e meritojne humbjen
puplat do u fluturojne se shpejti, me dominic dhe te gjithe bling blinget
e meritojne humbjen
puplat do u fluturojne se shpejti, me dominic dhe te gjithe bling blinget
gooooooooooooooooooooooollll
me sa veshtiresi linden![]()
--më vjen keq shumë Gilangji - e keni mundësinë ta shikoni francen(franquzat) vetem në 3 ndeshjet e para te kualifikimeve dhe ata do ta percjellin Kampionatin nga TV .
Sa keq për Tifozat e franquzave--ju përshëndes dhe mos më kundershtoni se ju kam treguar qysh në Prill perfundimin!!!!!!!
Përshëndetje F.SH
E nisen me sumce kete boteror.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
trajneri ka fajet e tij
po te bojkotosh stervitjen ne boteror me duket skandal
une te isha president federate i kisha perjashtu te gjithe
JO SEKS PARA MARTESE
Domenekun duhet hudhur nga kulla e aifelit.
Si nuk u mbushen mend keta francezet!!!
Domenech qemoti kishte humbur autoritetin. Gabimi eshte i federates franceze e cila qe pas KB 2006 duhej t'a kishte verejtur kete. Kane humbur 4 vite. Gjithsesi, ajo qe bene lojtaret duke bojkotuar strevitjen ishte skandali i Mijevjecarit. Bojkoti me i pakuptimte ne historine e njerezimit. Anelka e ka fyer ne menyre te tmerrshme trjanerin Domenech, dmth te gjithe shoket e tij jane dakord qe trajneri duhet share kur nxjerr dike jashte loje. Nuk e di... Une do i beja Laurent Blac-ut nje pyetje: Ku po shkon? A e meritojne ata lojtare te vazhdojne karrieren e tyre ne kombetare? Biles edhe klubet tek te cilat luajne ata lojtare duhet te mendohen mire para se te ulin ne stolin e rezervave ne rast se ata nuk jane ne forme. Absurde... Ky eshte nje problem i madh. Jo vetem federata franceze por edhe FIFA sebashku me UEFA duhet t'a marrin me seriozisht kete skandal...TURP
Rruge te mbare Frances.
Djemte E Bashkuar Anetar Te Ideve Komuniste
Ky vit është i joni !
Alles les bleus
Krijoni Kontakt