Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Citim Postuar më parë nga Kaligula Lexo Postimin
    Jam dakord me ty në ç'do gërmë të mesazhit tënd por:

Ndodh që ana shpirtërore zhduket apo zbehet me kalimin e kohës dhe ashtu si ne një lojë kalamajsh, dicka "e rëndësishme" dikur mbaron sa hap e mbyll sytë. (e urrej monotoninë, më mërziten shpejt njerëzit) >

Ndoshta problemi jam unë !!!! Qesharake eeee, po bej monolog ........
    normale duke dit se dhe ne ndryshojm me kalimin e viteve
    kerkojm me teper nga vetja
    kemi prioritet dhe deshira te tjera
    po nqs ke gjet njeriun qe te plotson verte shpirterisht
    do dish ta bindesh qe te ndjeki ne deshirat e tua
    pa ren ne monotoni
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559

A mendoni se "zgjedhja e jetës", është në dorën tonë apo është thjesht fati që ta servir atë në mënyrat më abstrakte të mundshme ?!!!!!
    Të fatit? Dmth : princin e kaltër mbi kalë te pragu i derës ma dërgon mua fati? Interesante shumë. Po e stakoj trurin unë tani që e di se herët a vonë fati do mendojë për mua.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Të fatit? Dmth : princin e kaltër mbi kalë te pragu i derës ma dërgon mua fati? Interesante shumë. Po e stakoj trurin unë tani që e di se herët a vonë fati do mendojë për mua.
    Ku i dihet të ndodh si ajo përralla "Bukuroshja e fjetur" .......!

Kalon male e detra per te te shpëtuar nga "mallkimi" dhe me një puthje prish magjinë ............ (hahahahha)

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Ku i dihet të ndodh si ajo përralla "Bukuroshja e fjetur" .......!

Kalon male e detra per te te shpëtuar nga "mallkimi" dhe me një puthje prish magjinë ............ (hahahahha)
    Përtej shakasë, mendon vërtetë se është fati ai që ta sjellë të duhurën/të duhurin te dera? Unë për vete jo.

Citim Postuar më parë nga rony-d Lexo Postimin
    pse vetem t'kalter do ti lol...ka sa te dush princa jeshil, te kuq, te verdh etj
    Jeshilët më kujtojnë bretkosat, duhet ti puthësh që të kthehen në princa. Sry por bretkosat më ngjallin neveri.

Princat e kuq më kujtojnë luçiferin, tepër i kuq për të qënë i kaltër :d

Të verdhët janë si kinezët, mall difektoz shumë.

Po qëndroj te e kaltra, meqë ajo është konvencionale. Në fakt do thoja pink, po i bie të ishte princ gay pastaj
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    [QUOTE=angelina o2;2653088]Përtej shakasë, mendon vërtetë se është fati ai që ta sjellë të duhurën/të duhurin te dera? Unë për vete jo.

Normal që jo dhe s'është kjo ajo që kam dashur të them !
    Përtej shakasë, përtej gjithçkaje se di ose e ve ne dyshim të madh nese egziston vërtet "e duhura" (apo dicka e ngjashme) ?!! Nëse hedh nje shikim pas, shoh momente te bukura, premtime për "jete a vdekje" të shkërmoqura pastaj ne nje moment sa hap e mbyll sytë !

Pastaj vjen nje moment qe mesohesh ose pranon disa të hidhura të rrealitetit dhe vazhdon para ! Kur kujtoj sa idealist kam qenë, endërrimtar apo do ta quaja me nje krahasim: Si tek romantiku i fundit "Remark - Tre shokët > them me vete booooooo sa rende kam qenë.

Se di per ta thene ndryshe jam lemsh-fare (hahha), ndoshta eshte tipar i "Binjakëve" me duket (te gjithe na konsiderojne me karakter "dreqi" dhe me luhatje te vazhdueshme humori)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    gjithcka eshte brenda teje. ti duhet vetem te zbulosh e te zgjedhesh.
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar Maska e Jackvar
    Anëtarësuar
    19-03-2008
    Postime
    43
    Shpesh joshemi, ngaterrojmë pëlqimin e momentit me diçka më "të madhe", apo mundohemi të bindim veten që gjetëm atë që kishim kërkuar derisa koha te hap sytë dhe gjithcka kalove s'ishte veçse "aventura" e radhës ........

A mendoni se "zgjedhja e jetës", është në dorën tonë apo është thjesht fati që ta servir atë në mënyrat më abstrakte të mundshme ?!!!!!

Mendoj qe secili qe pak "e lodh" koken te mendoj per lidhjen, ta paramendoj partnerin ideal, ne moment kur e takon dike ka gjase qe nese ne fillim e terheq -nganjeher "shpejton" ne vlersim dhe ja jep gjitha atributet e mira (qe i ka menduar me heret) ! Kjo eshte e rrezikshme. Duhet t'i dorzohemi faktorit kohe per ta njohur nje person dhe t'qendrojm me kembe ne toke para se t'kcejm ne konkluzione.

Fati i servir mundesite, sepse vijn ne menyra shume te quditshme nganjeher, me rendsi eshte t'provohen sapo t'kete diqka terheqse.

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Kultura jone sociale ka ndryshuar, gjithashtu edhe menyra e te jetuarit. Mjafton te shohesh pak dekada me pare ne kulturen tone shqiptare, kur shumica e "zgjedhjeve te jetes" beheshin apo imponoheshin nga te tjere, dhe funksiononin. Ndersa sot e kesaj dite, kemi mundesine te zgjedhim vete, madje disa here, por shpesh nuk funksionojne. Kjo do te thote se nuk eshte "zgjedhja e jetes" problemi, por evolimi i kultures tone sociale e cila na lejon qe kete "zgjedhje te jetes" ta kthejme thjeshte ne nje aventure!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Boy : 12-05-2010 më 13:36
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •