Close
Faqja 54 prej 181 FillimFillim ... 444525354555664104154 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 1807
    Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Na vdiqe ti me cokollata,lule,fantasy..............
    Apropo: sot do pi ilac gjumi qe te shof ty ne enderr,po s'doli gje sot neser prap.
    Kam ble disa pako lol...
    ti je sick hahaha

me beri pershtypje sot sa po pertoj te dal ... ja dhe nja 1 ore sa te marr veten nga gjumi mbreme

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    qe nuk rrikam dot pa ju

edhe nje gje tjeter
    nje shoqe me thote a ma jep pak telefonin tend sa te flas pak me tim shoq , sa ti them dicka se une nuk para kam shume kredit.
    Ok i them dhe i a jap, kur fillon ajo dhe flet per shtate pale qefe per 20 minuta me rradhe, une kollitesha qe ta kuptonte qe po e tepronte , por ajo me thoshte
    ke te fala shume nga im shoq dhe me thote qe je shume xhentile
    Flm i thosha me ngerdheshje , derisa me ne fund arrita ti a merrja tel nga duartl
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    qe nuk rrikam dot pa ju

edhe nje gje tjeter
    nje shoqe me thote a ma jep pak telefonin tend sa te flas pak me tim shoq , sa ti them dicka se une nuk para kam shume kredit.
    Ok i them dhe i a jap, kur fillon ajo dhe flet per shtate pale qefe per 20 minuta me rradhe, une kollitesha qe ta kuptonte qe po e tepronte , por ajo me thoshte
    Flm i thosha me ngerdheshje , derisa me ne fund arrita ti a merrja tel nga duartl
    Qenke koplet axhami.Ke koleg dhe jo shok!
    Ben ironi idiote ti paguan leket.
    Ku jeton ti pash zotin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    ve bast qe ka qene shoqe shqiptare.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Kinney Lexo Postimin
    ve bast qe ka qene shoqe shqiptare.
    Besoj dhe une...

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Qenke koplet axhami.Ke koleg dhe jo shok!
    Ben ironi idiote ti paguan leket.
    Ku jeton ti pash zotin!
    Diku ne perendim

pastaj telefoni i punes ishte , firma paguan , por eshte linje ne emrin tim dhe nuk dua te abuzoj me apelet

e di qe nuk do me besoni per cfare do tju them ,por jam shum e gezuar sepse shpetova dike

Perpara pallatit tim rron nje plake mbi te 80 , gjithmon bisedonim dhe me qante hallin se jetonte vetem , e shikoja qe c'do dite shetiste qenin, ndersa kishte dy dite qe nuk po e shikoja me , zakonisht kur largoheshe me thoshte ku do shkonte , kur shkon ne spital , ndersa kishte dy dite qe nuk po e shikoja.
    Dritaret e shtepise te mbyllura , them ta marr ne tel nuk pergjigjet, i bie disa here prap nuk pergjigjet, i afrohem shtepise degjoj qe qeni ishte brenda.
    Nje te marre policine ne tel dhe e hapin shtepine e plakes dhe e gjejne brenda gjysem te vdekur ne nje kolltuk dhe prane saje nje sasi kutishe ilacesh boshe , erdhen pastaj ata te urgjences dhe e cuan ne spital.

nuk i lej komshinjte te vdesin jo........
    te shkretet ata qe me kane komshinj
    Imagjinoni nje te moshuar te marre vendimin te vrase vetveten duhet te kete qene me te vertete ne nje depresion te thelle
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 19-04-2010 më 15:07
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    sot me beri pershtypje gjithe ai diell une prap me xhakete ,puppujam plak me duket

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Sme ka marr burri ne tel
    Me ka ber jasht mase pershtypje ....

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    qe nuk rrikam dot pa ju:-)

edhe nje gje tjeter

Shume veta e zhfrytezojne bukur miresin e nje personi.
    Eshte talent , nuk e posedon cdo njeri
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Diku ne perendim

pastaj telefoni i punes ishte , firma paguan , por eshte linje ne emrin tim dhe nuk dua te abuzoj me apelet

e di qe nuk do me besoni per cfare do tju them ,por jam shum e gezuar sepse shpetova dike

Perpara pallatit tim rron nje plake mbi te 80 , gjithmon bisedonim dhe me qante hallin se jetonte vetem , e shikoja qe c'do dite shetiste qenin, ndersa kishte dy dite qe nuk po e shikoja me , zakonisht kur largoheshe me thoshte ku do shkonte , kur shkon ne spital , ndersa kishte dy dite qe nuk po e shikoja.
    Dritaret e shtepise te mbyllura , them ta marr ne tel nuk pergjigjet, i bie disa here prap nuk pergjigjet, i afrohem shtepise degjoj qe qeni ishte brenda.
    Nje te marre policine ne tel dhe e hapin shtepine e plakes dhe e gjejne brenda gjysem te vdekur ne nje kolltuk dhe prane saje nje sasi kutishe ilacesh boshe , erdhen pastaj ata te urgjences dhe e cuan ne spital.

nuk i lej komshinjte te vdesin jo........
    te shkretet ata qe me kane komshinj
    Imagjinoni nje te moshuar te marre vendimin te vrase vetveten duhet te kete qene me te vertete ne nje depresion te thelle
    Besoj testamentin ta ka lene ty,ta deshiroj te pakten!
    Kush kujdeset per qenin aktualisht?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •