La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Përtej shakasë, mendon vërtetë se është fati ai që ta sjellë të duhurën/të duhurin te dera? Unë për vete jo.
Jeshilët më kujtojnë bretkosat, duhet ti puthësh që të kthehen në princa. Sry por bretkosat më ngjallin neveri.
Princat e kuq më kujtojnë luçiferin, tepër i kuq për të qënë i kaltër :d
Të verdhët janë si kinezët, mall difektoz shumë.
Po qëndroj te e kaltra, meqë ajo është konvencionale. Në fakt do thoja pink, po i bie të ishte princ gay pastaj![]()
Elegance is an attitude.
[QUOTE=angelina o2;2653088]Përtej shakasë, mendon vërtetë se është fati ai që ta sjellë të duhurën/të duhurin te dera? Unë për vete jo.
Normal që jo dhe s'është kjo ajo që kam dashur të them !
Përtej shakasë, përtej gjithçkaje se di ose e ve ne dyshim të madh nese egziston vërtet "e duhura" (apo dicka e ngjashme) ?!! Nëse hedh nje shikim pas, shoh momente te bukura, premtime për "jete a vdekje" të shkërmoqura pastaj ne nje moment sa hap e mbyll sytë !
Pastaj vjen nje moment qe mesohesh ose pranon disa të hidhura të rrealitetit dhe vazhdon para ! Kur kujtoj sa idealist kam qenë, endërrimtar apo do ta quaja me nje krahasim: Si tek romantiku i fundit "Remark - Tre shokët > them me vete booooooo sa rende kam qenë.
Se di per ta thene ndryshe jam lemsh-fare (hahha), ndoshta eshte tipar i "Binjakëve" me duket (te gjithe na konsiderojne me karakter "dreqi" dhe me luhatje te vazhdueshme humori)
gjithcka eshte brenda teje. ti duhet vetem te zbulosh e te zgjedhesh.
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Mendoj qe secili qe pak "e lodh" koken te mendoj per lidhjen, ta paramendoj partnerin ideal, ne moment kur e takon dike ka gjase qe nese ne fillim e terheq -nganjeher "shpejton" ne vlersim dhe ja jep gjitha atributet e mira (qe i ka menduar me heret) ! Kjo eshte e rrezikshme. Duhet t'i dorzohemi faktorit kohe per ta njohur nje person dhe t'qendrojm me kembe ne toke para se t'kcejm ne konkluzione.
Fati i servir mundesite, sepse vijn ne menyra shume te quditshme nganjeher, me rendsi eshte t'provohen sapo t'kete diqka terheqse.
Kultura jone sociale ka ndryshuar, gjithashtu edhe menyra e te jetuarit. Mjafton te shohesh pak dekada me pare ne kulturen tone shqiptare, kur shumica e "zgjedhjeve te jetes" beheshin apo imponoheshin nga te tjere, dhe funksiononin. Ndersa sot e kesaj dite, kemi mundesine te zgjedhim vete, madje disa here, por shpesh nuk funksionojne. Kjo do te thote se nuk eshte "zgjedhja e jetes" problemi, por evolimi i kultures tone sociale e cila na lejon qe kete "zgjedhje te jetes" ta kthejme thjeshte ne nje aventure!
Ndryshuar për herë të fundit nga Boy : 12-05-2010 më 13:36
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
Krijoni Kontakt