Postuar më parë nga WALCHIRIA Ti sje ai cuni , ai se beri prove , keshtu qe sdo e marrim vesh the end of the story kjo tip story pa end e ka lezetin. quhet: nje cast i vjedhur
imagine there's no countries... nje fjale, nje kuptim... :))))
Po me bon pershtypje pamjet qe po shikoj ke Vizion+,ngjarjet qe po ndodhin kto dite ne Tirane
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga gloreta Uji me gaz, ku e gjen gazin valle, mos eshte Na ? ky uji mineral po merr kot se i ka ikur shushupeta me pushime, po vec te kthehet ajo po nje nje per kam per ti thene se c'ben ky harrakati
Postuar më parë nga gloreta Uji me gaz, ku e gjen gazin valle, mos eshte Na ? gazin une e gjej ne postimet tuaj
Postuar më parë nga Marya ky uji mineral po merr kot se i ka ikur shushupeta me pushime, po vec te kthehet ajo po nje nje per kam per ti thene se c'ben ky harrakati ChuChu ka punet e saj, une te miat. pastaj ajo nuk para i pelqen spiunlleqet lexova para ca ditesh.
Postuar më parë nga uj me gaz ChuChu ka punet e saj, une te miat. pastaj ajo nuk para i pelqen spiunlleqet lexova para ca ditesh. shi dreqi u be serioz menjehere te preka ne tela me sa shoh, s'po e kuptoke me shakane
Postuar më parë nga Linda5 Po me bon pershtypje pamjet qe po shikoj ke Vizion+,ngjarjet qe po ndodhin kto dite ne Tirane Kurse mua me ben pershtypje Vizion plus, ngeci
Postuar më parë nga Marya shi dreqi u be serioz menjehere te preka ne tela me sa shoh, s'po e kuptoke me shakane shakaja nga ndryshimi i ritmit rron. po ke te drejte: me ChuChu-n i mbaj serioze muhabetet.
Postuar më parë nga Marya ky uji mineral po merr kot se i ka ikur shushupeta me pushime, po vec te kthehet ajo po nje nje per kam per ti thene se c'ben ky harrakati Cben cben kur e pi te dobeson, pi me mire 60 shishe
Postuar më parë nga gloreta Kurse mua me ben pershtypje Vizion plus, ngeci E mir se po shkoj ke ballkoni dhe ta luj un antenen,qe ta kapi..........Vizionin
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt