Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 55 prej 55
    i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Se kuptoj !!!!!!!!!!!!!!!!1

Si mund të mashtrosh dikë që do ta kesh në krah ?! (nese do ta kesh ne krah minimumi eshte pelqimi)
    Mund te jesh me i dashur dhe kjo eshte normale, apo jo ?!
    I vjen fundi, ai thjesht vjen, nese vjen dhe ske ci ben !

Perfundimi qenka ai/ajo mashtroi ?!!!!!!!!!!!!!! (pse, sepse perfundoi ? Spese u bene shume premtime apo sepse kujtohen momentet apo sakrificat qe te dy bene ! Me besoni kam kaluar "Shume" po e ve ne thonjza per te qene modest, por kurre nuk fajesoj njeri ! "Shit hapens" thone Amerikanet)

Bo gjerat jane me te thjeshta se sa i bejme ne ndonjehere !

"Njrezit janë të prirur te besojnë më tepër një genjeshter te madhe se sa nje te vertete te vogel"

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Kaligula

Varet sesa e don tjetrin, varet sa kohe keni bashke , jo se ai/ajo e ha genjeshtren , vetem se shpreson qe ky person do ndryshoje , do e njohi me mire dhe do dije ta vlersoj ate qe do te kete ne krah.

Shpresa vdes e fundit
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Kaligula
    Anëtarësuar
    30-09-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    266
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Kaligula

Varet sesa e don tjetrin, varet sa kohe keni bashke , jo se ai/ajo e ha genjeshtren , vetem se shpreson qe ky person do ndryshoje , do e njohi me mire dhe do dije ta vlersoj ate qe do te kete ne krah.

Shpresa vdes e fundit
    Ok po e them me më pak fjalë !

Ajo qe doja te thoja është që ska asgje të gënjeshtërt në dy persona që duan të jenë bashkë !

Ajo kthehet në gënjeshtër në momentin që një histori mbaron sepse dikush del me i lënduar ! > Pra të gjemë një fajtor, një mashtrues ............

"Njeriu vdes i fundit"

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Perse njerzve ju pelqen te mashtrojne?

A mund te ndryshojne keta persona?

Perse dikush duhet te luaje me ndjenjat e tjetrit vetem e vetem qe te kenaqet egoja e tij?

Varet nga menyra ku jane rritur dhe cfare edukate kane marre.
    Sa per ndryshimin, nqs duan me gjithe mend e bejne, nqs jo nuk ke ctu besh.
    Keta jane njerez qe luajne me ndjenjat e tjetrit, ndoshta mendojne, keshtu eshte me mire.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    dhe une pikerisht kete po them...qe te gjithe e kuptojme por vazhdojme te genjejme veten...ne kete rast ja kemi vete fajin vetes, jemi ne qe zgjedhim ke duam qe te na qendroje prane, shpesh here dashuria na verbon syte dhe kerkojme tek dikush ate qe ai/ajo nuk eshte ne te vertete..
    e kam thene dhe me lart ne nje shkrim tjeter, per mua mashtrimi eshte semundje dhe ai qe mashtron nuk eshte ne gjedje te kuptoje qe po gabon, ne mendjen e tij/saj nuk e koncepton, nuk arrin ta kuptoje qe ajo qe ben lendon partnerin,por ne po, ne e kuptojme qe po na landon dhe atehere eshte ne doren tone te bejme ndryshimin..
    Ndergjegjsimi per gabimin e bere eshte hapi i pare drejt shpetimit -Seneka...Ju nuk e keni te veshtire ta hidhni kete hap per aq kohe sa nuk jeni te dashuruara,por ama e djallosni kur bini ne dashuri,duke bere dy hapa mbrapa -Lenini...Eshte e bukur dhe e rralle ndjenja juaj por juve ju vret dhe ne na ben "vrases" -shoku tanku : )

Per mashtrimin shume dakord me ty,e kam shkruar edhe une pak me siper,ndoshta mbas teje por pa lexuar shkrimin tend.
    Me pelqen arsyetimi yt,maryp..mekat,qe nuk do te mundeni kurre ta vini ne zbatim ne jeten reale sepse ne momentin qe do ta beni nje gje te tille,do te humbisni edhe ndjeshmerine(origjinalitetin)tuaj..

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •