshiren te te quaj ty greke,me dhimsen te gjithe ata emigrant shqiptar dhe ai popull cam atje qe per nje kafshat goje per femijet e tyre duhet te perbiejne dhe perballojne gjithqka.Prape pres te na e sjellesh anen tjeter te monedhes.
    do vij dhe koha kurre greket do marrin reston nga shqiptaret se si i thon"nuk munde te biere shi per gjithmon"

faji jone i par eshte qe kemi vene ne krye te shtetit politikan servila te europes dhe jo dashamires te atdheut,

se fundi keta te degjeneru i dhuruan grekut pjese te kufirit ujore !!
    edhe kete nuk e kuptova ??

mos ka ndonje me te informuar ne forum mbi kete çeshtje?

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Toni besoj se e kuptove pergjigjen time
    ishte pak e gjate por ..desha te te shpjegoja perse ata jane racista me ne ...
    une per vete nuk e ndjej edhe nese dikush shan shqiptaret para meje e mer pergjigjen ne vend .........

si e permendi dhe albela siper eshte faji i politikanve ..

se ne te vertet racizem te drejperdrejt eshte e veshtime me gjet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni007 : 27-03-2010 më 18:39

Faqja 11 prej 32 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •