Postuar më parë nga WALCHIRIA Po maj qenushin me mir , se kshu i bie ... Vietato Rosso , Biondo , edhe Nero edhe marrone .....lol Ma va me mir me zemren time ....hahahaahh me mir me mua lol...ate malokun derjansin mos e nigjo se te mbyll ventiquatro su ventiquatro mrena mureve te shpis, as qenush nuk te le me mbajt
Postuar më parë nga smasher kujt ti thush lol, katnaret nuk e din qe supozitoret vihen tek Urethra jo po te vrima e veshit
Postuar më parë nga Marya jo po te vrima e veshit ne ca raste femrat i ven dhe tek vagina lol.
Postuar më parë nga smasher me mir me mua lol...ate malokun derjansin mos e nigjo se te mbyll ventiquatro su ventiquatro mrena mureve te shpis, as qenush nuk te le me mbajt Po maj zemren time qe as me mbyll , qenushin ma le gjithmone .. Se jo per gje po ju kshu thoni tani , e masnaj boheni terrorista ...
Postuar më parë nga WALCHIRIA Po maj zemren time qe as me mbyll , qenushin ma le gjithmone .. Se jo per gje po ju kshu thoni tani , e masnaj boheni terrorista ... un nuk jom terrorist, e shumta e shumta 2 her dru ne jav lol, sa per te thy rutinen
Postuar më parë nga smasher un nuk jom terrorist, e shumta e shumta 2 her dru ne jav lol, sa per te thy rutinen She she , dashke me msu me fluturu me duket ... Cuno jam gjo e eger una , nuk zbutem kollaj e jo me dru qe oh none , bohesh pishman qe ke lind ....lol
Postuar më parë nga WALCHIRIA She she , dashke me msu me fluturu me duket ... Cuno jam gjo e eger una , nuk zbutem kollaj e jo me dru qe oh none , bohesh pishman qe ke lind ....lol te dy t'eger jena, lol nje mashkull qullac nuk rri dot as dy minuta me ty
╔═══╗ ♪ ║███║ ♫. ║ (●) ♫ ╚═══╝
Asgje perveq kokedhembjes,e cila nuk me lejon te kem pershtypje tjeter!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Postuar më parë nga smasher te dy t'eger jena, lol nje mashkull qullac nuk rri dot as dy minuta me ty Hahahahhaha , 2 min ja bej hallall 2 sec thuaj
nje lajm qe lexova tek TOPI qe Elvis Presli paska vdekur nga kapslleku
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt