Thjesht kliko atje ku do, ku te intereson, se ku e di mire njeriu.
Këtu ka forume shumë të mirë, por ata që merren me politikën shqiptare, nuk i lexoj pothuajse fare. I vizitoj shumë rrallë. Forumet e politikës, përveç përçarjes mes shqiptarëve, nuk shërbejnë për asgjë tjetër.
une mendoj ndryshe Bato se politika nuk perqan shqiptaret por jane ata qe udheheqin me politiken pra me nje fjale zyrtaret ne pergjithesi qe po i sjellin vendeve tona jo te mira qe nuk i qojne proqeset perpara por thene shkurt ju intereson vetem vetja familja dhe te afermit qe kane perreth e sa per shtetin ka kohe e sa per te papunet te varferit ata qe skane kulmin mbi koke ..,
Mendoj qe më normalja eshte te lexohet me shume nga njerzit nenforumi "Tema e shtypit të ditës"
Une personalisht do rendisja:
1 Shkenca dhe jeta
2 Informatikë dhe Internet
3 Futbolli
mirë. leximi bëhet dy farësh. ndonjë forum e lexon pse je i mishëruar, ndërsa ndonjë tjetër, ndoshta për të parë "ku jemi"!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Nënforumi musliman dhe toleranca fetare janë më të lexuarit dhe më aktiv ngase shumica e antarëve jan të regjistruar enkas për religjion e cila është shëndruar në një monotoni të bezdishme e me këtë ia u bëj të ditur se FSH është forum për shqipe e jo për njerëz të cilët luajnë rolin e misionerëve "ekstremist" fetar (më shumë e kam fjalën për nenforumin mysliman)
Krijoni Kontakt