Parada qe u organizua ne Chicago per fitoren e Stanley Cup. I loveeeeee Chicago dhe keshtu ndiheshin edhe ata te tjeret gjersa ju binte te fiket nga vapa sot.![]()
Me beri pershtypje fakti qe qenka mbushur forumi me anetare te ri, po me duket sikur jam ne terren te pa njohur![]()
po me ben pershtypje edhe mua forumi kemi nevoje per perkthyes qe ktej e tutje of
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
elenkeeee, ajde ce te perkthej une car te duash tia. do me besh nje sallate pastaja?
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
deri tani asgje e cuditshme.........pa pershtypje iku dita
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
vallai zigi-zigi-jalla, mos mjep rep se do mzhdukesh repin e i shoqes qe as e imagjino gjalle mbote sa shum i ka hap kraht per i shtrengim. ene e kom shoqe qi vallai e du fort se osh ene e pashme dreqi, ja vle me e provu iher gru me gru, allahu i modh mka dhone liri, jepi ti nazlije mka thone se per ty e kom rrugullu planetin.
ene kjo helena ktu ma nolt ma kish ngop i rep tmire, ja bofte allahu kabull jarebi.
cer mka bo pershtypje knej ka darka? nji mer, ta thom nven: tu hanger e tu pi rehat me zotin, burri merr i pirun ene e lsho pertoke. pa merre icik nazlije, se mra piruni pa dashje. ene une e shkreta u ula me e mor po helbete, me i pozicion tkeq, kupto ti? ene nji tu ngrit burri e tma mshtill i shpull mollaqeve, paf! cer ke mer pis? skom gjo jo, vec kujdes se je tu mu trash si shume kto koht e funit, ene vallai kam per t'da, pranej merr masa. qyqa, duhet me fillu akrobacine a si e ka emrin ajo qi bo shushuja, se ate e kemi si miss qi i rrine fustonet njit mas trupit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Plot : 11-06-2010 më 15:49
Krijoni Kontakt