Close
Faqja 173 prej 181 FillimFillim ... 73123163171172173174175 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,721 deri 1,730 prej 1807
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar më parë nga ooooo Lexo Postimin
    ma kane blloku ftyrlibrin qe ju bllokofte firoma ktyne
    po qellin e kena hap ama hihihi

po kpucet me c'rast mi, apo te eci shkusia funit

syltiash a sup o tu u bo ai pilafi jot ta morrrim vesh ihere hahahaha
    she she kjo! si mi ta kon blloku ftyrin qi u bllokofshin ntajare u bllokofshin cpaskan qone kshu!

shif tash cer mboni vaki sot:
    hala s'isha ngrit mir ka shtrati kur m'bi zilja. mshkoi menja iher ke burri po mrome isha "clean" se nuk e pata thirr dashnorin, ene isha mrregull. hajt mo u cova si plakat ene hapa deren. perpara mrrijte i gallof, i komshi imi. ene shif cer mthote: nazlije, mrom tkom pa n'onderr, ene tkom pa keq, vallai tu bo dashni. ene cer do me thon ti me kte? jo hic mtha, po puna osh se mke kafshu keq, ene kom ardh me u anku. hik mer klluf anej, ene dojsha me myll deren. kur garipi, tak! ia fut komen deres ene mla me dere e me goje hapte. ene masanej, vallai thirra policine se e pashe qi miku na ish ngref me menje tkeqe.

po ho ti mi albela, pa na kno icik cer do me thon kjo? ene mos mthuj qi osh faji im qi jom kaq e bukur e ju dal n'onderr popllit.

shinim: o shushuje, si mi sma vare ti, tkom lone i shinim ma nolt, merr mi goc mtel merr, merr se kom habere t'reja, jom tu nda burrin, vallai ke per tu knoq kur tbojm muhabet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Plot : 11-06-2010 më 10:21

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2010
    Postime
    77
    Kjo Epikada, qe e paska mor me vrull t'modh forumin

Ene daje menjen per shkronjat, se i hallakate robt !

ღ♥ aNtipatrea ♥ღ Maska e Albela
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    mEs iLuzionesh te hUmbura
    Postime
    2,718
    Citim Postuar më parë nga Plot Lexo Postimin
    she she kjo! si mi ta kon blloku ftyrin qi u bllokofshin ntajare u bllokofshin cpaskan qone kshu!

shif tash cer mboni vaki sot:
    hala s'isha ngrit mir ka shtrati kur m'bi zilja. mshkoi menja iher ke burri po mrome isha "clean" se nuk e pata thirr dashnorin, ene isha mrregull. hajt mo u cova si plakat ene hapa deren. perpara mrrijte i gallof, i komshi imi. ene shif cer mthote: nazlije, mrom tkom pa n'onderr, ene tkom pa keq, vallai tu bo dashni. ene cer do me thon ti me kte? jo hic mtha, po puna osh se mke kafshu keq, ene kom ardh me u anku. hik mer klluf anej, ene dojsha me myll deren. kur garipi, tak! ia fut komen deres ene mla me dere e me goje hapte. ene masanej, vallai thirra policine se e pashe qi miku na ish ngref me menje tkeqe.

po ho ti mi, albela, pa na kno icik cer do me thon kjo? ene mos mthuj qi osh faji im qi jom kaq e bukur e ju dal n'onderr popllit.

shinim: o shushuje, si mi sma vare ti, tkom lone i shinim ma nolt, merr mi goc mtel merr, merr se kom lajme t'reja, jom tu nda burrin, vallai ke per tu knoq kur tbojm muhabet.
    o ty ta kenoft hoxha mi nazlije
    bej shyqyr qe je e bukur se po te padiste boti per kallje date
    La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
    sur tout quand elle a
    le Diable au corps...
    ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar më parë nga Plot Lexo Postimin

shinim: o shushuje, si mi sma vare ti, tkom lone i shinim ma nolt, merr mi goc mtel merr, merr se kom lajme t'reja, jom tu nda burrin, vallai ke per tu knoq kur tbojm muhabet.
    Plloqeee amore mia se s'te kisha lexu. Aman mi Plloqe se dhe une kam plot me t'rrefy po ja prit te kthehem ne shtepi iher e pastaj flasim me nge. Sot jam tuj dale pllazheve te kallifornise, me shif cik ne google street view live se do ta bej me dore. Ajo pa bikini do jem une.

Plloqe... c'eshte dhe ky Zigi nje cun horr.... gjithmone ngeli tuj u fut mes meje e teje. Jepi nje ulerime qe te iki me vrap.

Ika se po me pret nje shoqe te ikim per kafe. Mengjes ketej ala Plloqe....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-06-2010
    Postime
    117
    Citim Postuar më parë nga Zigzag Lexo Postimin
    Kjo Epikada, qe e paska mor me vrull t'modh forumin

Ene daje menjen per shkronjat, se i hallakate robt !

ha ha ha ha E PO BEJE SULM KETU NE FORUM HE KE INAT TI

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    kush o boti mi? amon mer folni icik ngjuhe letrare se spo ju kuptojn robte.
    vallai qi jom e bukur jom, ksajt ske ci bo.
    mka bo pershtpje edhe i gjo tjeter po iher tjeter, ka darka.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar më parë nga ChuChu Lexo Postimin
    Plloqeee amore mia se s'te kisha lexu. Aman mi Plloqe se dhe une kam plot me t'rrefy po ja prit te kthehem ne shtepi iher e pastaj flasim me nge. Sot jam tuj dale pllazheve te kallifornise, me shif cik ne google street view live se do ta bej me dore. Ajo pa bikini do jem une.

Plloqe... c'eshte dhe ky Zigi nje cun horr.... gjithmone ngeli tuj u fut mes meje e teje. Jepi nje ulerime qe te iki me vrap.

Ika se po me pret nje shoqe te ikim per kafe. Mengjes ketej ala Plloqe....
    o zigi o rrugac, cer do ti mer cun, a se sheh qi un e shushuja lujm me i porte? ik mer cun anej, njele tu mgjujt, jom e martu mer ti, prit iher ta daj ene masanej ta boj i fishkllime.

shushuje, a sikur t'isha ene un aty me ty e tdilshim iher topless te dyja, vallai gjith plazhi tu majt frymen. merre i kiss mi se ta bo zoti mare ta bo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Plot : 11-06-2010 më 10:42

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Kjo plotja,shume qarte koka hahahaha.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Me kane bere pershtypje disa njerez , asozial per mua ngelin gjithmon ata/ato njerez qe denkvermögen e kane zero .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Me kane bere pershtypje disa njerez , asozial per mua ngelin gjithmon ata/ato njerez qe denkvermögen e kane zero .
    Keshtu shqip-shqip si perkthehet?
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •