Postuar më parë nga
torrkerry
Ti zakonisht nuk lexon çfarë shkruajnë ata që debatojnë me ty! E nëse e lexon nuk e kupton!
Ti mjekesia ke shkruar dhe jo unë:Ne faktne islam nuk ka liri mendimi dhe veprimi dhe liri zgjedhje kur perdoret per keq, islami e kanalizon lirine vetem tek e mira.
Unë të kam përgjigjur se në qoftë në fakt në Islam nuk ka liri mendimi dhe veprimi dhe liri zgjedhje, sepse liria mendimi dhe veprimi dhe zgjedhje është ajo që e përkufizon natyrën tonë njerëzore,atëherë, sipas teje, jo sipas meje sepse unë e di mirë se Hyji ju ka krijuar edhe ju myslymanë në imaxhin dhe në përngjasimin e Tij,, sipas teje në islam nuk ka njerëz, dhe,këtë e shtoj unë,
mënyra çnjerëzore me të cilën, për shembull osmanet kanë sunduar vendin tonë është një provë (lexo jo trillime...por diçka nga ditarët e oborrtarëve që e ndiqnin Sultanin në fushatat e tyre në Shqipëri në temë Korrespondenza Murati/Skenderbeu në Komunitetin Katolik).
PËR SA I PËRKET PEDOFILI NË KISHË, JAM DUKE PËRKTHYER JO TRILLIMET E TUA, POR NJË RAPORT TË OKB, NË TË CILIN THUHET SE ÇDO VEND I BOTËS NUK ËSHTË I LIRË NGA KY KRIMË, DHE VENDET MYSLYMANË NUK JANË TË PREKUR NGA KY KRIM[ MË PAK SE VENDET AHSTUQUAJTUR TEË kRISHTERË. sHQAROHET EDHE SE NUK KA NJË KATEGORI NJERESH KREJT TË PAFAISHME, PËRKUNDRAZI KATEGORI E HOXHALLARËVE ËSHTË MË E PREKUR NGA KY KRIMË SE KLERI KATOLIK.
Mbylle gojë për këtë, nëse je inteligjent(e): E di: "Djalli e bën enën, dhe e harron kapakun!".
Per te gjithë ata që dëshirojnë të shfrytëzojnë mangësinë e djallit, ju përkujtoj që sot keni internetin...Mjafon që në Google do të shkruani SPOSE BAMBINE, IMAM-PEDOFILIE...Për dashurinë ndaj të vërtetës!
Por më vjen keq për ty, mjekesia. Je si një plehërisht, që e mbedh çdo llojë mbeturinash! Duke i harruar vetëm ato të shtëpisë tënde...Pra ku banon?
Me nderime.
Torrkerry
Krijoni Kontakt