Edhe njehere po te them (edhe pse e di qe do te jet pa efekt te deshiruar ... ) per dallim prej teje une jam profesionalist ne fushen e teknologjise informative. Para se te krijoj ndonje opinion, une i analizoj ceshtjet shum holl, ne profesionin tim nuk kam laverdi prej debimit te pa arsyeshem te ndonje platfrome apo produkti. Perkundrazi sa me shum platforma qe i adoptoj aq me mire per mua (kam me shum vegla per pune). Linux e dua privatisht, kontriboj privatisht dhe e perdori edhe ne pune, Windows-in, meh, si sistem operativ nuk jam i impresionuar, si platforme per pune dhe programim e konsideroj si bukur te pjekur dhe te lehte per perdorim. Android dhe Blackberry i konsideroj si produkte qe ofrojne mundesi te programimit dhe e "encourage" krijimtarine duke ofruar mjete dhe mundesi te publikimit (edhe pse programet qe i krijoj une jan vetem per perdorim nga ana e kompanise ku punoj).
Ne RND tonen, kemi iPhone, macbook pro, Blackberry, Motorolla etj. Te gjitha keto i kemi testuar ne hollesi. Perderisa ty si cdo fanboy te zakonshem nuk ka asgje qe mundet me ta nderru mendjen se iPhone eshte "telefoni me i mire ne bote". Mua nuk ka se si te me duket e pranueshme qe dikush tjeter te kufizoj se cmund te bej me pajisjen time, e as te me bind se duhet paguar $100 per ta nderruar baterin?? Bashkangjitja kesaj cmimin joreal, perfomansat subpar, hipokrizine e prodhuesit (eliminimi i aplikacioneve per shkak se kan foto nudo, ndersa playboy mund te rrij pa problem) ndrushimi i rregullave te appstore ore e cas sipas qejfeve te Jobsit, etj, etj
Krijoni Kontakt