Close
Faqja 152 prej 181 FillimFillim ... 52102142150151152153154162 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,511 deri 1,520 prej 1807
    Para_Siempre
    Anëtarësuar
    20-02-2010
    Postime
    99
    Tel qe me ben qe ne mengjes , pas disa tel qe me ben firma e internetit per linje me te lir , sot mora kurajon ti coja ne te ..... , me lodhen un duke ju then sjam e interesuar e ai vazhdonte , slash excuse pa provuar , deri tek e fundit me falni zoteri po me qan femija , opo sdonte tja dinte sot ja perplasa ne fytyr e i thash me lodhe do mbaje kete qe kam , dont call my anymore all pay even more vec mos te degjoj zerin tend
    Shake it , but dont brake it .

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Moj, s'je e martuar ti?! Qysh ti dergojne lulet ne shtepi ty? Te pritka dhe ne Velipoje pa le. E dinte ky shoku qe je e martuar?
    Te kishte dal burri im te dera te priste lulet, do kishte plas lufte e trete boterore.
    O mia une nje gje se kutoj me ty pse fut hundes ne gjera personale edhe meresh me burrat e botes
    edhe ju jep shkak edhe te tjerve te llomotisin...
    mia nuk jam rritur ne fshat qe mos kem te drejta te kem nje shok feminije edhe burin se kam nga skrapari e kam Korcar!
    pervec sexit ne mendjen tende kalon ndonje mendim tjeter?
    Sa per pushimet je e ftuar edhe ti po deshe te te ike kurioziteti per burrin tim
    po kujdes se e kam shume te bukur edhe femrat bien shume kollaj ne dashuri me te.......
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    helen helen helen te pelqyen lulet eeeeeee
    ok ok sma mori mendja se do me harroje vetem per nje tufe lule
    jo mo ku te haron helena ty
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    O mia une nje gje se kutoj me ty pse fut hundes ne gjera personale edhe meresh me burrat e botes
    edhe ju jep shkak edhe te tjerve te llomotisin...
    mia nuk jam rritur ne fshat qe mos kem te drejta te kem nje shok feminije edhe burin se kam nga skrapari e kam Korcar!
    pervec sexit ne mendjen tende kalon ndonje mendim tjeter?
    Sa per pushimet je e ftuar edhe ti po deshe te te ike kurioziteti per burrin tim
    po kujdes se e kam shume te bukur edhe femrat bien shume kollaj ne dashuri me te.......
    Helen nuk ke pse e merr me te perpjete. Nuk te shava ty dhe burrin tend, por me beri pershtypje guximi i shokut qe te sjell lule ne shtepi. Shok eshte normale te kesh e ti takosh, por jo Korcar ta kesh ti burrin, por dhe Amerikan prape do e grryente cik perbrenda.
    Si te duken Skrapallinjte ty mi? Burri im eshte rrit ne Tirane. Origjinen e ka andej sa per dijeni.
    Se kam une mendjen te seksi e cove ti atje. Une u nisa vetem nga fakti qe mashkulli Shqiptar nuk para i toleron keto gjera. Lum si ti qe e paske tolerant.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 04-06-2010 më 16:01

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Sot me beri pershtypje njera ne forum, lexo e lexo, sikur po tjerrin lesh per triko.

As qe merret vesh kush eshte e martuar kush jo.U be forumi lemsh.

Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    Sot me beri pershtypje njera ne forum, lexo e lexo, sikur po tjerrin lesh per triko.

As qe merret vesh kush eshte e martuar kush jo.U be forumi lemsh.
    hahaha ate thuaj se dime edhe kush ka dashnor e kush jo
    po ti me qe ra fjale e martume je ?

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Helen nuk ke pse e merr me te perpjete. Nuk te shava ty dhe burrin tend, por me beri pershtypje guximi i shokut qe te sjell lule ne shtepi. Shok eshte normale te kesh e ti takosh, por jo Korcar ta kesh ti burrin, por dhe Amerikan prape do e grryente cik perbrenda.
    Si te duken Skrapallinjte ty mi? Burri im eshte rrit ne Tirane. Origjinen e ka andej sa per dijeni.
    Se kam une mendjen te seksi e cove ti atje. Une u nisa vetem nga fakti qe mashkulli Shqiptar nuk para i toleron keto gjera. Lum si ti qe e paske tolerant.
    Mia nuk ka pse te te bej kaq pershtypje guximi
    edhe te lutem shume mos me fol mua sikur me ke shoqe
    plz i kam inat keto lloj lloj muhabetesh si llazore
    te thashe une sjam rritur ne fshat
    kur une me mamin time hanja akullore ne turizmi te tjeret kornin barin qe kshu ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga HELEN OF TROY : 04-06-2010 më 16:11

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    hahaha ate thuaj se dime edhe kush ka dashnor e kush jo
    po ti me qe ra fjale e martume je ?

Te pakten ti me pyete. Je e vetmja me kete pyetje.
    Po jam, kalamanjte po me bertasin, duaaaaaaaaaam cumcakiz thone

Pupupupu tregova me ne fund

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Mia nuk ka pse te te bej kaq pershtypje guximi
    edhe te lutem shume mos me fol mua sikur me ke shoqe
    plz i kam inat keto lloj lloj muhabetesh si llazore
    te thashe une sjam rritur ne fshat
    kur une me mamin time hante akullore ne turizmi te tjeret kornin barin qe kshu ....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    Te pakten ti me pyete. Je e vetmja me kete pyetje.
    Po jam, kalamanjte po me bertasin, duaaaaaaaaaam cumcakiz thone

Pupupupu tregova me ne fund
    mos mi une te kisha gjetur nje djale flori do e lendosh tani
    ptu ptu

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •