me beri pershtypjes e ja paskam filluar te flase kinesce pa vetedije hahahaha
me beri pershtypjes e ja paskam filluar te flase kinesce pa vetedije hahahaha
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Pak me pare u zgjova dhe prape me vjen gjume.
Shoqa ime indjane me thoshte sot sa shume do qe te vi ne plazh kte fundjave me mua sepse eshte shume e bardh dhe do qe te mari ngjyr...eshte bere si ghost thalol mezi sa kam mbajtur te qeshuren. Indjanja ankohet per lekure te bardh....ajo e ka lekuren nja 5 tones me te erret nga un. Nefakt un sa gjysme asaj te jem e erret do gezohesha
Eh dite me shume pershtypje sot. Kan ndodh ca gjera qe thoni ju shume interesante, por nuk do ti them te gjitha![]()
lajmet qe lexoj gjate rruges derisa vete ne pune
kishin kapur nja kamikaz irakian qe kishte moshe vetem 10 vjec, bo sa te pjekur para kohe jane femijet atje............apo i pjekin para kohe
dhe nje tjeter lajm
dy gjermane ne aeroportin e londres kishin dashur te kalonin maman e tyre 92 vjecare qe kishte vdekur nje dite me pare , donin ta kalonin me karroce invalidi duke u hequr sikur ishte gjalle , i kishin vene edhe syze dielli, vetem qe te mes pagonin transportin si e vdekur , qenka shume shtrenjte
ku vete imagjinata e njerezve![]()
Cme beri pershtypje ? Po ja u cova ne mengjes dhe e kam zakon te hap grilat e dhomes se ndenjes , po aty kam ballkonin dhe Isha vetem me underwear se elbete kati fundit komshi skam perball , kur cte shof nje burre ne ballkonin tim , shyqyr qe perdja seshte transparente se do kisha len nam . Tashi duhet me u rujt sa kohe te Jene keta puntoret verdall pppppfffff
dhe nje tjeter lajm
dy gjermane ne aeroportin e londres kishin dashur te kalonin maman e tyre 92 vjecare qe kishte vdekur nje dite me pare , donin ta kalonin me karroce invalidi duke u hequr sikur ishte gjalle , i kishin vene edhe syze dielli , vetem qe te mes pagonin transportin si e vdekur , qenka shume shtrenjte
ku vete imagjinata e njerezve
Se di ca te bej te qesh apo te ngre vetullen lol disturbing por shume funny![]()
qe jom cu nja 100 her se mer nji shoqe mer nji shoqe tjeter dhe ja tani cu qy ne oren 12 i her pushim dhe nuk te lejn rehat![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
qe jam zgjuar ne ora 11:30 min...per t'u cuditur dhe s'e kishte mendjen te me dele gjumi mos te me kishte zgjuar djali xhaxhit....katatsrof me kete gjumin hah
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt