Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266

Të gjesh atë që kishe kohë që e kërkoje .....

Shpesh joshemi, ngaterrojmë pëlqimin e momentit me diçka më "të madhe", apo mundohemi të bindim veten që gjetëm atë që kishim kërkuar derisa koha te hap sytë dhe gjithcka kalove s'ishte veçse "aventura" e radhës ........

A mendoni se "zgjedhja e jetës", është në dorën tonë apo është thjesht fati që ta servir atë në mënyrat më abstrakte të mundshme ?!!!!!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    fati te servir ty disa, ti je ai qe zgjedh. Ti je ai qe do i vesh piken mi i. Do i japesh drejtimin e duhur apo do e ndash aventuren me zgjedhjen e duhur. Pastaj, njeriu e ndjen kur Ai/ajo eshte The One. Si e ndjen ? Kjo eshte dicka tjeter.

p.s. Kaligula, I still like you.LoL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Per mua fati eshte decisiv ne "zgjedhjen e jetes "
    Se po mendove se do i njofesh njerzit i bie prit gomar te mbi bar ...

Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Per mua fati eshte decisiv ne "zgjedhjen e jetes "
    Se po mendove se do i njofesh njerzit i bie prit gomar te mbi bar ...
    Edhe pse te jap te drejte deri diku, është pak e "frikshme" kjo ! > Smendon keshtu ?

Të jetë rastësia ajo që të ofron "partnerin" ndërkohë që sheh "alabakë" (dështakë kurajozë) me "lule të sapo çelura" në krah, të pafajshme, të paditura, të brishta që eksperiencen e pare duhet ta kalojnë në këtë mënyrë (më duket se këtu e teprova me "shpirtin poetik" hahahahha_)

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Kaligula Lexo Postimin
    Shpesh joshemi, ngaterrojmë pëlqimin e momentit me diçka më "të madhe", apo mundohemi të bindim veten që gjetëm atë që kishim kërkuar derisa koha te hap sytë dhe gjithcka kalove s'ishte veçse "aventura" e radhës ........

A mendoni se "zgjedhja e jetës", është në dorën tonë apo është thjesht fati që ta servir atë në mënyrat më abstrakte të mundshme ?!!!!!
    Fati te ofron shume mundesira , varet sa i zoti je te besh zgjedhjen e duhur.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    fatin e bejme vete ne..eshte ne doren e cdokujt te beje zgjidhjen e duhur pastaj sa arrin ta beje eshte tjeter ceshtje
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Edhe pse te jap te drejte deri diku, është pak e "frikshme" kjo ! > Smendon keshtu ?

Të jetë rastësia ajo që të ofron "partnerin" ndërkohë që sheh "alabakë" (dështakë kurajozë) me "lule të sapo çelura" në krah, të pafajshme, të paditura, të brishta që eksperiencen e pare duhet ta kalojnë në këtë mënyrë (më duket se këtu e teprova me "shpirtin poetik" hahahahha_)

E frikshme pse ?

Alabaket me gjithe ato lule te bukura skan asnje lidhje me ceshtjen "zgjidhja e jetes " ne rastin qe ti permende ndodh qe alabaku ka lekun dhe lulja budallaqe e dashuruar pas lekut shkon si nje kone e ekspozohet me njerez te tille , kesaj do i thoja deshtim te qenies njerzore por aspak "zgjedhje te jetes " pastaj kam degjuar qe dhe njeriu ndonjeher e ben vet fatin

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304

teme e bukur ...
    me thene te drejten po te ishte gjithcka perfekte sdo na dukej aq e vecante apo jo ... gjithmone perfektja na duket ajo qe se kemi ... dhe nuk e vleresojme cfare kemi .. keshtu sjemi asnjehere te kenaqur ... por mbajme te pakten te gjalle ate iluzionin e perfektes ne vetvete .. qe nese do kishim cfare duam sdo ishte aq perfekte sa e "imagjinojme" ... cest la vie lol
    nuk eshte puna cfare zgjedhim .. POR PSE !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Enii : 26-03-2010 më 00:26

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718

normal qe zgjedhja e jetes esht ne dor tate
    po puna esht se do zgjedhesh ate ça fati te afron
    smund te zgjedhesh dik qe se njef
    sa per aventurat e radhes ske pse genjen veten iç
    esht tjeter aventura flirti dhe tjeter ndjenja
    nqs per aventur te terheq ana fizike ne ndjen te mungon ana shpirterore
    qe ta plotson veç njeriu i zemres
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Citim Postuar më parë nga Albela Lexo Postimin
    normal qe zgjedhja e jetes esht ne dor tate
    po puna esht se do zgjedhesh ate ça fati te afron
    smund te zgjedhesh dik qe se njef
    sa per aventurat e radhes ske pse genjen veten iç
    esht tjeter aventura flirti dhe tjeter ndjenja
    nqs per aventur te terheq ana fizike ne ndjen te mungon ana shpirterore
    qe ta plotson veç njeriu i zemres
    Jam dakord me ty në ç'do gërmë të mesazhit tënd por:

Ndodh që ana shpirtërore zhduket apo zbehet me kalimin e kohës dhe ashtu si ne një lojë kalamajsh, dicka "e rëndësishme" dikur mbaron sa hap e mbyll sytë. (e urrej monotoninë, më mërziten shpejt njerëzit) >

Ndoshta problemi jam unë !!!! Qesharake eeee, po bej monolog ........

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •